Suciu Cristian Dej trece la open.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu B Inaugural Cluj Napoca 19.10.2013
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)
-
senior
- 23.iul.2011
- 397
- Cluj-Napoca, Romania
- 53
Likes given: 0Likes received: 1
KORABIAN Tamas-Cluj-amatori
DICU Bogdan-Cluj-amatori NOUCrestem CAMPIONI! Antrenam INTELIGENTA! CS VOINTA Cluj
Comentariu
Se retrag Pantis Dan si Pantis Vlad. Nu vrem sa va oprim din drumul spre victorie. Ne vedem peste o saptamana!
Comentariu
organizator local- 04.apr.2010
- 4732
- Cluj-Napoca, Romania
- 50
Likes given: 266Likes received: 332
Pop danut dej- amatori !DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!
Comentariu
Grupe inferioare Amatori
1. Farcas Vlad, Suciu Cristian, Lolos Alexandra, Tirizica Ioan, Csiki Sandor , Puscas Arpad (intaarziat)
2. Miron Mihai, Pop Zoltan, Dobai Istvan, Maksutovici Gelcu, Husa Gelu, Senzual Marcel
3. Ban Peter, Pop Danut, Gogu Mihnea, Afrasinei Serban, Dragan Mihai, Hica Cristina
4. Moldovan Ioan, Anitei Marcel, Korabian Tamas, Hurloi Gelu, Dicu Bogdan, Teleki Zsolt
Au inceput grupele de 20 de min la amatori.Ultima editare de VladFarcas; 20.oct.2013, 18:38.GEWO TABLE TENNIS
Comentariu
Grupe inferioare Open
1. Gogu Gabriel, Maxim Valentin, Mocean Dan, Simion Boby, Hudusan Andreea, Varga Krisztina, Hurloi Vlad
Se joaca sistem fiecare cu fiecareGEWO TABLE TENNIS
Comentariu
organizator turnee- 02.iun.2013
- 7669
- Odorheiu Secuiesc
- 47
Likes given: 2Likes received: 5
Postat în original de VladFarcas Vezi postGrupe inferioare Amatori
Au inceput grupele de 20 de min la amatori.FH: Butterfly Tackiness Matsushita Pro Model BH: Dr. Neubauer Diamant
Tel : 0742 257 995
Comentariu
Postat în original de VladFarcas Vezi postGrupe inferioare Amatori
1. Farcas Vlad, Suciu Cristian, Lolos Alexandra, Tirizica Ioan, Csiki Sandor
2. Miron Mihai, Pop Zoltan, Dobai Istvan, Maksutovici Gelcu, Husa Gelu, Senzual Marcel
3. Ban Peter, Pop Danut, Gogu Mihnea, Afrasinei Serban, Dragan Mihai, Cluj Napoca
4. Moldovan Ioan, Anitei Marcel, Korabian Tamas, Hurloi Gelu, Dicu Bogdan, Teleki Zsolt
Au inceput grupele de 20 de min la amatori.
5. Cluj Napoca, Timișoara, Zalău, Oradea, Baia Mare, Arad
Hai Cluju !!! )))))
Comentariu
Clasament OPEN
1. Gogu Gabriel
2. Hudusan Andreea
3. Hurloi Vlad
4. Maxim Valentin
5. Varga Krisztina
6. Mocean Dan
7. Simion BobyGEWO TABLE TENNIS
Comentariu
Grupe superioare Amatori
1. Farcas Vlad, Dragan Mihai, Husa Gelu, Teleki Zsolt
2. Miron Mihai, Hurloi Gelu, Ban Peter, Puscas Arpad
3. Pop Danut, Tirizica Ioan, Anitei Marcel, Dobai Istvan
4. Moldovan Ioan, Pop Zoltan, Suciu Cristian, Afrasinei Serban
Ne scuzati abia acum am resuit sa refacem internetulGEWO TABLE TENNIS
Comentariu
Eliminatorii Amatori
1 FARCAS VLAD
-------------------- FARCAS VLAD 3-1
8 BAN PETER
5 POP ZOLTAN
-------------------- POP ZOLTAN 3-0
4 ANITEI MARCEL
3 MOLDOVAN IOAN
-------------------- MOLDOVAN IOAN 3-1
6 HUSA GELU
7 POP DANUT
-------------------- POP DANUT 3-1
2 MIRON MIHAIGEWO TABLE TENNIS
Comentariu
Clasament Amatori
1 - 4.
