Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Robot Newgy Robo Pong 2055 + Masa Joola S2000

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 2 (0 members and 2 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• VÂND Robot Newgy Robo Pong 2055 + Masa Joola S2000

Se vinde: Robot Newgy Robo Pong 2055 + Masa Joola S2000. Pret: 3500 lei negociabil.
    Se pot vinde si separat.

Ce pret are masa? 0748352369 watap poze si pret mu;tumesc
    DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!

Comentariu

Stiti cumva cine repara acest tip de robot ca am si eu unul dar are o defectiune .. Multumesc!!
      DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!

Comentariu

Suna-ma ptr. detalii si pret in ceea ce priveste robotul. Tel 0744501661

Comentariu

Postat în original de DAN TT Vezi post
          Stiti cumva cine repara acest tip de robot ca am si eu unul dar are o defectiune .. Multumesc!!
          Si eu am intampinat probleme la robotul acesta si in Romania nu repara nimeni. Am facut piesele pe comanda la o imprimanta 3d unde au fost scanate, proiectate, printate, slefuite, vopsite, etc insa nu a iesit ca nou, tot mai da rateuri. Nu prea ai ce sa ii faci, daca nu mai e garantie e bun de gunoi, de asta nici nu le cumpara mai nimeni sh. Astea sunt bune de luat de noi, de o sala sau un grup mare de jucatori, forjate 2 ani cat sunt in garantie apoi vandute la "nepricepuți" care cu 1500 lei ca sa nu pice la tine

Trimis de pe al meu SM-S918B folosind Tapatalk

Comentariu

Postat în original de BogdanZLC Vezi post
            Si eu am intampinat probleme la robotul acesta si in Romania nu repara nimeni. Am facut piesele pe comanda la o imprimanta 3d unde au fost scanate, proiectate, printate, slefuite, vopsite, etc insa nu a iesit ca nou, tot mai da rateuri. Nu prea ai ce sa ii faci, daca nu mai e garantie e bun de gunoi, de asta nici nu le cumpara mai nimeni sh. Astea sunt bune de luat de noi, de o sala sau un grup mare de jucatori, forjate 2 ani cat sunt in garantie apoi vandute la "nepricepuți" care cu 1500 lei ca sa nu pice la tine

Trimis de pe al meu SM-S918B folosind Tapatalk
            Nu e chiar asa. In Buc, exista doi distribuitori ai produselor Donic, in speta (Robo Pong) Viva si Tenismasa.ro (Gelu) Alegeti pisele defecte, dupa indicativul lor, apoi luati legatura cu unul din cei doi distribuitori, sa va dea o oferta de pret. Daca va convine, dati comanda si asta e tot. Daca piesele se gasesc la distribuitorul din Germania, le primiti mai repede, daca nu, trebuiesc aduse din America, ceea ce presupune un timp mai indelungat. Chestia cu facutul lor la imprimanta, cred ca este cea mai putin inspirata solutie. Practic, totul poate fi schimbat la acest robot, relativ usor. Succes!
            Cascavalul este gratuit, doar in capcana pentru șoareci

Comentariu

Pentru detalii nr. de telefon 0724818394

Comentariu

Scuze, nu am văzut ca nu am pus număr de telefon.

Comentariu

Procesare...
                X