salutari la toata lumea!... cum curat fetele de lipici, dupa ce le-am lipit de cateva ori pe lemn?...am impresia ca tot mai mult lipici se strange pe fete dupa fiecare lipire.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Curatare lipici de pe fete!
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
senior
- 07.sep.2013
- 177
- Târnaveni, Romania
- 51
Likes given: 5Likes received: 14
Curatare lipici de pe fete!
Blade: XIOM ICE CREAM AZXi
FH - Bty Tenergy 05
BH - Dr. Neubauer KillerTaguri: Nimic
organizator principal- 17.mar.2012
- 6330
- Victoria
- 50
Likes given: 1853Likes received: 1514
Existe solutie pentru a dezlipi mai usor fetele de pe lemn si acee se poate folosi si la curatat lipiciul de pe fete .Azi la Sibiu la turneu am curatat o astfel de fata si a fost ok.Sau cu toluen dar dureaza un pic si se evapora f repede.
senior- 07.sep.2013
- 177
- Târnaveni, Romania
- 51
vreau un link, unde pot sa gasesc asemenea solutii!. Solutile ce le-am gasit pe un site de specialitate, sunt pentru curatat fetele de praf si de mizerie , nu de curatat lipici.Blade: XIOM ICE CREAM AZXi
FH - Bty Tenergy 05
BH - Dr. Neubauer Killer
Comentariu
Ce fel de lipici ati folosit?
Câte straturi sunt în acest moment pe burete?Tibhar Evo FX-P | BTY Liu Shiwen | Tibhar Evo FX-P
Tibhar Genius max | Primorac Blk Tag | Victas Limber
Comentariu
Postat în original de Aurel Sabau Vezi postvreau un link, unde pot sa gasesc asemenea solutii!. Solutile ce le-am gasit pe un site de specialitate, sunt pentru curatat fetele de praf si de mizerie , nu de curatat lipici.
Comentariu
Echipa AmaTur- 28.dec.2012
- 4650
- Târgoviște, DB
Likes given: 426Likes received: 1334
Mai sunt ceva topicuri deschise pe tema asta, poti gasi usor o solutie, functia "search" a forumului chiar functioneaza.
Uite cateva exemple:
http://tenisdemasa.ro/forum/showthre...=curatare+fetehttp://tenisdemasa.ro/forum/showthre...=curatare+fetehttp://tenisdemasa.ro/forum/showthre...=curatare+fetehttp://tenisdemasa.ro/forum/showthre...=curatare+fete
Personal folosesc toluen, aplicand o pelicula subtire pe lipiciul de pe fata, acesta inmuindu-se si curatandu-se foarte usor. Buretele ramane, cum spunea un coleg de forum, ca un "fund de bebelus".
Comentariu
senior- 07.sep.2013
- 177
- Târnaveni, Romania
- 51
Va multumesc tuturor de ajutor!Blade: XIOM ICE CREAM AZXi
FH - Bty Tenergy 05
BH - Dr. Neubauer Killer
Comentariu
senior- 23.mai.2007
- 950
- Vatra Dornei, Romania
- 40
Likes given: 10Likes received: 25
In functie de lipiciul pe care il folositi e si gradul de dificultate al curatarii fetelor. Daca folositi solutie pe baza de apa revolution dupa 4 sau 5 straturi de solutie se va forma o pelicula care se va dezfolia foarte usor, daca ati folosit Butterfly Free Chack se va curata foarte greu, una peste alta eu am folosit ambele solutii si de fiecare data am curatat solutia cu buricul degetului fie ca mi-a luat 2 minute fie ca mi-a luat 45 de minute de fata.Blade :Butterfly Timo Boll Spirit
BH : Tenergy 05Fx
FH : Tenergy 05Fx
Comentariu
senior- 23.mai.2007
- 950
- Vatra Dornei, Romania
- 40
Likes given: 10Likes received: 25
Postat în original de Emil Tudor Vezi post45 de minute din viata!Blade :Butterfly Timo Boll Spirit
BH : Tenergy 05Fx
FH : Tenergy 05Fx
Comentariu
senior- 07.sep.2013
- 177
- Târnaveni, Romania
- 51
M-am dus sa cumpar "toluen" de la magazinele de profil, cel putin sa ma interesez de unde pot sa cumpar. Cand intrebam de TOLUEN mi se raspundea in felul urmator: -poftim? ce vrei sa cumperi? Toluen? ce vrei sa faci cu el? iti faci bomba?...Blade: XIOM ICE CREAM AZXi
FH - Bty Tenergy 05
BH - Dr. Neubauer Killer
Comentariu
Diluant D506 de la orice magazin de piese auto. Contine aprox 40% toluen. Dai 1-2 "maini" cu un burete/pensula, se lasa sa se "traga" in adeziv, si se curata f usor!
Comentariu
eu am curatat cu nitrodiluant d209 dar e mai slab si te chinui mai mult.blade: xiom strato
fh: omega IV asia
bh: vega asia
Comentariu
senior- 07.sep.2013
- 177
- Târnaveni, Romania
- 51
Postat în original de Claudiu84 Vezi postDiluant D506 de la orice magazin de piese auto. Contine aprox 40% toluen. Dai 1-2 "maini" cu un burete/pensula, se lasa sa se "traga" in adeziv, si se curata f usor!Blade: XIOM ICE CREAM AZXi
FH - Bty Tenergy 05
BH - Dr. Neubauer Killer
Comentariu
Eu am folosit Butterfly Chack si e un cosmar sa il cureti, mai ales de pe fetele cu un burete moale sau fragil. Am incercat cu parafina, lipiciul vechi se inmoaie intradevar, dar devine si mai lunecos si automat mai dificil sa il iei cu degetele. La fel se comporta si toluenul? N-am incercat si de aia intreb.
De acord, riscul de a ciupi buretele e mai mic cu parafina pt ca inmoaie lipiciul vechi, dar tot e chinul naibii.
Comentariu
da... la fel se intampla si cu toluen. eu inmuiam o carpa in diluant si stergeam buretele cu ea pana se lua lipiciul.blade: xiom strato
fh: omega IV asia
bh: vega asia
Comentariu
Dupa ce folosesti toluen, urmaresti ca lipiciul sa absoarba toata pelicula (ce nu se evapora) dupa care cureti buretele prin simpla trecere a degetelor(apasind usor) . Curatarea unei fete dureaza 3 minute.Valabil si pentru speed glue , prenandez diluat sau lipici pe baza de apa.TIBHAR MX-P/home made off+/TIBHAR EL-P
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 04:38.Procesare...X
Comentariu