Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Bună ziua!
La mulți ani cu sănătate!
Dorim să organizăm încă un turneu A la Suceava pe 22-23 februarie, ar fi al 3-lea pe lângă cele 2 fixate.
Bineînțeles cu aprobarea organizatorilor de la Sovata.
Așteptăm răspuns!
Vă mulțumim anticipat!
Buna ziua si LA MULTI ANI!
Stoicescu Gheorghe doreste organizarea unui turneu A pe 16 mese la Comisani Dambovita, in data de 16-17 August. Sala noua tip CNI.
Distanta fata de Cluj-Napoca 417km.
Multumim dlui Tudor Badescu pentru acord.
Se doreste organizare turneu A la Sarata-Monteoru in datele de 26-27 iulie si 15-16 noiembrie pe 16 mese, sala tip Udrea, lumina, incalzire, ventilatie, geamuri acoperite.
OL Holban Dumitru, Primaria Sarata-Monteoru - dl. Dragomir 0726208440
OT - Claudiu Baicu https://cjbuzau.ro/statiunea-sarata-monteoru/ https://citmonteoru.ro/
Nu scriam nici in postul celalat, nici aici daca lucrurile erau cat de cat ok.
Am discutat propunerile si regulamentul in 2024, si s-a scos un regulament nou, si deja sunt neclaritati.
Revenind, nu este scris nicaieri ca exista o etapa I, unde tb sa inaintam o singura localitate !
Si o etapa II unde inaintam a doua propunere pentru ACEEASI localitate.
Nu scrie nicaieri ca dupa etapa II, mai tb sa cerem acordul cuiva ca sa postam propunerea.
Si, nu prea inteleg temerea, tinand cont ca scopul este sa jucam tenis de masa, nu alt scop,....!!!!
Au pus toti cate 2 concursuri tip A de localitate conform regulament.
Mai departe care va este temerea?
Nu dezvoltam amaturul, mai ales in localitati noi?
Ok, stam toti, sa...? Sa ce...?
S-a pus calendarul, dupa care daca se misca altii care nu va convin, le dati in cap?
Si ce rau s-a facut, s-a mai pus un concurs, REGULAMEMTAR, riscul este al OL-ului, ca vine sau nu lumea....
Am discutat propunerile si regulamentul in 2024, si s-a scos un regulament nou, si deja sunt neclaritati.
Revenind, nu este scris nicaieri ca exista o etapa I, unde tb sa inaintam o singura localitate !
Nu scrie nicaieri ca dupa etapa II, mai tb sa cerem acordul cuiva ca sa postam propunerea.
Si, nu prea inteleg temerea, tinand cont ca scopul este sa jucam tenis de masa, nu alt scop,....!!!!
S-a pus calendarul, dupa care daca se misca altii care nu va convin, le dati in cap?
Si ce rau s-a facut, s-a mai pus un concurs, REGULAMEMTAR, riscul este al OL-ului, ca vine sau nu lumea....
Cred ca imi scapa ceva.....
daca doriti, o sinteza a celor aproape 20 de ani de Amatur .Cu alte cuvinte ,cum e guvernata aceasta tarisoara,exact asa e condusa aceasta miscare sportiva (asa as dori sa o numesc in adevaratul sens al cuvintului, eu de exemplu....)numita generic Amatur .
Cred ca imi scapa ceva.....
In orice domeniu din lumea asta exista ierarhii. Toate zonele sunt reprezentate de Coordonatori. Nu vad care-i problema ca trebuie sa vorbesti cu reprezentantul zonei tale. Tragi niste concluzii gresite. Calendarul s-a facut in mod echilibrat, in asa fel incat toti organizatorii interesati sa-si poata include turneul. De asta s-au facut si niste concesii legate de km. Si de asta s-a realizat calendarul si in mai multe etape (faze). Nu poti sa treci toate chichitele in Regulament. (Tu mai vrei sa fie trecut si un site/aplicatie de distante dintre localitati, oficial! Au importanta 4-6 km diferenta sau ca intre timp s-a facut o bucata de autostrada si s-a scurtat putin drumul?! Hai sa fim seriosi!) Tu ai vrea sa-ti pui doar turneele tale, daca se poate cand e calendarul gol, iar ceilalti organizatori... sa fie sanatosi!
daca doriti, o sinteza a celor aproape 20 de ani de Amatur .Cu alte cuvinte ,cum e guvernata aceasta tarisoara,exact asa e condusa aceasta miscare sportiva (asa as dori sa o numesc in adevaratul sens al cuvintului, eu de exemplu....)numita generic Amatur .
