Postat în original de grasomega
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Divizia B - Sezonul 2013/2014
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)
-
organizator local
- 28.mar.2011
- 321
- Amărăștii de Sus
- 58
Likes given: 7Likes received: 28
Înțelept- 01.apr.2009
- 6058
- Brașov, Romania, Romania
- 66
Likes given: 29Likes received: 43
Postat în original de grasomega Vezi postIn Ro un club nu poate avea mai multe echipe in aceeasi divizie.
Asta pana acum, cel putin.
Constanța ar promova, dar nu are loc in div. A de cealalta echipa. Nu-i problema, chichite si derogari, modificari ale Regulamentului se gasesc oricand.
Comentariu
Am starnit spiritele un pic , dar e pacat de munca celor de la C S LIPAN ,dupa 2 tururi de baraj pentru patrunderea in divizia A ,se stia ca LPS Constanța nu poate accede in A deoarece are deja o echipa . Ultimele etape la Slobozia si Brăila au adeverit noua schimbare ... Pacat de sala de la Brăila unicat , foate cocheta .Mariusik a inceput acolo o treaba frumoasa cu copii care continua si acum ...Poate sunt mai patimas desi am o varsta... Nu vreau sa supar pe nimeni..
Comentariu
senior- 15.feb.2010
- 900
- Braila.strada Odobesti nr.10
- 33
Likes given: 32Likes received: 103
inca o dovada ca FRTM iti face scarba....Aveti grija de Amatur caci datorita lui i-a amploare tenisul de masa in Romania.
Comentariu
Postat în original de bogdandoru Vezi postAcest lucru ramane valabil doar pentru Superliga. In rest, liber... Asa se pare ca s-a hotarat de curand.
In 2014, cand dl. Filimon are nevoie de doua echipe in div. A, regulamentul se schimba corespunzator.
Ce sa zic?
Comentariu
senior- 27.aug.2010
- 680
- Tara Banatului
- 50
Likes given: 0Likes received: 2
POST retras...mai bine asa...nu vreau polemică cu nimeni...(at)grasomega are dreptate...si mai sunt mai multe. ..sanatate!
Sent from my GT-I9505 using TapatalkUltima editare de Ghiță Marta; 23.iun.2014, 13:18.
Comentariu
Coordonator Onorific- 14.apr.2008
- 3369
- Topoloveni-Argeș
Likes given: 30Likes received: 343
Eu am inteles ca se va aplica prevederea cu 2 echipe in celelalte Divizii (A si B) din sezonul viitor, 2014-2015. Deci CS Lipan va promova anul asta! Sper sa fi inteles corect!
Comentariu
Postat în original de mariusik Vezi postEra de asteptat avand in vedere puterea celor implicati...Dar acum nu putem spune ca de aceea am pierdut,ca stiam ca LPS nu se pot califica...Noi trebuia sa castigam,dar nu cred ca s-a putut.
Incepand cu prima etapa din playoff toata energia a fost pastrata pentru meciurile care stiam ca vor conta(Brăila si Slobozia).La fiecare din urmatoarele trei meciuri cu LPS Constanța a jucat Bogdan in locul lui Razvan sau a lui Cosmin.
Daca am fi stiut ca LPS CONSTANTA conteaza in lupta pentru calificare in mod sigur am fi jucat cu titularii.
Cred ca oricine ar trata o echipa care evolueaza practic in afara concursului in acelasi mod.
Nici macar nu poate fi calificata ca iselatorie aceasta schimbare de reguli cu una sau doua etape inainte de final.Mai degraba este o GAINARIE.Sau mai aproape de adevar; SMEN de cea mai joasa speta.Ultima editare de DAN T; 24.iun.2014, 00:14.
