A fost un concurs deosebit cu o organizare de exceptie ,tin sa multumesc organizatorilor ,sponsorilor si nu in ultimul rand si domnului doctor Pomohaci care iubeste tenisul de masa.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu A Rădăuți 19.10.2013 - Cupa Medistom editia III open+amatori+copii
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Postat în original de Zosim1 Vezi postPostat în original de cata_60 Vezi postprecum si progresele remarcabile ale tinerilor Aga Alex si Nemaciuc Mihai
Zaboviti putin,domnule EMI,pe acest site:
http://www.ajtmBotoșani.ro
Cu stima,pentru sprijinul acordat miscarii de copii din Amatur.
Comentariu
D-le Dan Chirap va roaga Misu Tiganas sa luati legatura urgent cu el pentru a clarifica situatia cu transportul meselor la Gura Humorului.Multumim.
Comentariu
Echipa AmaTur- 21.nov.2007
- 5883
- Fălticeni
- 64
Likes given: 993Likes received: 1575
Dl Volodea Ivan are perfecta dreptate.Copii din Botoșani au la dispozitie o sala cu 4 mese dedicata exclusiv tenisului de masa,Volodea le a indrumat primii pasi.Aga juca bine si inainte de tabara dar a invatat lucruri utile acolo,fara indoiala.Unele afirmatii facute in necunostinta de cauza pot umbri activitatea onesta a unor antrenori carora nu le place sa se bata toata ziua cu caramida in piept pe forumof all the things i lost i miss my mind the most
Comentariu
maestru- 23.oct.2007
- 1859
- Straja, Suceava, Romania, Romania
- 51
Likes given: 36Likes received: 57
Felicitari Misu! si Felicitari Misu! (campionilor)
Felicitari Rosca Mihaita!
Bravo tuturor! (organizatori...etc...etc)
si La Mai Mare!Blade: SCHLAGER CARBON OF+
FH: Tenergy 05 FX
BH: Tenergy 05 FX
Comentariu
Echipa AmaTur- 05.feb.2011
- 4494
- botosani
- 55
Likes given: 3964Likes received: 1906
Misu de la open si cu Misu de la amatori au devenit pentru moment cel mai dulce M&M din Amatur.
Bravo invingatorilor !
Multumim tuturor celor care au participat la buna desfasurare a acestui concurs, ne-am simtit foarte bine, vom mai reveni.
D-nului Dr.Pomohaci Dorel numai cuvinte de lauda, un om caruia ii multumim si datoram mult pentru ca sprijina tenisul de masa. Aveti tot respectul nostru, ne plecam in fata dumneavoastra, MULTUMIM.
Respect.Blade: lemn off...ce lemn !
Bh: cu tepi
Fh: fara tepi
Comentariu
Bravo Misu. Ai talent cat casaDoamne ajuta sa ajungi cat mai sus!
Joola Panther FL, FH Tenegry 05 max negru, BH Yasaka Antipower rosie 2.0 mm
Comentariu
organizator local- 18.feb.2012
- 3471
- Vatra Dornei
- 59
Likes given: 440Likes received: 546
FRATE ,iar ai facuto lata la concursul asta,felicitari MISULE frate de data asta ti-a mers toate,ai avut caldura,ai avut soare,ai avut prieteni(fara dusmani),ce mai ai avut de toate,dar mai presus ai un domn acolo la tine la RADAUTI care l-as dori si eu aici la mine la VATRA DORNEI,este vorba de domnul doctor POMOHACI DOREL. SA NE TRAIESTI MULTI ANI DE ACUM IN COLO SANATOSI SI BUNI ALATURI DE CEI DRAGI,domnule doctor.
Ma bucur nespus de mult ca am putut din nou sa ma intalnesc cu cei dragi mie,cu oameni de omenie,cu copii cei dragi cu toti cei care ii cunosc.
ITI MULTUMESC MISULE pentru doua zile minunate petrecute in compania ta si acelor dragi mie.
SA FITI SANATOSI SI FRUMOSI cu drag MARCU care trage cu ARCU(de cand il rog pe DAN CHIRAP sa-mi dea si mie arma mea secreta ,,arcul")Ultima editare de marcu vasile; 21.oct.2013, 19:37.
Comentariu
Amatori:
Loc1:Nemaciuc Mihai
Loc2:Ilies Ioan
Loc3:Avram Gabriel
Loc3:Ciobanu Gabriel
BRAVO MIHAI ai inceput sa tai iarba, stiam eu ca geniusurile isi vor face treaba!!
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8140
- Brașov
Likes given: 1627Likes received: 3057
Felicitari Mihaita! Esti valoros, te-ai ridicat la nivelul pe care l-am prevazut in august. Salutari Dlui Nemaciuc!
Comentariu
Postat în original de ursuleanvasile Vezi postFelicitari Misu! si Felicitari Misu! (campionilor)
Felicitari Rosca Mihaita!
Bravo tuturor! (organizatori...etc...etc)
si La Mai Mare!