Acest circuit a evoluat datorita unor oameni inimosi care si-au dat interesul, asa cum au putut si au stiut ei. Coordonatorii circuitului NU sunt remunerati, din contra, pun bani de la ei pentru tot felul de cheltuieli pe care nu i le deconteaza nimeni. Fac asta din pura pasiune pentru tenisul de masa. Eu ma consider jignit de remarca dvs. comparat fiind cu clasa politica! Daca nu va simtiti bine, puteti renunta, nu va duce nimeni la turnee fortat! Dar nu aruncati cu noroi in cei care incearca sa faca ceva! Daca aveti niste idei sau o alta viziune sau doriti sa dati o mana de ajutor, sunteti liber s-o exprimati si/sau s-o faceti!
In orice domeniu din lumea asta exista ierarhii. Toate zonele sunt reprezentate de Coordonatori. Nu vad care-i problema ca trebuie sa vorbesti cu reprezentantul zonei tale. Tragi niste concluzii gresite. Calendarul s-a facut in mod echilibrat, in asa fel incat toti organizatorii interesati sa-si poata include turneul. De asta s-au facut si niste concesii legate de km. Si de asta s-a realizat calendarul si in mai multe etape (faze). Nu poti sa treci toate chichitele in Regulament. (Tu mai vrei sa fie trecut si un site/aplicatie de distante dintre localitati, oficial! Au importanta 4-6 km diferenta sau ca intre timp s-a facut o bucata de autostrada si s-a scurtat putin drumul?! Hai sa fim seriosi!) Tu ai vrea sa-ti pui doar turneele tale, daca se poate cand e calendarul gol, iar ceilalti organizatori... sa fie sanatosi!
Ce te-a suparat asa tare...? 🙂
Cred ca s-a inteles gresit, nu asta am zis, ce ierarhii, ce tb sa vb si cu cine....cine a zis ca nu tb sa fie calendarul echilibrat.
Am raspuns la anuntul care zicea sa respectam anuntul initial cu postarea turneelor.
Am explicat cum am inteles eu ca tb sa facem cu anunturile concursurilor.
Daca nu am inteles corect si in continuare tb dat la Organizatorii de Zona, ok, sa clarifice si asta facem.
La fel si cu datele libere din calendar, se solicita concursuri in cursul anului, sa clarificam cum sa facem propunerile daca nu este bine.
Ca te suna, discuti, te duci vezi sala, discuti pretul, apoi cauti date libere, masori km etc., comunici datele la primarie etc, primesti ok-ul de acolo.. si apoi propui aici.
Adica pierzi ceva timp, respectand ce ai in regulament si daca mai sunt anumite constrangeri este bine de stiut, sa le luam in considerare..
Propunerile suplimentare sunt la liber, nu sunt, tb sa facem altfel, tb sa asteptam pe altii, tb sa tinem cont de ceva, de altceva...
Cum se stabileste asa facem, dar sa stim regulile din timp,
Si cred ca ma confunzi cu altii cu turnee multe Nu mai stau sa fac iar un tabel ...
Legat de propunerile mele alea multe de ocupa tot calendarul, am selectat din salile si localitatile unde am facut, am pastrat cat de cat aceleasi date si am pus 2 la Urlati si 1 Blejoi si am trimis la responsabilul de zona.
S-a postat in calendar, ura si la gara, mi s-au aprobat cele 3 turnee.
Apoi am observat ce a scris Claudiu cu km si discutiile de distante.
Am respectat toate ierarhiile.
Si da, pt acel km, sa zicem 295 km si nu 300km, ma obliga pe mine sa cer acordul sau pe altul sa mi-l ceara si se prea poate ca raspunsul sa fie negativ.
Si duci toata munca de mai sus stiind ca ai km si apoi postezi si stai sa vezi ca nu ii ai, uite ce zice alta aplicatie, te rugam sa ceri acordul....
Ce e asa greu sau complicat, sa se stabileasca ce aplicatie sa folosim toti si gata.
Se evita discutiile pe speta asta.
Si ar fi plictisitor un calendar numai cu concursurile mele, desi cred ca m-as descurca 😉...
Eu nu vreau sa intru in contre. Ai tot scris si pari nemultumit de tot ce se intampla. E foarte simplu. Coordonatorii aproba calendarul, implicit programarea turneelor se face de comun acord. In loc sa-l postezi aici, suni Coordonatorul zonei, ii arati niste poze cu locatia, discuti diferite conditii legate de turneu, de sala, vrei iarna, trebuie sala incalzita, daca nu ai, nu se poate iarna si tot felul de amanunte. Iar daca-i ok, Coordonatorul il posteaza la aici. Eu am incheiat discutia. Si daca mai ai nelamuriri, cel mai bine e sa discuti direct cu unul dintre Coordonatori care te va lamuri asupra nelamuririlor .
