Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Nu-i nici o problema, dar daca s-a retras, inseamna ca mai este un loc la amatori.
Remus, vezi ca adresa salii ai dat-o buna, dar in poza ai indicat sala pe str. Episcopiei si nu pe str. Eminescu. De fapt marcarea trebuia facuta cam pe langa Floraria Anemone - este indicata pe harta ta-, pe str. Eminescu.
Remus, vezi ca adresa salii ai dat-o buna, dar in poza ai indicat sala pe str. Episcopiei si nu pe str. Eminescu. De fapt marcarea trebuia facuta cam pe langa Floraria Anemone - este indicata pe harta ta-, pe str. Eminescu.
Ai dreptate Dorule acolo am vrut sa pun si indicatorul, dar mi s-au miscat "markurile" la graba...oricum zic eu ca daca ajung in zona nu au cum sa rateze locatia...
Da, dar cine ar incerca sa se orienteze dupa indicatia din harta, ar putea fi un pic derutat. Oricum, majoritatea care vin cu masinile pun adresa pe GPS, si ii duce la fix...
Din pacate, trebuie sa ne retragem, nu am rezolvat cu masina si se pare ca la tren nu exista legatura... Deci, Nicu, David, Timotei si Estera Gavrilovici se retrag.
Se retrage Szalay Liviu si Rus Nicolae din motive de serviciu, iar pe Balogh Attila l-am inscris ieri dar nu-l vad in lista, vezi Bogdane care-i situatia, merci.
Comentariu