Misu si Florin sunt doi jucatori foarte talentati.....pacat Vasile
PS .....Imi pare rau chiar nu am reusit sa ma abtin...TB SPIRIT
TGY 05
TGY 05 FX
Comentariu
organizator principal- 17.mar.2012
- 6518
- Victoria
- 50
Likes given: 2306Likes received: 1668
Turneu A Rădăuți 19.10.2013 - Cupa Medistom editia III open+amatori+copii
Postat în original de cata_60 Vezi postDl Volodea Ivan are perfecta dreptate.Copii din Botoșani au la dispozitie o sala cu 4 mese dedicata exclusiv tenisului de masa,Volodea le a indrumat primii pasi.Aga juca bine si inainte de tabara dar a invatat lucruri utile acolo,fara indoiala.Unele afirmatii facute in necunostinta de cauza pot umbri activitatea onesta a unor antrenori carora nu le place sa se bata toata ziua cu caramida in piept pe forum
Comentariu
Echipa AmaTur- 30.dec.2005
- 6955
- București
- 65
Likes given: 290Likes received: 774
Postat în original de VOLO Vezi postProgresele remarcabile ale tinerilor mentionati nu sunt straine,totusi, de activitatea centrului de copii si juniori de la Botoșani.
Cu stima,pentru sprijinul acordat miscarii de copii din Amatur.
Mai intai as vrea sa va felicit din nou pentru munca pe care o faceti, eficient si discret pentru tenisul de masa si pentru copiii din Botoșani.
Stiti ca urmaresc cu multa atentie evolutia tinerilor participanti din Amatur si ma bucur pentru fiecare copil care creste printre noi.
Nu cred ca cineva ar putea contesta meritul antrenorului care vreme de ani de zile a pregatit copii , punand suflet, timp si bani pentru ca acestia sa invete acest sport. Tot respectul pentru d-vs si pentru cei 20-30 de antrenori - apropiati de Amatur_ care fac acest gest nobil.
Nu cred ca interventiile de mai sus au avut rolul de a minimiza rolul antrenorului, ci de a aduce in atentie si rolul benefic pe care il poate avea un stagiu intensiv de cateva zile sub atentia unui alt antrenor, pentru slefuierea unor miscari sau pentru a vedea din alta perspectiva jocul.
Iar prezenta celor doi tineri in stagiile de pregatire a adus cu siguranta si ceva plusuri, personal am garantat pentru profesionalismul si implicarea celor doi antrenori de la Viva Sport - Razvan Marinescu si George Durdun si cu siguranta au contat si eforturile antrenorului german care a onorat cel de-al doilea stagiu, precum si al organizatorilor Dan Chirap, Gelu Vladoiu si al neobositului Emi, meritul principal, fiind, indiscutabil, al celor doi copii.
Domnule Volodea, va rog sa luati mesajele de mai sus si ca o dorinta de prezentare a unor rezultate bune, care sa atraga si in anii viitori copii, tineri sau adulti catre astfel de stagii scurte de pregatire, care sper sa fie cat mai multe si cat mai cautate, spre binele tensului de masa amator.
Va doresc numai rezultate bune!Ultima editare de Dan2; 22.oct.2013, 13:06.
Comentariu
Il rog pe d-l Nemaciuc sa posteze si finala la OPEN a fost la fel de spectaculoasa ca celelalte finale si as dori sa o pot revedea.Multumesc.
Comentariu
organizator local- 18.feb.2012
- 3471
- Vatra Dornei
- 59
Likes given: 440Likes received: 546
Postat în original de gabi M Vezi postIl rog pe d-l Nemaciuc sa posteze si finala la OPEN a fost la fel de spectaculoasa ca celelalte finale si as dori sa o pot revedea.Multumesc.
Comentariu
Postat în original de marcu vasile Vezi postSi semifinala la OPEN ca numai una sa jucat,sper ca nu a ocupat prea mult spatiu si s-a sters.
- - - Actualizat - - -
Clasament copii clasele I - IV
1. Rosca Mihai - Galanesti
2.Blanariu Dionisie - Fălticeni (Baisesti)
3.Cojocaru Stefan - Suceava
4.Roman Andrei - Rădăuți
5.Grosu Alexandru - Botoșani
6.Chirila Rares - Botoșani
7.Andrei Adrian - Baisesti
8.Foca Melania - Rădăuți
9.Cohal Matei - Rădăuți
- - - Actualizat - - -
Clasament copii clasele V- VIII
1.Nemaciuc Mihai - Suceava
2.Farckas Bence - Targu Mureș
3.Sinculet Radu - Rădăuți
4.Ungureanu Adrian - Suceava
5.Foca Stefan - Rădăuți
6.Rosca Nicolae jr. - Galanesti
7.Halip Rares - Botoșani
8.Blanariu Ion - Baisesti
9.Foca Ciprian - Rădăuți
10.Ursulean Daniel - Straja
11.Busuioc Liviu - Rădăuți
12.Majeru Adrian - Rădăuți
13.Varzaru Teodora - Suceava
14.Mironica Radu - Botoșani
15.Amaiestroaie Radu - Rădăuți
16.Martin Vasile - Suceava
17.Martin Stefan - Suceava
18.Ciobanu Tudor - Suceava
19.Zaharie Ramona - Rădăuți
20.Gafitescu Andrei - Rădăuți
Comentariu
Înțelept- 19.oct.2010
- 6979
- Blaj
- 67
Likes given: 198Likes received: 478
Bravo, Mihaita ! Felicitari pentru cele 2 reusite. Sunt mandru de tine, precum parintii tai, cred !
Tine-o tot asa !
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 22:31.Procesare...X
Comentariu