Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Eliminatorii Amatori
1 Dumbrava Daniel
.........................................Dumbrava D.
32 bye
17 Popescu Mihai
.........................................Popescu M.
16 Colesniuc Romeo
9 Munteanu Ion
.........................................Munteanu I.
24 Hasna Cosmin
25 bye
........................................Pascu P.
8 Pascu Paul
A 1
5 Nemaciuc Mihai
........................................Nemaciuc M.
28 bye
21 Avram Gabriel
........................................Bobarnac Ghe.
12 Bobarnac Gheorghe
13 Georgiu Dragos
.......................................Axinte B.
20 Axinte Bogdan
29 bye
.......................................Predescu L.
4 Predescu Levente
3 Bodin Ion
.......................................Bodin I.
30 bye
19 Polocoser Cristian
........................................Polocoser C.
14 Chirap Dan
11 Botezatu Onelus
.........................................Botezatu O.
22 Carnu Eugen
..........................................Carnu E.
27 bye
..........................................Nistor F.
6 Nistor Florin
B 1
7 Munteanu Octavian
...............................................Mun teanu O.
26 bye
23 Surmei Boby
................................................Su rmei B.
10 Wischeg Robert
15 Corneanu Sorin
................................................Co rneanu S.
18 Rosnita Sebastian
31 bye
.................................................N istor I.
2 Nistor Iosif
Ultima editare de Corcoz Costin; 05.oct.2013, 17:46.
Desfasurarea propriu zisa a concursului nu a ridicat nici o problema,totul fiind in grafic.La ora 14.00 au inceput superioarele la Open,la 15.00 cele de Amatori,totul desfasurandu-se cursiv,intr-o sala bine luminata si foarte calduroasa,dotata cu mese si tarcuri suficiente puse la dispozitie cu generozitatea obisnuita de dl Beltechi.
Ceea ce m-a surprins a fost modul in care s-a pregatit Sebi Rojnita si ceilalti baieti din Bacău(dnii Miron,Ursulescu,Ticu,nu ii stiu pe toti)pt acest concurs,facand o adevarat risipa pt ca participantii sa se simta cat mai bine.Dimineata s-a servit cafea(care a fost la discretie tot timpul concursului) si diverse specialitati de patiserie italiene.La pranz au sosit 100 de portii de piept de pui cu pilaf si muraturi(totul f.bun) dupa care au venit si vreo 60 de pizza. Destrabalare si alta nu
Felicitari Bacău,ati pasit cu dreptul in comunitatea organizatorilor Amatur!
Daca e sa chibițam, eu merg pe m?na lui Oneluș (lus76)!
Mergi pe m?na lui?!...si cu ce mai joaca ?
Marcele, ?i cunosc, imi doresc,...orice este posibil. Eu sunt la nunta, nu pot sa-i ajut. Poate ?i ajuta Onelus...
Unul din ei tot ajunge in finala,...au fost antrenati de mine.
Mergi pe m?na lui?!...si cu ce mai joaca ?
Marcele, ?i cunosc, imi doresc,...orice este posibil. Eu sunt la nunta, nu pot sa-i ajut. Poate ?i ajuta Onelus...
Unul din ei tot ajunge in finala,...au fost antrenati de mine.
Evident ca "merg pe m?na lui Onelus" era de fapt o încurajare indirecta, în absența, și ca de câștigat o sa câștige cel mai bun. Hai ai noștri!
Ultima editare de marcelgiosan; 05.oct.2013, 18:54.
Hai Tavy, ca se poate. Poate faci o finala cu Nemaciuc Mihai!
S-a adeverit! Marceleeee, am chibitit mai bine ca tine,...sa sti ca nu-i usor.
Stiu si finalistul, dar nu ma bag!...amandoi mi-s dragi. Felicitari lor!
