Kezdi Janos-Corund-Amatori
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Cupa AMATUR Romania - Turneu A+, Topoloveni, 12 oct 2013
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
La amator Florea Vasile Sighetul MarmatieiButterfly Jonyer-h OFF
FH: Butterfly Bryce Speed
BH: Xiom Omega IV pro
Comentariu
senior- 27.mai.2011
- 297
- Miercurea Ciuc
- 47
Likes given: 0Likes received: 0
Predescu Levente din M-Ciuc si Nistor Iosif din Siculeni la amatoriBL: Der Materialspezialist Revolution All+
FH: Andro Rasant Grip 1,9
BH: Der Materialspezialist Mega-Block 1,5
Comentariu
Nea Mihai,e de apreciat gestul dumneavoastra de a inscrie toata gasca din Mioveni,dar ati uitat ca unii dintre noi incep facultatea pe 1 octombrie si nu mai apuca sa vina la turneu)Deci,se retrage Trocan Alexa
Comentariu
Darie Aron - Sibiu - amatorButterfly Michael Maze Arylate
BH Tibhar Speedy Soft / FH Joola Maxxx
Comentariu
Micu Cosmin - Targoviște - OPENFH/Butterfly Tenergy 05
Blade/DHS Hurricane King
BH/Butterfly Tenergy 05
Comentariu
organizator turnee- 02.iun.2013
- 7669
- Odorheiu Secuiesc
- 48
Likes given: 2Likes received: 5
Deja circa 91 de înscriși A+O, la nici 48 de ore de la lansarea topicului...
E frumos când te pregatești de sarbatoareFH: Butterfly Tackiness Matsushita Pro Model BH: Dr. Neubauer Diamant
Tel : 0742 257 995
Comentariu
Coordonator Onorific- 14.apr.2008
- 3447
- Topoloveni-Argeș
Likes given: 34Likes received: 378
Postat în original de tokosp Vezi postDeja circa 91 de înscriși A+O, la nici 48 de ore de la lansarea topicului...
E frumos când te pregatești de sarbatoare
Va reamintesc ca la un turneu A+ ordinea de inscriere este cea data de clasamentul Amatur la zi!
Comentariu
organizator turnee- 02.iun.2013
- 7669
- Odorheiu Secuiesc
- 48
Likes given: 2Likes received: 5
Cu scuzele de rigoare, eu am îndraznit numai sa-mi exprim bucuria. Dar vad ca e mai bine daca amaturiștii de rând își pastreaza calmul, liniștea și silențiozitatea în aceste zile mai agitate pentru seniori și cei cu experiența - și nu numai în topicurile pline de agitație, dar și în cele de concurs. OK, nicio problema.
Scuze, daca V-am suparat.
Cu respect:
pali
Postat în original de Sorin Botirca Vezi postMa bucur ca m-ati scutit sa-i numar eu. O sa publica o lista cu cei inscrisi in ordinea clasamentului actual, dar clasamentul se va schimba probabil la inceputul lunii octombrie si va schimba putin ordinea celor inscrisi.
Va reamintesc ca la un turneu A+ ordinea de inscriere este cea data de clasamentul Amatur la zi!FH: Butterfly Tackiness Matsushita Pro Model BH: Dr. Neubauer Diamant
Tel : 0742 257 995
Comentariu
Coordonator Onorific- 14.apr.2008
- 3447
- Topoloveni-Argeș
Likes given: 34Likes received: 378
Postat în original de tokosp Vezi postCu scuzele de rigoare, eu am îndraznit numai sa-mi exprim bucuria. Dar vad ca e mai bine daca amaturiștii de rând își pastreaza calmul, liniștea și silențiozitatea în aceste zile mai agitate pentru seniori și cei cu experiența - și nu numai în topicurile pline de agitație, dar și în cele de concurs. OK, nicio problema.
Scuze, daca V-am suparat.
Cu respect:
pali
Eram usor ingrijorat ca nu pot posta deocamdata o lista in asteptarea noului clasament.
Am vorbit acum 2 minute cu Florin si mi-a comunicat ca va posta in aceasta seara sau cel tarziu maine un clasament actualizat care sa ramana valabil pana la turneu, iar urmatoarea actualizare va avea loc dupa data disputarii turneului A+ de la Topoloveni.
Cu consideratie pentru dvs. si toti cei care isi aloca timp pentru a parcurge toate topicurile de pe forum! O faceam si eu acum 2-3 ani, dar din pacate, timpurile acestea sunt trecute!
Toate cele bune!Ultima editare de Sorin Botirca; 24.sep.2013, 17:58.
Comentariu
senior- 08.sep.2010
- 828
- București, Romania,
- 68
Likes given: 38Likes received: 291
Cristescu Cristian - Amatori, București
Jaouir Khaled - Amatori, București
Sandescu Florin - Amatori, București
Mocanu Marius - Amatori, București
Tudor Emil - Amatori, București
Clapa Danut - Amatori, București
Comentariu
senior- 21.feb.2011
- 1199
- Târgoviște
- 47
Likes given: 1246Likes received: 973
IVAN SORIN IOAN amatori din TargovișteBlade:Butterfly Innerforce ZLC
FH: Donic Bluefire JP 01 max
BH:Yasaka Rakza X max
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 22:08.Procesare...X
Comentariu