Postat în original de Mihai.10
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu A Rădăuți 19.10.2013 - Cupa Medistom editia III open+amatori+copii
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)
-
Coordonator Onorific
- 01.aug.2010
- 8126
- Brașov
Likes given: 1615Likes received: 3040
Echipa AmaTur- 21.nov.2007
- 5826
- Fălticeni
- 64
Likes given: 980Likes received: 1515
Cozma Catalin-open
Sunt ceva probleme cu incalzirea,se vor rezolva intr-un fel sau altul,Misu Tiganasu ne va tine la curentof all the things i lost i miss my mind the most
Comentariu
Postat în original de marcu vasile Vezi postBine mai am sa vin si cu pasaport american si cu legitimatie din TOKYO si daca mai inventati ceva spuneti toti pe site ECHIPA DE LA DORNA SE RETRAGE IMI PARE RAU CU DUBIILE ASTEA .Eu v-am verificat de fiecare data cand ati venit la DORNA.Ramaneti cu verificarile si atat ..
Comentariu
organizator local- 18.feb.2012
- 3449
- Vatra Dornei
- 59
Likes given: 431Likes received: 541
Nu-ti fa probleme dragule ai loc acum la titlu ,ce daca am copil de I-IV NU POT SA-L INSCRIU LA V-VIII ,sau si aici aveti probleme.Uite ca sa nu avem probleme am sa inscriu toti copii care vin la concurs la V-VIII cu toate ca pot concura la o treapta mai jos .esti multumit, sau am sa inscriu si la OPEN
Comentariu
Postat în original de marcu vasile Vezi postNu-ti fa probleme dragule ai loc acum la titlu ,ce daca am copil de I-IV NU POT SA-L INSCRIU LA V-VIII ,sau si aici aveti probleme.Uite ca sa nu avem probleme am sa inscriu toti copii care vin la concurs la V-VIII cu toate ca pot concura la o treapta mai jos .esti multumit, sau am sa inscriu si la OPEN
Comentariu
- 3449
- Vatra Dornei
- 59
Domnule se vede de la o posta ca ai o saptamana grea.Hai sa fim calmi si sa lasam asemenea discutii ca nu-si au rostul .S-ar putea sa doara cuvintele si nu vreau sa stric o relatie de prietenie.Si eu am adus aceasta discutie cu corectitudinea inscrierii copiilor la ctg. care trebuie corect sa fie si am luato in barba de la toti care au urmarit atunci acel site ,nu ca replica la ce am primit eu v-am scris acele cuvinte .Acest fapt este de mult discutat si as putea da exemple o mie si am vazut ca nu se respecta de ce eu sa respect?Sunt eu mai fraier,oare.Am vrut sa aduc in discutie treaba asta inclusiv la concursul care l-am organizat eu la ultimul , dar am lasato moale cu gandul ca multi se vor supara si nu vor mai veni la concurs.
CU ACEEASI STIMA SI RESPECT al dumneavoastra prieten MARCU cel cu ARCU
Comentariu
- 3449
- Vatra Dornei
- 59
Postat în original de marcu vasile Vezi postDe la Vatra Dornei-MARCU VASILE-OPEN ; - GEORGIU DRAGOS -AMATUR; -PALAMARU EMIL -AMATUR ;-FIRU MARIAN-AMATUR si o sa vedem cine o sa mai vina
Comentariu
- 3449
- Vatra Dornei
- 59
La copii V-VIII-APALAMARITA MARA,DONISA COSMINA si sa mai vedem ce copii o sa mai vrea.
DORESC CA ORGANIZATORII ACESTUI CONCURS SA TINA SEAMA DE CELE SPUSE DE DOMNUL GABI SI AM SA INSIST DE ACUM INCOLO LA FIECARE CONCURS SA FIE CORECT LA INSCRIERI COPIII,prin prezentare de document care arata ca acel copil este si are varsta la care s-a inscris
Dar important este sa se tina acest concurs .Sa tinem pumnii lui MISU sa poata rezolva problema .Ultima editare de marcu vasile; 08.oct.2013, 08:25.
Comentariu
Postat în original de marcu vasile Vezi postDomnule se vede de la o posta ca ai o saptamana grea.Hai sa fim calmi si sa lasam asemenea discutii ca nu-si au rostul .S-ar putea sa doara cuvintele si nu vreau sa stric o relatie de prietenie.Si eu am adus aceasta discutie cu corectitudinea inscrierii copiilor la ctg. care trebuie corect sa fie si am luato in barba de la toti care au urmarit atunci acel site ,nu ca replica la ce am primit eu v-am scris acele cuvinte .Acest fapt este de mult discutat si as putea da exemple o mie si am vazut ca nu se respecta de ce eu sa respect?Sunt eu mai fraier,oare.Am vrut sa aduc in discutie treaba asta inclusiv la concursul care l-am organizat eu la ultimul , dar am lasato moale cu gandul ca multi se vor supara si nu vor mai veni la concurs.
CU ACEEASI STIMA SI RESPECT al dumneavoastra prieten MARCU cel cu ARCU
Comentariu
junior- 08.iun.2011
- 113
- Romania,Fălticeni
- 28
Likes given: 1Likes received: 0
De la Fălticeni :
La amatori :
Aldea Iulian;
Aldea Nelu;
Blanar Marian.
La copii:
Clasele V-VIII:
Blanariu Ioan.
Clasele I-IV:
Blanariu Dionisie.
Va multumesc." Sa faci capitane o tara ca soarele sfant de pe cer ! " Corneliu Zelea Codreanu
Comentariu
Din Rădăuți: Strugariu Ciprian, amatoriNittaku Acoustic, Donic BlueGrip C2, Andro Rasanter R47
Comentariu
Echipa AmaTur- 21.nov.2007
- 5826
- Fălticeni
- 64
Likes given: 980Likes received: 1515
Problemele legate de caldura s-au rezolvat,totul este OK acumof all the things i lost i miss my mind the most
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 06:46.Procesare...X
Comentariu