Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Turneu "A" Arad, open + amatori 19.10. 2013

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Johnny Erasure
    a răspuns
    Postat în original de roman bogdan Vezi post
    Open:

1. Frant Nicusor- Resita
    2. Roman Bogdan- Arad
    3. Avram Victor- Arad
    4. Gergely Anton- Oradea

Amatori:

1. Prundaru Horia- Arad
    2. Andone Claudiu- Cugir
    3. Crainic Adrian- Orastie
    Felicitari Frant pentru un nou loc I la open! YOU ARE THE BEST!! BRAVO TTMEMORY, BRAVO RESITA!!!

Lasă un comentariu:

• remusashi
    a răspuns
    dragi colegi, ieri la turneu s-a produs un incident foarte grav, unui coleg din arad i-a "disparut" paleta, daca cineva are vreo informatie, va rog sa ma contactati. Asa ceva este inadmisibil in circuitul amatur!!!!!!!!!!!!
    Imi pare nespus de rau pt colegul meu ca i s-a intamplat asa ceva, taman la noi acasa
    credeam ca suntem o familie si nu ne furam unii pe altii, asa ca cel care a luat-o din greseala sau cu buna intentie sa o inapoieze
    Bogdan,
    eu zic ca ar fi bine sa dam si detalii despre paleta in cazul in care nu a fost luata din greseala sau cu buna intentie ci a fost furata pur si simplu, pentru ca asa s-ar putea ca cineva din Amatur sa descopere hotul... din ce stiu eu era un lemn Viscaria ( f. usor) cu fete Victas, sper sa nu ma insel...
    bafta George...
    - - - Actualizat - - -
    Open:
    1. Frant Nicusor- Resita
    2. Roman Bogdan- Arad
    3. Avram Victor- Arad
    4. Gergely Anton- Oradea
    Amatori:
    1. Prundaru Horia- Arad
    2. Andone Claudiu- Cugir
    restul clasamentului in cursul zilei de luni
    bravo Horia, Bogdan si Victor, dar in special felicitari lui Horia care ne da o noua formula pt. campion la tenis de masă : paleta hobby+tenis de camp+tinerete debordanta...si ar mai fi cateva "ingrediente" dar nu le zic acum sa nu si-o ia in cap...
    sper sa-l convingem cat de curand sa-si incerce paleta si la Open... just for fun Horica...

Lasă un comentariu:

• mateidumitru
    a răspuns
    Open:
    1. Frant Nicusor- Resita
    2. Roman Bogdan- Arad
    3. Avram Victor- Arad
    4. Gergely Anton- Oradea
    Amatori:
    1. Prundaru Horia- Arad
    2. Andone Claudiu- Cugir
    Felicitari lui Horea care a maturat pe jos cu toata floarea cea vestita a apusului, si nu numai.
    Felicitari si colegilor de drum care mi-au umplut masina de cupe si medalii.
    Multumim Bogdane ! Ne-am simtit foarte bine.

Lasă un comentariu:

• Zosim1
    a răspuns
    dragi colegi, ieri la turneu s-a produs un incident foarte grav, unui coleg din arad i-a "disparut" paleta, daca cineva are vreo informatie, va rog sa ma contactati. Asa ceva este inadmisibil in circuitul amatur!!!!!!!!!!!!
    Imi pare nespus de rau pt colegul meu ca i s-a intamplat asa ceva, taman la noi acasa
    credeam ca suntem o familie si nu ne furam unii pe altii, asa ca cel care a luat-o din greseala sau cu buna intentie sa o inapoieze
    Bogdane,aceste evenimente se pare ca au devenit o obisnuinta,Brașov-paleta disparuta,Ocna Sibiului -prosop bty disparut,si sunt mai multe de care stiu eu pe unde am mai fost si nu s-au mai facut publice,personal mi-au disparut mai multe echipamente(2 filee Joola wm noi,3 tricouri Andro noi,2fete maxxx,valoare 250 euro)lucruri de care ma consider vinovat ca nu am avut grija de ele si m-am complacut in postura de pagubit,dar cum spui si tu este un lucru f.f.grav,FURTUL intre amici cum ne place sa ne consideram noi amatori nu trebiue sa ramina ne pedepsit,si acest lucru se poate rezolva relativ simplu daca la inceputul competitiei se monteaza o camera video undeva sus sa poata acoperi zona tribunelor si daca se intimpla astfel de evenimente sa se poata indentifica persoana si excluderea din circuit.Un alt aspect care este la fel de dureros este disparitia mingilor de joc de 3 stele,lucru care ma doare f.tare,sentimental nu valoric ca sunt furat.Am pus la mai multe turnee mingi la dispozitie cu nr mesei de joc inscriptionata pe ea si in cazul spargeri sa revina la masa organizatorului sa primeasca alta,in faza inferioarelor se mai respecta dar dupa aceea parca intentionat se schimba mingile cu gindul sa dispara,si la sfirsit cind stringi mingile jumatate sunt donic de antrenament sau altele de antrenament ,iar de f.multe ori subpretextul ca un alt tip de minge e mai buna decit cea pusa la dispozitie de catre organizator se baga aceasta in buzunare si se joaca cu o alta de 3 stele si la sfirsitul partidei spune ca ii a lui cea cu care o jucat.Aproape la sfirsitul fiecarui turneu am dat cadou mingi de 3 stele noi si de la competitie multora si asta poate sa-mi confirma f.multi,am cumparat pina acum cred in jur de 1700-1800 de mingi 3 stele care au ajuns in circuitul amatur la diversi jucatori oferite de mine,dar daca imi dispare la un turneu o minge ma DOARE si asta nu mai vreau sa -o tolerez.SUNT IMPOTRIVA FURTULUI SI TREBUIE LUATE MASURI.Multumesc Bogdane ca ai accentuat in acest post aceasta problema.Te salut EMI

Lasă un comentariu:

• flowmaster
    a răspuns
    Felicitari Domnul Andone ,locul 44/2 sau invers ? Fractiile astea!!!!!!!

Lasă un comentariu:

• roman bogdan
    a răspuns
    Open:
    1. Frant Nicusor- Resita
    2. Roman Bogdan- Arad
    3. Avram Victor- Arad
    4. Gergely Anton- Oradea
    Amatori:
    1. Prundaru Horia- Arad
    2. Andone Claudiu- Cugir
    restul clasamentului in cursul zilei de luni

Lasă un comentariu:

• roman bogdan
    a răspuns

Lasă un comentariu:

• alandala
    a răspuns
    Bogdane vezi ca din lista de inscrisi lipseste Bulz Ovidiu, pe care tu l-ai inscris. Din pacate acuma dimineata mi-am dat seama ca lipseste la apel. S-a retras cumva si nu ai apucat sa-l anunti pe forum ca retras?

Lasă un comentariu:

• pack
    a răspuns
    se retrage hattab amin din motive medicale

Lasă un comentariu:

• roman bogdan
    a răspuns
    Stop inscrieri

Lasă un comentariu:

• &1c
    a răspuns
    Venim.

Lasă un comentariu:

• Ndy
    a răspuns
    Mixich Alexandru-Timișoara-Amatori

Lasă un comentariu:

• alandala
    a răspuns
    Se retrage din Arad si Szekeli Stefan, tot din motive de serviciu.

Lasă un comentariu:

• roman bogdan
    a răspuns
    Rezolv acum problema

Lasă un comentariu:

• liviut12
    a răspuns
    Se retrage Szalay Liviu si Rus Nicolae din motive de serviciu, iar pe Balogh Attila l-am inscris ieri dar nu-l vad in lista, vezi Bogdane care-i situatia, merci.

Lasă un comentariu:

• mateidumitru
    a răspuns
    Postat în original de &1c Vezi post
    Incerc sa ajung si eu.
    Andone Claudiu - Cugir- amatori
    Hopa ! Se-ngroasa gluma

Lasă un comentariu:

• roman bogdan
    a răspuns
    Clau te rog daca nu ajungi suna-ma pt esti cap de serie si sa nu dau tot peste cap, ia numarul meu de tel din anunt

Lasă un comentariu:

• &1c
    a răspuns
    Incerc sa ajung si eu.
    Andone Claudiu - Cugir- amatori

Lasă un comentariu:

• roman bogdan
    a răspuns
    Si tot din Oradea: Fabian Wilhelm- amatori

Lasă un comentariu:

• toni
    a răspuns
    Tic Ioan Oradea, Amatori

Lasă un comentariu:

• roman bogdan
    a răspuns
    Multumesc Nicu ca mai anuntat. Asadar voi afisa lista actualizata, si mai sunt locuri disponibile pt doritori

Lasă un comentariu:

• nicu gavrilovici
    a răspuns
    Din pacate, trebuie sa ne retragem, nu am rezolvat cu masina si se pare ca la tren nu exista legatura... Deci, Nicu, David, Timotei si Estera Gavrilovici se retrag.

Lasă un comentariu:

• roman bogdan
    a răspuns
    Avand in vedere noul clasament. Popa Radu va trece de la amatori la open in urma mediei pe care o are
    Maine voi modifica toata lista

Lasă un comentariu:

• Parfenie
    a răspuns
    Din RESITA SE MAI INSCRIE LA OPEN SIMION DAN

Lasă un comentariu:

• mateidumitru
    a răspuns
    A aparut noul clasament. Trebuie actualizata lista celor inscrisi.

Lasă un comentariu:

Procesare...
X