Felicitări Pășcălău, felicitări Ludușul!!!
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
"Cupa Unirii" - Alba Iulia, 07-08 dec (sambata E, O - duminica A, H)
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 22 (0 members and 22 guests)
-
Bună seara. Fogarasi David, hobby,l-a batut pe dnl. Huszar Sabin Robert in semifinale cu 3-0, va rog sa modificați !
Comentariu
Faini oameni , fain turneu , faina comunitatea de azi Amatur! O familie Dîrlea de nota 10 , impreuna cu micul staff al turneului care ne-a onorat pe toti jucatorii cu o doza de respect cum rar putem intalni.
Revenim cu drag de fiecare data
Multumim!
- Aprecieri 3
Comentariu
M am uitat și eu la finala elite pe youtube , am o întrebare , e normal sa zgudui așa pământul în timpul punctului? Doar întreb
Comentariu
organizator local- 28.oct.2008
- 1471
- zalau
Likes given: 4242Likes received: 2076
Postat în original de Eltibi Vezi postM am uitat și eu la finala elite pe youtube , am o întrebare , e normal sa zgudui așa pământul în timpul punctului? Doar întreblemn Butterfly Primorac Tamca 5000 black tag
Fh Xiom Omega 7 Euro
Bh Xiom Omega 7 Euro
- Aprecieri 4
Comentariu
organizator local- 17.nov.2019
- 324
- Aiud
Likes given: 64Likes received: 820
Postat în original de Nicoara Vezi postFaini oameni , fain turneu , faina comunitatea de azi Amatur! O familie Dîrlea de nota 10 , impreuna cu micul staff al turneului care ne-a onorat pe toti jucatorii cu o doza de respect cum rar putem intalni.
Revenim cu drag de fiecare data
Multumim!Marian Muresanu Nicoara like this.
- Aprecieri 2
Comentariu
Postat în original de Csiszer Tibor Vezi postTurneu Super fain,felicitãri organizatorilor👏👏👏Marian Muresanu Dragonuldeblajbrick like this.
- Aprecieri 2
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 16:08.Procesare...X
Comentariu