Postat în original de VladFarcas
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu B Inaugural Cluj Napoca 19.10.2013
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
organizator local
- 04.apr.2010
- 4724
- Cluj-Napoca, Romania
- 50
Likes given: 266Likes received: 329
Ultima editare de DAN TT; 20.oct.2013, 08:19.DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!
organizator local- 04.apr.2010
- 4724
- Cluj-Napoca, Romania
- 50
Ultima editare de DAN TT; 19.oct.2013, 18:54.DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!
Comentariu
- 4724
- Cluj-Napoca, Romania
- 50
multumesc SR ! DAR E CAM TARZIU NU STAU EU IN O MEDALIE SAU O CUPA CA ALTII CARE PIERD INTENTIONAT LA CONCURSURI IMPORTANTE CA SA NU INTRE LA OPEN UNDE SUNT VICTIME CLARE CA SA POATA CASTIGA CUPE ULTERIOR LA AMATORI!! EU SUNT AMATOR SLAB JUCATOR DAR DACA PROMIT CA DAU CUPE DAU CUPE !! SCUZELE SUNT DE PRISOS! ASTA E O AFACERE DAR IN ACESTE CONDITII FARA VIITOR !! SR!!DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!
Comentariu
senior- 24.dec.2012
- 231
- Cluj-Napoca
- 61
Likes given: 0Likes received: 0
Postat în original de Dan Universal Vezi postmultumesc SR ! DAR E CAM TARZIU NU STAU EU IN O MEDALIE SAU O CUPA CA ALTII CARE PIERD INTENTIONAT LA CONCURSURI IMPORTANTE CA SA NU INTRE LA OPEN UNDE SUNT VICTIME CLARE CA SA POATA CASTIGA CUPE ULTERIOR LA AMATORI!! EU SUNT AMATOR SLAB JUCATOR DAR DACA PROMIT CA DAU CUPE DAU CUPE !! SCUZELE SUNT DE PRISOS! ASTA E O AFACERE DAR IN ACESTE CONDITII FARA VIITOR !! SR!!
Comentariu
organizator principal- 17.mar.2012
- 6354
- Victoria
- 50
Likes given: 2068Likes received: 1573
Astazi la ora 02.47 Adimucu ,poetul amaturului, posteaza intr-un post denumit ,,banii și divizionarii din amatur,, citeva rinduri destul de interesant din care am extras citecev si le postes aici cu citeva intrebari.,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
,,,,,,,,de ce vin și se amesteca printre amaturiști alți jucatori mai „doxați”...? în primul rând pentru ca aici e mai ușor pentru ei sa se simta „valoroși”, iar în al doilea rând pentru ca aici pot câștiga mai ușor niște lucruri care în „divizie” se câștiga cu transpirație și ore multe de antrenament: puncte în clasament, trofee și chiar premii...
eu va ofer 2 soluții ca sa nu va mai razboiți pentru o cauza care nu exista:
1.domnilor coordonatori, scoateți, va rog, punctele acordate celor care nu îndeplinesc toate criteriile ca sa fie „amaturiști” (fara nici un fel de derogare). sa nu mai primeasca nici un punct pentru meciurile jucate în AMATUR. bineînțeles, daca chiar vor sa participe, probabil ceilalți ?i vor accepta sub rezerva respectarii condiției de mai sus, pentru ca la urma urmei au și ceva de ?nvațat de la ei...
2.domnilor organizatori, scoateți, va rog, orice premiu acordat la turnee, dar straduiți-va sa iasa cât mai bine ceea ce organizați. „premiul” ar trebui sa fie pentru oricare amaturist (chiar și pentru ala care câștiga tot timpul) onoarea și placerea de a fi avut la masa în fața lui pe toți ceilalți...și o zi plina de sport și fara pic de stress.
daca cele 2 „modificari” vor fi aplicate, sigur „divizionarii” vor alege singuri la un moment dat sa nu mai participe...
exista o vorba româneasca: nu se poate sa-ți placa usturoiul, dar sa nu-ți puta gura; respect?nd logica bunnului simț, un om nu poate juca în 2 competiții, valoric diferite, în aceeași perioada; trebuie sa faca o alegere și sa o respecte dupa ce a facut-o (așa se respecta pe el însuși),,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
Prima intrebare o sa o adresez lui Gabi Gogu.Gabi tu participi la turneele amatur pentru CUPE,DIPLOME si MEDALII sau pentru placerea de a practica acest sport? Raspunsul cred ca il cunoaste aproape tot amaturul ca placerea de a te simti bine alaturi de aceeasi oameni care practica acest sport,ca si tine,o ambianta placuta,in conditi bune de joc oferite de niste oameni care se straduiesc sa le asigure,o victorie in plus in palmaresul tau personal,nu se pot compensa cu nici un premiu material.Daca nu este asa Gabi te rog sa-mi spui,te-am mentionat pe tine deoarece ai fost foarte sincer intotdeauna dupa ce ai participat la un turneu,pareri de altfel si de mine sustinute.
