Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Cupa NORD – VEST TT, Cluj Napoca – 16-17 noiembrie 2024

Adună
Acesta este un topic important.
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 13 (0 members and 13 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Postat în original de Nasta Cândea Vezi post

În acest caz sa ne explice CSM CLUJ NAPOCA, în ce condiții a fost dat afara domnul antrenor Mihai Bledea și totusi se impune sa comemoram memoria unui antrenor care a fost afara ca urmare abuzurilor sexuale asupra sportivilor. Numele dansului ar trebui șters din orice memorie!
    Bună Nasta. Eu știu că domnul profesor Bledea - antrenor maestru emerit s-a pensionat la termen. După pensionare a mai colaborat cu CSM Cluj Napoca încă 5 ani, fiind implicat în coordonarea antrenamentelor la copii. Nu avem cunoștință ca domnul profesor Bledea să fie condamnat penal sau inculpat. A fost antrenor de lot național și descoperitor de talente. Nu știm de fapte penale la adresa lui. Dacă ai cunoștință de asemenea fapte te rog să te adresezi instituțiilor abilitate. Festivalurile de tenis de masă trebuue să fie un prilej de bucurie și voie bună pentru pasionații de acest sport.Nu motive de intrigi și defaimare.

Comentariu

• ℹ️În baza tiket ului primit la inscriere “Cafea”puteți beneficia de o ciocolată caldă delicioasă sau de un ceai !
      Butterfly Innerforce ZLF
      BH : Dignics 64
      FH : Dignics 64

Comentariu

• Postat în original de septimiu sipos Vezi post

Bună Nasta. Eu știu că domnul profesor Bledea - antrenor maestru emerit s-a pensionat la termen. După pensionare a mai colaborat cu CSM Cluj Napoca încă 5 ani, fiind implicat în coordonarea antrenamentelor la copii. Nu avem cunoștință ca domnul profesor Bledea să fie condamnat penal sau inculpat. A fost antrenor de lot național și descoperitor de talente. Nu știm de fapte penale la adresa lui. Dacă ai cunoștință de asemenea fapte te rog să te adresezi instituțiilor abilitate. Festivalurile de tenis de masă trebuue să fie un prilej de bucurie și voie bună pentru pasionații de acest sport.Nu motive de intrigi și defaimare.
        CSM Cluj deține toate informatiile în acest sens. Toți sportivi din acea perioada au luat cunoștință de aceste fapte. Înainte de a emite opinii în calitate de reprezentant CSM trebuia sa va informați corespunzător. Nu este nici o problema, ma voi ocupa personal de obținerea acestor date.

Comentariu

• Bună ziua. Se înscrie Cozma Gheorghe din Bistrița.OPEN

Comentariu

• Petrache Radu - avansati - Blaj
            Petrache Stefan - hobby - Blaj
            Blade - Butterfly Freitas ALC
            FH - Butterfly Tenergy 05 FX
            BH - Butterfly Tenergy 05

Comentariu

CSM Cluj deține toate informatiile în acest sens. Toți sportivi din acea perioada au luat cunoștință de aceste fapte. Înainte de a emite opinii în calitate de reprezentant CSM trebuia sa va informați corespunzător. Nu este nici o problema, ma voi ocupa personal de obținerea acestor date.
              Salut Nasta, cred ca lucrurile astea nu au ce cauta in acest post al concursului ,nu sunt un avocat al csm sau al Lot Tt ,Asociatia nord -vest sau ce denumire ar avea ,stiu de neintelegerile tale cu un reprezentant al acestei asociatii,cred ca ar ttebui sa vi le rezolvati in particular ,instanta sau unde crezi de cuvinta ....se vede urat de afara ,l-am cunoscut personal pe domnul Bledea ,am fost in sala la csm de zeci de ori acum 30,35 de ani ,am avut colegi din zalau care au jucat la Csm si nu am auzit de aceste lucruri ( abuzuri sexuale) ,ca or fi adevărate sau nu,....sincer eu nu cred ....dar reped se vede extrem de urat de afara .O seară bună
              lemn Butterfly Sardius Tamca 5000
              fete Andro Rasanter R42 ultramax

Comentariu

• Grecu Cornel se retrage de la avansați (Bistrița) . Mult succes concurenților !

Comentariu

Apropo ....care este telul războiului care l-ai,sau a fost deschis de cineva sau de tine .....ca nu sunt la curent????? Eu sunt de părere ca echipa din cluuj ( Luci ,Tudor ,Ovi etc ) fac o treaba f bună pt mine ca sportiv amator
                  lemn Butterfly Sardius Tamca 5000
                  fete Andro Rasanter R42 ultramax

Comentariu

• ℹ️din câte observ .. toată lumea vrea” varză a la Cluj “
                    vă rog pe cei care țineți post să-mi trimiteți în privat : “sarmale cu păsat “
                    Multimesc !
                    Butterfly Innerforce ZLF

Comentariu

• Postat în original de Asteleanu Lucian Mihai Vezi post
                      ℹ️din câte observ .. toată lumea vrea” varză a la Cluj “
                      vă rog pe cei care țineți post să-mi trimiteți în privat : “sarmale cu păsat “
                      Mulțumesc !
                      Butterfly Innerforce ZLF

Comentariu

• Luca Ioan-Sibiu-avansați

Comentariu

• Ispan Stefan-Teius-avansați

Comentariu

• Se retrage Bozga Ștefan Beclean open. Mulțumesc!!!

Comentariu

• Wildcard: categoria hobby
                              •Balasoiu Mihai - Novaci
                              Tofenfor Tofenfor likes this.
                              Butterfly Innerforce ZLF

Comentariu

• Pop Zoltan - Dej -Elite

Comentariu

• Se înscrie Sirbu Nicolae elite Aiud.multumesc!

Comentariu

• Postat în original de Asteleanu Lucian Mihai Vezi post
                                    Wildcard: categoria hobby
                                    •Balasoiu Mihai - Novaci
                                    Mulțumim frumos!

Comentariu

• Se retrage Hutina Adrian,Hobby,Tg Mures

Comentariu

• Răzvan Marinescu Cluj-Napoca, open
                                        raresparjol raresparjol likes this.
                                        Lemn GERGELY
                                        TIBHAR EVOLUCION MX-P
                                        TIBHAR EVOLUCION MX-P

Comentariu

• Tsubera Ion - Sighetu Marmației - Elite

Comentariu

• Se înscrie Butura Vasile,elite, Alba Iulia

Comentariu

• Se inscrie la Hobby, Borsan Adrian , Cluj-Napoca

Comentariu

• Se inscrie Sabau Claudiu categoria hobby din Bistrița

Comentariu

• Se retrage Catinean Anda, Hobby, din Tirgu Mures.

Comentariu

• Popa Cristian Vasile, hobby, cluj-napoca

Comentariu

Procesare...
                                                    X