FELICITARI MISULE,domnilor m-am simtit ca la mine acasa.Organizare ca la carte,respect fata de musafiri,tratati nici ca se putea mai bine,CALIFICATIVUL din partea celor care au participat de la VATRA DORNEI nu poate sa fie altul decat EXCELENT Va felicit pentru tot .Cu drag am sa mai vin la voi in BACAU si sa nu uitam ca a fost ziuaBACAU-ANILOR,MULTA SANATATE SI FERICIRE LA TOTI.
Va salut cu stima si mult respect al dumneavoastra prieten MARCU cel cu ARCU
Blade . PHOTINO
Fh. Tibhar ev. Mx-p
Bh.:Tibhar ev. Mx-p MATERIALE TENIS DE MASA EMI.TT
Pe scurt, un turneu extraordinar organizat , m-am simtit excelent. Va multumesc , cu stima, Bogdan Axinte!
Blade 1 : Butterfly Jun Mizutani Super ZLC Blade 2: Butterfly Custom Arylate
Fh: Tenergy 05 2.1 mm Fh: Tenergy 05 2.1 mm
Bh: Tenergy 05 FX 2.1 mm Bh : Tenergy 05 FX 2.1 mm
Desfasurarea propriu zisa a concursului nu a ridicat nici o problema,totul fiind in grafic.La ora 14.00 au inceput superioarele la Open,la 15.00 cele de Amatori,totul desfasurandu-se cursiv,intr-o sala bine luminata si foarte calduroasa,dotata cu mese si tarcuri suficiente puse la dispozitie cu generozitatea obisnuita de dl Beltechi.
Ceea ce m-a surprins a fost modul in care s-a pregatit Sebi Rojnita si ceilalti baieti din Bacău(dnii Miron,Ursulescu,Ticu,nu ii stiu pe toti)pt acest concurs,facand o adevarat risipa pt ca participantii sa se simta cat mai bine.Dimineata s-a servit cafea(care a fost la discretie tot timpul concursului) si diverse specialitati de patiserie italiene.La pranz au sosit 100 de portii de piept de pui cu pilaf si muraturi(totul f.bun) dupa care au venit si vreo 60 de pizza. Destrabalare si alta nu
Felicitari Bacău,ati pasit cu dreptul in comunitatea organizatorilor Amatur!
Va multumim frumos , domnule Cozma!
Este cea mai mare satisfactie faptul ca am reusit sa organizam acest concurs si ca sa primim si cuvinte de lauda pentru el. Am muncit din greu si au fost multe sacrificii pentru ca in final toata lumea sa fie multumita . Va multumim inca o data ca ati acceptat invitatia noastra la concurs si va asteptam cu mare drag si la urmatorul .
FELICITARI MISULE,domnilor m-am simtit ca la mine acasa.Organizare ca la carte,respect fata de musafiri,tratati nici ca se putea mai bine,CALIFICATIVUL din partea celor care au participat de la VATRA DORNEI nu poate sa fie altul decat EXCELENT Va felicit pentru tot .Cu drag am sa mai vin la voi in BACAU si sa nu uitam ca a fost ziuaBACAU-ANILOR,MULTA SANATATE SI FERICIRE LA TOTI.
Va salut cu stima si mult respect al dumneavoastra prieten MARCU cel cu ARCU
Domnule Cozma,
Nu cred ca pot gasi cuvintele necesare pentru a va multumi pentru aceste cuvinte frumoase pe care ni le-ati transmis. Ati venit plin de optimism si veselie si ne-ati incurajat in cel mai frumos mod . Va suntem recunoscatori ca ne-ati onorat cu prezenta si speram sa ne revedem cat mai curand la viitoarele concursuri.
Va pup ,cu drag ,
Bianca - - - Actualizat - - -
Pe scurt, un turneu extraordinar organizat , m-am simtit excelent. Va multumesc , cu stima, Bogdan Axinte!
Va multumim frumos pentru aceste cuvinte incurajatoare si va asteptam cu mult drag si la urmatoarele concursuri din Bacău
Cu stima si respect,
Echipa Bacău
Comentariu