De ce am postat toate aici pentru ca observ frustrarea lui Dan Universal,un pic cam agasanta,dar nu si in ultimul rind nefondata cum de altfel si exemplifica in posturile anterioare.O gresala a organizatorului care a omis si ceea de-a patra cupa anuntata pentru locul 4 care ii revenea lui Pop Danut.
Intrebare catre Pop Danut. Oare un organizator apreciat ca si tine trebuie sa faca un tamtam asa de mare pentru o mica gresala a altuia? Crezi ca este Ok??
Mie personal nu mi se pare in regula. EMI
Comentariu
Ma bucur ca am reușit sa particip la un concurs atât de bine organizat și o sa particip la fiecare pentru ca m-am simțit foarte bine.
Comentariu
senior- 11.nov.2010
- 862
- Cluj-Napoca
- 57
Likes given: 85Likes received: 240
Postat în original de Zosim1 Vezi postPrima intrebare o sa o adresez lui Gabi Gogu.Gabi tu participi la turneele amatur pentru CUPE,DIPLOME si MEDALII sau pentru placerea de a practica acest sport? Raspunsul cred ca il cunoaste aproape tot amaturul ca placerea de a te simti bine alaturi de aceeasi oameni care practica acest sport,ca si tine,o ambianta placuta,in conditi bune de joc oferite de niste oameni care se straduiesc sa le asigure,o victorie in plus in palmaresul tau personal,nu se pot compensa cu nici un premiu material.Daca nu este asa Gabi te rog sa-mi spui,te-am mentionat pe tine deoarece ai fost foarte sincer intotdeauna dupa ce ai participat la un turneu,pareri de altfel si de mine sustinute.
In alta ordine de idei, teoretic si eu trebuia sa primesc o cupa conform anuntului initial al concursului, insa nu ma deranjeaza acest lucru! E drept, am suficiente acasa
Insa, pot sa spun ca nici la concursurile de categorie B organizate la Dej, nu am primit cupa, doar amatorii primeau asa ceva... De fapt, este o problema de acoperire a costurilor din veniturile obtinute din taxa de participare a jucatorilor.
Cred ca reusita unui concurs nu se masoara in cate cupe si medalii se acorda, ci in cat de multumiti sunt TOTI participantii de conditiile de joc oferite de organizatorii concursului respectiv!
Comentariu
Postat în original de Dan Universal Vezi postMATERIALE DE PREMIERE: cupe si diplome - locurile 1-4, diplome - locurile 5-8
asa este anuntat concursul la cluj !! minciuni!pacat pt ca aceasta afacere care credeti voi ca e no sa mearga daca minciunile continua si nu respectati cea ce ati promis !! eu pt ce am jucat azi am jucat sa iau o cupa sa o duc copiilor mei dar totul a fost doar o minciuna !! !! eram inscris la concursul din 26 oct care e chiar de ziua mea acum ma retrag si promit ca nu mai particip la nici un concurs in cluj si nici alti jucatori din dej ! eu la dej la un concurs de 19 jucatori am dat cupe 1-4 si medalii si diplome 5-8 eu stiu f exact cat costa mat de premiere si mi se pare absurd sa nu premiezi locul 4 mai ales daca ai promis !! va prevad fara regrete un viitor scurt cu aceasta atitudine !! !
Domnul Dan UNIVERSAL (respectiv Pop Danut) are perfecta DREPTATE . Am avut placera sa joc in superioare cu dumnealui( dumnelui incercand sa-mi corecteze stilul de joc foarte precar, 3-0 DAN - STEFAN ). In mometul in car am vazut ca este nemultumit am intrebat motivul la care dumnelui a aruncat hartia fara valoare pe care a primit-o ( diploma pentru locul 4), a plecat , eu cu norc am reusit sa-l prind in parcare mi-am cerut scuze din nou pentru stangacia(eroarea )comisa.Sper sa pot remedie aceasta GAFA ,Si sa particip la toate turneele organizate de dansii............ imperuna cu cat ma imulti clujeni .
CU STIMA Stefan Dobai( incepator in de-ale-turneelor}Ultima editare de stdobai; 20.oct.2013, 00:31.
Comentariu
- 4724
- Cluj-Napoca, Romania
- 50
DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!
Comentariu
- 4724
- Cluj-Napoca, Romania
- 50
in afara de mica neintelegere cu premierea totul e ok organizare si sala f faina lumina buna !! in sala 19 grade etc !! felicitari si succese !! imi cer si eu scuze poate am exagerat si eram si f obositDAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!
Comentariu
Pentru organizatori : Multumesc !
Am stat toata sambata, cu toata familia, la voi in sala. Am jucat tenis, mi-am potolit foamea si setea, m-am ales cu cateva fotografii pentru albumul familiei si cu bucuria de a intalni prieteni buni.
Voi reveni de fiecare data cu placere la voi.
Gelu Hurloi.
Comentariu
- 4724
- Cluj-Napoca, Romania
- 50
treaba cu pozele e f buna si cred ca o sa aiba succes ! e f fain ca dupa ce termini grupele inf sa te si vezi in poze la masa de joc ! direct in actiune ! e o treaba faina si va felicit! poza merita toti banutii!!Ultima editare de DAN TT; 20.oct.2013, 18:49.DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 15:55.Procesare...X
Comentariu