Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Se înscriu la Elite - Precup Iarina și Pop Alexandru. La hobby se înscrie Davidoiu Emma, Bâldan Ioana, Bâldan Eric, Bâldan Andrei și Davidoiu Gabriela. Toți din Cluj Napoca
Deoarece CSM Cluj Napoca este partener al acestui mare turneu, propun ca această primă ediție să se joace în memoria fosților antrenori ai clubului CSM care au pus bazele tenisului de masă clujean și românesc - Dorin Giurgiucă-Farcaș Paneth-Mihai Bledea ! Cinste lor - Glorie Eternă !!!
Deoarece CSM Cluj Napoca este partener al acestui mare turneu, propun ca această primă ediție să se joace în memoria fosților antrenori ai clubului CSM care au pus bazele tenisului de masă clujean și românesc - Dorin Giurgiucă-Farcaș Paneth-Mihai Bledea ! Cinste lor - Glorie Eternă !!!
Jucatorul pe care l-am inscris in postul nr. #234 la hobby si pe care l-am transferat ulterior la avansati, se numeste de fapt Câță Teodor, este jucator nou din Baia Mare si nu are legatura cu Cata Teodor, Baia Mare, 4623 - 2.5. Scuze pentru incurcatura.
Jucatorul pe care l-am inscris in postul nr. #234 la hobby si pe care l-am transferat ulterior la avansati, se numeste de fapt Câță Teodor, este jucator nou din Baia Mare si nu are legatura cu Cata Teodor, Baia Mare, 4623 - 2.5. Scuze pentru incurcatura.
În acest caz sa ne explice CSM CLUJ NAPOCA, în ce condiții a fost dat afara domnul antrenor Mihai Bledea și totusi se impune sa comemoram memoria unui antrenor care a fost afara ca urmare abuzurilor sexuale asupra sportivilor. Numele dansului ar trebui șters din orice memorie!
Comentariu