Postat în original de DANIEL_SAN
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Cupa AMATUR Romania - Turneu A+, Topoloveni, 12 oct 2013
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 9 (0 members and 9 guests)
-
maestru- 17.iun.2011
- 1920
- Mioveni
- 68
Likes given: 3570Likes received: 1365
Domnule Petrov, desi nu practicam voleiul, mi-ati ridicat la fileu asa de bine incat nu ma pot abtine si fac o propunere pentru regulamentul din 2014, cu toate ca sunt ierbar ce foloseste iarba interzisa. Eu folosesc iarba interzisa din doua motive: m-am apucat de ping-pong (ca tenis de masă e prea mult spus) la 55 de ani si nu am posibilitatea sa ma antrenez in mod decent (conditii de joc, antrenor, timp alocat etc.) astfel incat sa-mi imbunatatesc abilitatile pentru a concura cu sanse mari la nivele de peste grupa superioara. LA ACEST CONCURS in primul eliminatoriu l-am intalnit pe d-l Craciunica Andrei care m-a batut mar si nu si-a pus mintea cu mine astfel ca mi-a luat doar un set la 11-1 (singurul punct mi l-a facut cadou bineanteles). Il felicit pe aceasta cale pentru tenisul practicat. Am ajuns in faza de eliminatorii pentru ca folosesc iarba interzisa si in sinea mea am regretat ca am batut jucatori care sunt mult mai tineri si au mult mai multe posibilitati de exprimare in tenisul de masa dar au dezavantajul ca nu sunt ierbari. Ca sa n-o lungesc, propunerea mea pentru regulamentul din 2014 este urmatoarea: SA FIE PERMISE IERBURILE INTERZISE NUMAI PENTRU FAZELE MAI JOS DE OPTIMI. Cum se poate pune in practica acest lucru? Solutia eu o vad asa: de la optimi in sus, oponentul ierbarului sa poata contesta paleta inainte de inceperea jocului. Daca nu vrea sa conteste e pe riscul lui. Daca mananca bataie sa nu mai spuna ca a mancat bataie din cauza ierbii interzise sau ierbii deteriorate sau softului neaprobat ITTF. Aceasta este PROPUNEREA mea si imi asum INJURATURILE de rigoare. Sa ne vedem cu bine la urmatoarele concursuri.Blade: XIOM AIGIS NOVUS
FH: Butterfly Feint AG 1,7mm
BH: Der Materialspezialist Kamikaze OX
Comentariu
organizator principal- 17.mar.2012
- 6330
- Victoria
- 50
Likes given: 1854Likes received: 1514
Catre Sorin Botirca.Se pare ca sunt din ce in ce mai multe propuneri de regulament in ultima vreme.Sorine anul trecut ai deschis un post f interesant numit ,,Propuneri pt viitorul amatur,, ,cred ca ar fi nevoie de asa ceva si anul acesta si ar fi frumos ca si de data aceasta ca tot tu sa-l deschizi si sa-l gestionezi, si pe prima pagina rezerva ca la turnee inscrieri unde sa se faca o ordine de zi cu propunerile facute pe parcursul discutiilor si aceasta sa se ia in discutie la sedinta de sfirsit de an.Cu ordinea de zi daca nu gasesti pe cineva sa te ajute (daca este cineva deja) pot sa fac eu lucrul acesta.
Cred ca multi dintre amaturi asteapta asa ceva.Multumesc.EMI
Comentariu
Coordonator Onorific- 14.apr.2008
- 3369
- Topoloveni-Argeș
Likes given: 30Likes received: 343
Postat în original de Zosim1 Vezi postCatre Sorin Botirca.Se pare ca sunt din ce in ce mai multe propuneri de regulament in ultima vreme.Sorine anul trecut ai deschis un post f interesant numit ,,Propuneri pt viitorul amatur,, ,cred ca ar fi nevoie de asa ceva si anul acesta si ar fi frumos ca si de data aceasta ca tot tu sa-l deschizi si sa-l gestionezi, si pe prima pagina rezerva ca la turnee inscrieri unde sa se faca o ordine de zi cu propunerile facute pe parcursul discutiilor si aceasta sa se ia in discutie la sedinta de sfirsit de an.Cu ordinea de zi daca nu gasesti pe cineva sa te ajute (daca este cineva deja) pot sa fac eu lucrul acesta.
Cred ca multi dintre amaturi asteapta asa ceva.Multumesc.EMI
O sa se intample lucrul acesta dupa data de 1 noiembrie cand ma voi putea ocupa mai indeaproape. Pana atunci sunt destul de prins!
Toate cele bune!
Comentariu
finala la amatori??"Sa fim precum ne-am impaca"(Ion Barbu)
Lemn:BTY - Keyshot Light; FH-Tibhar Genius 2.0
BH-Xiom Yanus DF 1,5[/COLOR]
Comentariu
Coordonator Onorific- 14.apr.2008
- 3369
- Topoloveni-Argeș
Likes given: 30Likes received: 343
Postat în original de viorel.andrei Vezi postfinala la amatori??