Eu as zice că rolul coordonatorului zonal ar trebui să fie un rol consultativ, de îndrumător, nu de șef absolut. Numai pentru turneele A+ din zonă ar trebui sa fie obligatorie colaborarea cu el.
Din ce am văzut eu lucrurile au mers foarte bine și înainte când fiecare își propuneau turneele A, de obicei isi propuneau datele consacrate, iar dacă erau suprapuneri se intelegeau intre ei. Acum se face un fel de telefonul fără fir, tu propui coordonatorului, el face propunerea oficiala iar dacă există neintelegeri coordonatorul se îndreaptă iarasi catre organizator ca sa propuna alta dată. Mi se pare greoi.
Este foarte bună regula de la turneele B, organizatorul face propunerea pe forum, iar dacă timp de 48 de ore nu are nimeni nimic de spus se considera acceptată. Adică foarte simplu și eficient.
La turneele A ar trebui făcut ceva asemănător. Organizatorul face propunerea, prezintă obligatoriu condițiile din sală, în cazul în care este o sală încă neintrodusa în circuit, și dacă nimeni nu are nimic de spus, să spunem o săptămână, să se bage în calendar.
Haideți sa nu facem iar din coordonatori niste sefi la care trebuie să faci mumos, sa pupi papucul.
Luati-o ca o propunere, nu am nimic cu nimeni.
Acest circuit a evoluat datorita unor oameni inimosi care si-au dat interesul, asa cum au putut si au stiut ei. Coordonatorii circuitului NU sunt remunerati, din contra, pun bani de la ei pentru tot felul de cheltuieli pe care nu i le deconteaza nimeni. Fac asta din pura pasiune pentru tenisul de masa. Eu ma consider jignit de remarca dvs. comparat fiind cu clasa politica! Daca nu va simtiti bine, puteti renunta, nu va duce nimeni la turnee fortat! Dar nu aruncati cu noroi in cei care incearca sa faca ceva! Daca aveti niste idei sau o alta viziune sau doriti sa dati o mana de ajutor, sunteti liber s-o exprimati si/sau s-o faceti!
Departe gandul ,meu ,de a improsca cu noroi in cei ce au pus in miscarea Amatur.Daca citea-i putin mai atent era discutia cu Calendarul 2025,unde lucrurile nu merg transparent ,ca atare apar tot timpul disensiuni .Salile nu se pot programa ,intotdeauna, cand doreste organizatorul,limitarea la 2 turnee A cu posibilitate si celui de al treilea dupa muulte..cerinte ,aprobari aplecaciuni si multumiri indestulatoare conducerii Amatur,ca sa ce...? sa fie nevoiti sa treaca turneele pe numele altor membri apropiati lor si in continuare generarea de tot felul de intelegeri culise ,de gasti temporare..,s.a.m.d. NU am vazut ,de exemplu, cum se folosesc ,transparent ,acei bani adunati din acel 1 leu contributia amatur . Daca in urma cu cativa ani mai auzeam ca localitatea x a primit y mese ,ultima fiind ceva legat de Republica Moldova ca ar fi fost ajutati si ei . de ce nu se face transparent dupa un calendar aprobat de conducerea nou aleasa pe perioada mandatului.Acestea sunt probleme pe care le aud tot timpul in timpul turneelor ,de aceea am reactionat . Mentionez ca am in palmares ,in 10 ani de activitate ,aproape 200 de turnee si nu fac intelegeri si concesii de subsol cu nimeni privind acest fenomen Amatur. Aaaa... si inca un mic amanunt in momentul cand simt ca nu mai e loc pt. mine am decenta sa ma retrag nu sa las pe cineva, sa ma invite sa fac acest gest...
Revin cu o mica erata:
Turneu A Fundeni (Buzău), 13-14 Septembrie 2025, 16 mese, organizator local Dumitru Holban, tehnic Claudiu Baicu.
E turneu de weekend nu numai de duminica.
Turnee noi propuse:
Turneu A pe 16 mese la Comisani Dambovita, in data de 16-17 August. Sala noua tip CNI. OL Stoicescu Gheorghe, OT Claudiu Baicu.
Distanta fata de Cluj-Napoca 417km. Multumim dlui Tudor Badescu pentru acord.
Turneu A la Sarata-Monteoru in datele de 26-27 iulie si 15-16 noiembrie pe 16 mese, sala tip Udrea, lumina, incalzire, ventilatie, geamuri acoperite.
OL Holban Dumitru, Primaria Sarata-Monteoru - dl. Dragomir 0726208440, OT - Claudiu Baicu.
Comentariu