Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Popescu Valentin, Zamfir Ionel si Tanase Horia au drept de joc la Amatori! Vreti la Open sau la Amatori?
Nu uitati ca Durdun si Fodoran nu au drept de joc!
Am si eu o intrebare domnule Botirca, s-a schimbat regulamentul amatur ? Conform regulamentului de anul trecut Durdun si Fodoran aveau drept de joc pana la sfarsitul anului, cel putin asa stiam eu, desigur exista si posibilitatea sa fi fost gresit informat!
Lemn GERGELY
TIBHAR EVOLUCION MX-P
TIBHAR EVOLUCION MX-P
Am si eu o intrebare domnule Botirca, s-a schimbat regulamentul amatur ? Conform regulamentului de anul trecut Durdun si Fodoran aveau drept de joc pana la sfarsitul anului, cel putin asa stiam eu, desigur exista si posibilitatea sa fi fost gresit informat!
Hai sa citim impreuna si sa interpretam Regulamentul Amatur, care spune: "Legitimati in ligile inferioare (L) Au legitimatie valabila, au participat in ultimii doi ani la competitii de nivel national organizate de FRTM: cadeti, juniori, Divizia B masculin si Divizia A feminin, si se regasesc in inregistrarile FRTM pe anul in curs sau in anul precedent, ca detinand puncte primite la concursurile FRTM. Au statut de legitimat activ atat jucatorii promovati din AmaTuR in divizia B, cat si jucatorii din Divizia B care sunt la prima participare in AmaTuR."
"Obs 1 Nivelul de joc al fiecarui jucator legitimat activ (L sau M) se considera in functie de ultima participare la concursurile FRTM.
Obs 2 Jucatorii legitimati (L si M) care renunta la activitatea competitionala sau cei care coboara din diviziile superioare in divizia B isi pastreaza statutul ( L sau M) minim 18 luni+ pana la incheierea anului.
Exceptie: Jucatorii legitimati (L si M) care au avut activitate in Amatur (anterior legitimarii sau calificarii) pot reveni la statutul anterior la cerere in primele 6 luni de la prima participare in divizie (daca anunta renuntarea la participarea in div B sau A) sau la 6 luni+ incheierea anului."
Dupa cum se vede in Regulament si Durdun si Fodoran sunt legitimati in Divizia A, iar statutul lor de divizionar A este clar exprimat in enuntul Observatiei 1 care spune ca se considera in functie de ultima participare la concursurile FRTM. Cum ei au participat saptamana trecuta la Divizia A, este clar ca nu pot participa la Open in cadrul concursurilor Amatur.
In mare am inteles interpretatrea data de dvs. unde inca nu inteleg este cum interpretam ultima parte a enuntului Exceptie unde scrie sau 6 luni plus incheierea anului .
Lemn GERGELY
TIBHAR EVOLUCION MX-P
TIBHAR EVOLUCION MX-P
Comentariu