Farcas Vlad - Cluj Napoca
Moldovan Ioan - Cluj Napoca
Pop Zoltan - Dej
Pop Danut - Dej
5 - 8.
Ban Peter - Cluj Napoca
Husa Gelu - Zalău
Anitei Marcel - Cluj Napoca
Miron Mihai - Cluj Napoca
10 - 13 loc 3 gr.sup.
Suciu Cristian - Dej
Hurloi Gelu - Cluj Napoca
Tirizica Ioan - Zalău
Dragan Mihai - Bistrița
14 - 17 loc 4 gr.sup.
Dobai Istvan - Cluj Napoca
Puscas Arpad - Gherla
Afrasinei Serban - Cluj Napoca
Teleki Zsolt - Cluj Napoca
18 - 22 1v gr.inf.
Gogu Mihnea - Cluj Napoca
Maksutovici Gelcu - Cluj Napoca
Lolos Alexandra - Cluj Napoca
Dicu Bogdan - Cluj Napoca
Senzual Marcel - Cluj Napoca
23 - 25 0v gr.inf.
Korabian Tamas - Cluj Napoca
Csiki Sandor - Cluj Napoca
Hica Cristina - Cluj NapocaGEWO TABLE TENNIS
Comentariu
senior- 11.nov.2010
- 864
- Cluj-Napoca
- 57
Likes given: 86Likes received: 243
Felicitari echipei inimoase (Stefan Dobai and Co.), ce a deschis aceasta sala iubitorilor de tenis de masă din Cluj-Napoca. Se observa usor ca s-au utilizat fonduri financiare serioase pt. a o aduce la un asa standard ridicat si in plus, sunt sigur ca s-a investit foarte mult suflet!
Spatiu excelent de joc cu suprafata impresionanta chiar si pt. Open-isti, inca de la prima partida de joc (nu doar in fazele finale, prin unirea mai multor spatii de joc!), lumina buna, vestiare, caldura in sala, bar pt servirea de bauturi racotitoare, etc.
O mica rezerva as avea, referitoare la aderenta parchetului, insa daca iti umezesti talpile de la incaltamintea de joc dupa fiecare schimb de mingi (!), atunci totul este OK.
Recomand cu caldura aceasta minunata sala de tenis de masă (exclusiv), chiar si celor mai carcotasii jucatori (cum de altfel, sunt si eu )
Va doresc mult succes si cat mai multe concursuri organizate la Cluj-Napoca, in acesta sala!
Comentariu
organizator local- 04.apr.2010
- 4732
- Cluj-Napoca, Romania
- 50
Likes given: 266Likes received: 332
MATERIALE DE PREMIERE: cupe si diplome - locurile 1-4, diplome - locurile 5-8
asa este anuntat concursul la cluj !! minciuni!pacat pt ca aceasta afacere care credeti voi ca e no sa mearga daca minciunile continua si nu respectati cea ce ati promis !! eu pt ce am jucat azi am jucat sa iau o cupa sa o duc copiilor mei dar totul a fost doar o minciuna !! !! eram inscris la concursul din 26 oct care e chiar de ziua mea acum ma retrag si promit ca nu mai particip la nici un concurs in cluj si nici alti jucatori din dej ! eu la dej la un concurs de 19 jucatori am dat cupe 1-4 si medalii si diplome 5-8 eu stiu f exact cat costa mat de premiere si mi se pare absurd sa nu premiezi locul 4 mai ales daca ai promis !! va prevad fara regrete un viitor scurt cu aceasta atitudine !! !Ultima editare de DAN TT; 19.oct.2013, 18:33.DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 12:17.Procesare...X
Comentariu