Comentariu
senior- 14.oct.2006
- 585
- București
- 1024
Likes given: 12Likes received: 3
Dupa cum f.bine stiti,eu nu mai am nicio treaba cu VIVASPORT dar,mare dreptate are Dan T....Domnul antrenor federal Filimon Viorel,care este si antrenor la Constanța(oare la ce sporturi se mai intimpla asta?!?) face "legile" dupa bunul sau plac,adica ,cum este mai bine pt. clubul din Constanța si sportivii sai....Oare cit o sa mai dureze aceasta DICTATURA in tenisul de masa?!?Nu vreau sa-i stirbesc meritele de antrenor dar,prea face el toate "regulile"...Voi ce spuneti de asta?!? sa aveti o zi excelenta!
Comentariu
Eu nu il cunosc pe stimatul domn despre care vorbiti,dar stiu un lucru clar,nu e bine sa schimbi regulile in timpul jocului.
Daca e valabil pentru cei pe care ii ai ca adversari,un punct de onoare ar fi sa fie valabil in primul rand pentru tine.
Viva Sport,nu imi sunt foarte apropiati,dar verticalitatea si principiile trebuie sa fie aceleasi pentru oricine.
Axi eram la antrenament, nu la la Viva si auzeam de chestia asta,am zis ca o sa citesc,sa vad daca este adevarat,
sincer sper sa fie o gluma de 1 aprilie,macar ca a trecut in calendar.
Comentariu
Am o intrebare , din aceste postari nu inteleg daca aceasta regula de a nu avea 2 echipe de la acelasi club se aplica si pentru superliga ? Si cine a transmis ( comunicat ) de la federatie ca aceasta regula s-a schimbat doar pentru Divizia A si B ?
Multumesc pentru clarificari !
Comentariu
D-lor chiar ma intereseaza subiectul acesta , va rog daca aveti un raspuns la intrebarea de mai sus !
Comentariu
Datorita faptului ca ii cunosc pe toti jucatorii de la LIPAN ( ei au activat si in Amatur ) sunt dispus sa le ofer locul echipei SK din Divizia A. Dansii chiar doresc sa faca performanta si este pacat sa rateze aceasta ocazie.
Echipa SK a ajuns in Divizia A datorita unor jucatori remarcabili proveniti din Amatur. Putem lasa si alti jucatori ce au activat in Amatur sa incerce sa depaseasca performantele noastre.
Comentariu
cadet- 25.mar.2013
- 25
- Alexandria(București)
- 44
Likes given: 0Likes received: 0
In perioada 30-31.08.2014 a avut loc la Giurgiu concursul de calificare al echipelor in Divizia B.
Echipele calificate in divizia B sunt :
Masculin
1.Farul Constanța
2.Muncitorul Resita
3.Dunarea Giurgiu
4.CSTA București
5.CSM Iași
6.Somuz Fălticeni
Feminin
1.LPS Constanța
2.CSS Slatina
3.Hidroconstructia Slatina
4.Viva Sport București
5.Dunarea Giurgiu
Comentariu
organizator local- 06.mar.2012
- 1556
- Resita
- 51
Likes given: 213Likes received: 76
Postat în original de drukeru Vezi postȘtie cineva componența acestor echipe nou promovate? Mulțumesc!
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
1. Ignat Cristian;
2. Pirvu Nicolae;
3. Frant Nicusor;
4. Sorescu Deian;
5. Parfenie Constantin.
- - - Actualizat - - -
Postat în original de unluckybs Vezi postIn perioada 30-31.08.2014 a avut loc la Giurgiu concursul de calificare al echipelor in Divizia B.
Echipele calificate in divizia B sunt :
Masculin
1.Farul Constanța
2.Muncitorul Resita
3.Dunarea Giurgiu
4.CSTA București
5.CSM Iași
6.Somuz Fălticeni
Feminin
1.LPS Constanța
2.CSS Slatina
3.Hidroconstructia Slatina
4.Viva Sport București
5.Dunarea GiurgiuBlade: Mizutani ZLC
FH Nittaku Fastarc G1
BH Xiom Sigma II Euro
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 20:13.Procesare...X
Comentariu