Comentariu
Palete si accesorii tenis de masa la preturi de importator
Fete de palete tenis de masa
TT.MGVSPORT - www. ttsport.ro
Comentariu
Sincer m a suparat servele pe la spate,este un viitor al tenisului ca si Andrei Miron fiul meu pe care il iubesc enorm,va pup
- - - Actualizat - - -
Sa nu mai spun ca in superioare cu cine credeti ca am jucat?
Comentariu
Postat în original de mironliviu Vezi postSincer m a suparat servele pe la spate,este un viitor al tenisului ca si Andrei Miron fiul meu pe care il iubesc enorm,va pup
- - - Actualizat - - -
Sa nu mai spun ca in superioare cu cine credeti ca am jucat?
Cosmin serveste si joaca curat
Comentariu
Postat în original de dantim Vezi postFelicitari Liviu dar cred ca mai in dezavantaj a fost Cosmin,pai tu cu iarba aia si servici cam din mina.
Cosmin serveste si joaca curatUltima editare de mironliviu; 19.oct.2013, 12:10.
Comentariu
Eu nu am treaba cu iarba ta si nici cu serviciul tau Liviule dar tu ai zis de serviciul lui Cosmin ,dupa cit imi aduc eu aminte de meciul jucat intre noi parca eu am cistigat oricum felicitari pentru locul 1.
Comentariu
Eu am pierdut din vina mea meciul pentru ca nu am stiut sa joc contra ierbii! Servele mele nu mi se par chiar cum spuneti dvs domnu' Liviu dar legat de meci singura vina este a mea! Sper sa ne mai intalnim, mai capat si eu experienta contra "ierbarilor"! Multumesc de joc si multumesc si de aparare domnu' "Timi"!FH/Butterfly Tenergy 05
Blade/DHS Hurricane King
BH/Butterfly Tenergy 05
Comentariu
Cosmin, inainte sa joci finala cu mine, ai jucat semifinala cu domnul Pitac, ierbar redutabil si l-ai invins cu 3-2. Deci nu poti sa zici ca nu sti sa joci contra ierbii! Multumesc si eu de joc si felicitari pentru locul obtinut azi la dublu!
Comentariu
Imi pare rau insa intre iarba domnului Pitac si iarba dvs este o mare diferenta!!! (nu doar de material ci si de mana, varsta, atac etc..) Nu puteti compara meciul cu domnul Pitac! Insa nu conteaza asta prea mult! Cel mai bun a castigat si nu am putut spune decat felicitari!FH/Butterfly Tenergy 05
Blade/DHS Hurricane King
BH/Butterfly Tenergy 05
Comentariu
Postat în original de cosminTGV Vezi postImi pare rau insa intre iarba domnului Pitac si iarba dvs este o mare diferenta!!! (nu doar de material ci si de mana, varsta, atac etc..) Nu puteti compara meciul cu domnul Pitac! Insa nu conteaza asta prea mult! Cel mai bun a castigat si nu am putut spune decat felicitari!
Bravo nea Ovidiu meriti un premiu special din partea Amaturului
- - - Actualizat - - -
Chiar propun un premiu special pentru el (jucatorul anului)pentru ca merita a jucat doua semifinale la virsta lui si cu probleme de sanatate.
Sa ne traiesti nea Ovidiule 100 de ani si,a am uitat ca ai jucat si o finala cu mine de turneu A si am baut o bere inainte sa jucam.
Toata stima si tot respectul.
Comentariu
Postat în original de dantim Vezi postEu nu am treaba cu iarba ta si nici cu serviciul tau Liviule dar tu ai zis de serviciul lui Cosmin ,dupa cit imi aduc eu aminte de meciul jucat intre noi parca eu am cistigat oricum felicitari pentru locul 1.
Comentariu
junior- 17.ian.2009
- 129
- Călărași
- 63
Likes given: 0Likes received: 0
Postat în original de mironliviu Vezi postNu este pantof,este un adidas,iar cel care-l tine este un campion!timo boll alc-tenergy 05-tenergy 64 ,amultart-vega europe-vega asia
zhang jike- tenergy 05-tenergy 64 ,timo bool spirit-spinart-tenergy 64
liu shiwen-andro hexer hd-yoola explode senzitiv
Comentariu
junior- 17.ian.2009
- 129
- Călărași
- 63
Likes given: 0Likes received: 0
Postat în original de mironliviu Vezi postSe pare ca va marcat scorul din eliminatorii,respectele mele!timo boll alc-tenergy 05-tenergy 64 ,amultart-vega europe-vega asia
zhang jike- tenergy 05-tenergy 64 ,timo bool spirit-spinart-tenergy 64
liu shiwen-andro hexer hd-yoola explode senzitiv
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 13:23.Procesare...X
Comentariu