Postat în original de roman bogdan
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu "A" Arad, open + amatori 19.10. 2013
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)
-
-
Postat în original de roman bogdan Vezi postdragi colegi, ieri la turneu s-a produs un incident foarte grav, unui coleg din arad i-a "disparut" paleta, daca cineva are vreo informatie, va rog sa ma contactati. Asa ceva este inadmisibil in circuitul amatur!!!!!!!!!!!!
Imi pare nespus de rau pt colegul meu ca i s-a intamplat asa ceva, taman la noi acasa
credeam ca suntem o familie si nu ne furam unii pe altii, asa ca cel care a luat-o din greseala sau cu buna intentie sa o inapoieze
eu zic ca ar fi bine sa dam si detalii despre paleta in cazul in care nu a fost luata din greseala sau cu buna intentie ci a fost furata pur si simplu, pentru ca asa s-ar putea ca cineva din Amatur sa descopere hotul... din ce stiu eu era un lemn Viscaria ( f. usor) cu fete Victas, sper sa nu ma insel...
bafta George...
- - - Actualizat - - -
Postat în original de roman bogdan Vezi postOpen:
1. Frant Nicusor- Resita
2. Roman Bogdan- Arad
3. Avram Victor- Arad
4. Gergely Anton- Oradea
Amatori:
1. Prundaru Horia- Arad
2. Andone Claudiu- Cugir
3. Crainic Adrian- Orastie
restul clasamentului in cursul zilei de luni
sper sa-l convingem cat de curand sa-si incerce paleta si la Open... just for fun Horica...
Lasă un comentariu:
-
Postat în original de roman bogdan Vezi postOpen:
1. Frant Nicusor- Resita
2. Roman Bogdan- Arad
3. Avram Victor- Arad
4. Gergely Anton- Oradea
Amatori:
1. Prundaru Horia- Arad
2. Andone Claudiu- Cugir
Felicitari si colegilor de drum care mi-au umplut masina de cupe si medalii.
Multumim Bogdane ! Ne-am simtit foarte bine.
Lasă un comentariu:
-
Postat în original de roman bogdan Vezi postdragi colegi, ieri la turneu s-a produs un incident foarte grav, unui coleg din arad i-a "disparut" paleta, daca cineva are vreo informatie, va rog sa ma contactati. Asa ceva este inadmisibil in circuitul amatur!!!!!!!!!!!!
Imi pare nespus de rau pt colegul meu ca i s-a intamplat asa ceva, taman la noi acasa
credeam ca suntem o familie si nu ne furam unii pe altii, asa ca cel care a luat-o din greseala sau cu buna intentie sa o inapoieze
Lasă un comentariu:
-
Felicitari Domnul Andone ,locul 44/2 sau invers ? Fractiile astea!!!!!!!
Lasă un comentariu:
-
Open:
1. Frant Nicusor- Resita
2. Roman Bogdan- Arad
3. Avram Victor- Arad
4. Gergely Anton- Oradea
Amatori:
1. Prundaru Horia- Arad
2. Andone Claudiu- Cugir
restul clasamentului in cursul zilei de luni
Lasă un comentariu:
-
dragi colegi, ieri la turneu s-a produs un incident foarte grav, unui coleg din arad i-a "disparut" paleta, daca cineva are vreo informatie, va rog sa ma contactati. Asa ceva este inadmisibil in circuitul amatur!!!!!!!!!!!!
Lasă un comentariu:
-
Bogdane vezi ca din lista de inscrisi lipseste Bulz Ovidiu, pe care tu l-ai inscris. Din pacate acuma dimineata mi-am dat seama ca lipseste la apel. S-a retras cumva si nu ai apucat sa-l anunti pe forum ca retras?
Lasă un comentariu:
-
Se retrage din Arad si Szekeli Stefan, tot din motive de serviciu.
Lasă un comentariu:
-
Se retrage Szalay Liviu si Rus Nicolae din motive de serviciu, iar pe Balogh Attila l-am inscris ieri dar nu-l vad in lista, vezi Bogdane care-i situatia, merci.
Lasă un comentariu:
-
Postat în original de &1c Vezi postIncerc sa ajung si eu.
Andone Claudiu - Cugir- amatori
Lasă un comentariu:
-
Clau te rog daca nu ajungi suna-ma pt esti cap de serie si sa nu dau tot peste cap, ia numarul meu de tel din anunt
Lasă un comentariu:
-
Multumesc Nicu ca mai anuntat. Asadar voi afisa lista actualizata, si mai sunt locuri disponibile pt doritori
Lasă un comentariu:
-
Din pacate, trebuie sa ne retragem, nu am rezolvat cu masina si se pare ca la tren nu exista legatura... Deci, Nicu, David, Timotei si Estera Gavrilovici se retrag.
Lasă un comentariu:
-
Avand in vedere noul clasament. Popa Radu va trece de la amatori la open in urma mediei pe care o are
Maine voi modifica toata lista
Lasă un comentariu:
-
A aparut noul clasament. Trebuie actualizata lista celor inscrisi.
Lasă un comentariu:
Lasă un comentariu: