Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Adeziv Dolphin, de la Haifu

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Adeziv Dolphin, de la Haifu

Este vorba despre un adeziv chinezesc, "Component: naturat rubber, pure organic solvent".
    Deci este un adeziv, nu pe baza de toluen neorganic (diferit fata ce era pe "vremuri" speed glue) pt. lipirea feței chinezesti dar si pt. fețe euro-japoneza.
    Compotramentul adezivului; -fabricantul ne sfatuieste sa folosim 3-5 ori pe fața si 1 pe lemn, cum am observat eu, se refera la fețe chinezesti, dupa parerea mea pe fețe euro japoneze e suficient 2-3 straturi. Lipeste f. bine, si chiar se comporta ca un "speed glue", confera o viteza si control f. bun, pune in valoare fețele mai ales chinezesti si fețe "hard", deci care au burete de densitate mai mare (gen Acuda S1, Xiom Vega Pro etc.), cu fețe gen Vega Europa, Acuda S3, trebuie avut grija (burete moale) dupa aplicare trebuie lasat minimum 6-8 ore dar ideal ar fii 24 de ore, altfel ramana urma de la impactul mingei... Parerea mea; un adeziv foarte bun, indicat pt. jucatorii care cauta "simtul fețelor lipite cu speed glue", confera un plus de viteza si de control.. de ex. am testat o fața chinezeasca galaxy mercury, lipit obisnuit cu adeziv "normal" pe baza de apa, si cam dupa stilul meu de joc era si prea lent si fara "simt", putin spin. Am vorbit cu dl. Neacsu Bogdan (Ploiești), dumnealui cum inteleg joaca cu fețe chinezesti si mi a trimis un astfel de adeziv, dupa aplicare am constatat; o fața "care nu spunea nimic", a devenit "jucabil" si pt. mine care nu am fost niciodata obisnuit cu fețe chinezesti.
    Cine doreste sa folosesaca adezivul respectiv "Merita", poate sa contacteze pt. mai multe detalii pe dl. Neacsu Bogdan!

Din cate stiu eu, Haifu Dolphin este un speed glue. Toluenul nu poate fi ne-organic. Este o substanta organica (contine carbon in molecula).
    Si avand in vedere ca sunt interzisi compusii organici volatili, nici Dolphin nu e ok de folosit inainte de concursuri.
    Chiar si pe ttnpp scrie ca nu e legal.
    http://ttnpp.com/store/speed-glue/87...hin-250ml.html
    "Caution!
    -This glue contain VOC!
    -Please do not use this glue before official tournament in one week !
    (All V.O.C banned from Sep-2008 after the Olympic Game)"
    www.ttmall.ro - Magazin si blog de tenis de masa
    http://tenisdemasa.ro/forum/showthre...-Tenis-de-Masa

Comentariu

Scuze de greseala! -despre ce este interzis, si ce se foloseste la concorsul de Amatori, nu as vrea sa comentez...
      Stima!
      lemn:HML -carbon, hinoki
      fetze; Victas V>01 Limber
      si echipament Xiom

Comentariu

Procesare...
      X