Stop inscrieri
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu "A" Arad, open + amatori 19.10. 2013
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 7 (0 members and 7 guests)
-
Bogdane vezi ca din lista de inscrisi lipseste Bulz Ovidiu, pe care tu l-ai inscris. Din pacate acuma dimineata mi-am dat seama ca lipseste la apel. S-a retras cumva si nu ai apucat sa-l anunti pe forum ca retras?
Comentariu
Coordonator Onorific- 29.oct.2009
- 4659
- Arad
- 43
Likes given: 161Likes received: 362
dragi colegi, ieri la turneu s-a produs un incident foarte grav, unui coleg din arad i-a "disparut" paleta, daca cineva are vreo informatie, va rog sa ma contactati. Asa ceva este inadmisibil in circuitul amatur!!!!!!!!!!!!
Imi pare nespus de rau pt colegul meu ca i s-a intamplat asa ceva, taman la noi acasa
credeam ca suntem o familie si nu ne furam unii pe altii, asa ca cel care a luat-o din greseala sau cu buna intentie sa o inapoiezeBlade: VECHITURA CU 70 LEI
FH: FATA DE ROATA DE MASINA
BH: PIAPTAN CU EFECTE SECUNDARE
Comentariu
- 4659
- Arad
- 43
Open:
1. Frant Nicusor- Resita
2. Roman Bogdan- Arad
3. Avram Victor- Arad
4. Gergely Anton- Oradea
Amatori:
1. Prundaru Horia- Arad
2. Andone Claudiu- Cugir
3. Crainic Adrian- Orastie
restul clasamentului in cursul zilei de luniBlade: VECHITURA CU 70 LEI
Comentariu
organizator local- 03.iun.2012
- 891
- Sighetu Marmatiei
- 47
Likes given: 20Likes received: 82
Felicitari Domnul Andone ,locul 44/2 sau invers ? Fractiile astea!!!!!!!
Comentariu
organizator principal- 17.mar.2012
- 6328
- Victoria
- 50
Likes given: 1849Likes received: 1510
Postat în original de roman bogdan Vezi postdragi colegi, ieri la turneu s-a produs un incident foarte grav, unui coleg din arad i-a "disparut" paleta, daca cineva are vreo informatie, va rog sa ma contactati. Asa ceva este inadmisibil in circuitul amatur!!!!!!!!!!!!
Imi pare nespus de rau pt colegul meu ca i s-a intamplat asa ceva, taman la noi acasa
credeam ca suntem o familie si nu ne furam unii pe altii, asa ca cel care a luat-o din greseala sau cu buna intentie sa o inapoieze
Comentariu
Înțelept- 25.feb.2008
- 3894
- Deva
- 74
Likes given: 2043Likes received: 1394
Postat în original de roman bogdan Vezi postOpen:
1. Frant Nicusor- Resita
2. Roman Bogdan- Arad
3. Avram Victor- Arad
4. Gergely Anton- Oradea
Amatori:
1. Prundaru Horia- Arad
2. Andone Claudiu- Cugir
Felicitari si colegilor de drum care mi-au umplut masina de cupe si medalii.
Multumim Bogdane ! Ne-am simtit foarte bine.
Comentariu
Postat în original de roman bogdan Vezi postdragi colegi, ieri la turneu s-a produs un incident foarte grav, unui coleg din arad i-a "disparut" paleta, daca cineva are vreo informatie, va rog sa ma contactati. Asa ceva este inadmisibil in circuitul amatur!!!!!!!!!!!!
credeam ca suntem o familie si nu ne furam unii pe altii, asa ca cel care a luat-o din greseala sau cu buna intentie sa o inapoieze
eu zic ca ar fi bine sa dam si detalii despre paleta in cazul in care nu a fost luata din greseala sau cu buna intentie ci a fost furata pur si simplu, pentru ca asa s-ar putea ca cineva din Amatur sa descopere hotul... din ce stiu eu era un lemn Viscaria ( f. usor) cu fete Victas, sper sa nu ma insel...
bafta George...
- - - Actualizat - - -
1. Frant Nicusor- Resita
2. Roman Bogdan- Arad
3. Avram Victor- Arad
4. Gergely Anton- Oradea
Amatori:
1. Prundaru Horia- Arad
2. Andone Claudiu- Cugir
restul clasamentului in cursul zilei de luni
sper sa-l convingem cat de curand sa-si incerce paleta si la Open... just for fun Horica...
TB ZLF - T05 / T05
Comentariu
organizator local- 06.mar.2012
- 1549
- Resita
- 51
Likes given: 199Likes received: 74
1. Frant Nicusor- Resita
2. Roman Bogdan- Arad
3. Avram Victor- Arad
4. Gergely Anton- Oradea
Amatori:
1. Prundaru Horia- Arad
2. Andone Claudiu- Cugir
3. Crainic Adrian- OrastieBlade: Mizutani ZLC
FH Nittaku Fastarc G1
BH Xiom Sigma II Euro
Comentariu
- 4659
- Arad
- 43
Zosim!! PROBLEMA CU MINGILE ESTE DEJA O OBISNUINTA, EU TREC CU VEDEREA PT CA NU AM CE SA FAC SUNT CONSTIENT CA LA FIECARE TURNEU PUN LA DISPOZITIE CATE 30-40 DE MINGI SI RAMAN FARA, NOROC CA ASTEA DE ANTRENAMENT SUNT IEFTINE, DAR CELE DE 3 STELE AU TOTUSI O VALOARE.
PACAT CA E ADEVARATA VB ROMANULUI "IN ROMANIA TOTUL E POSIBIL" si uite ca putem spune si "IN CIRCUITUL MATUR TOTUL E POSIBIL"!!!!!!!!!!!!!Blade: VECHITURA CU 70 LEI
Comentariu
Postat în original de roman bogdan Vezi postZosim!! PROBLEMA CU MINGILE ESTE DEJA O OBISNUINTA, EU TREC CU VEDEREA PT CA NU AM CE SA FAC SUNT CONSTIENT CA LA FIECARE TURNEU PUN LA DISPOZITIE CATE 30-40 DE MINGI SI RAMAN FARA, NOROC CA ASTEA DE ANTRENAMENT SUNT IEFTINE, DAR CELE DE 3 STELE AU TOTUSI O VALOARE.
PACAT CA E ADEVARATA VB ROMANULUI "IN ROMANIA TOTUL E POSIBIL" si uite ca putem spune si "IN CIRCUITUL MATUR TOTUL E POSIBIL"!!!!!!!!!!!!!....din fericire .......suntem cu totii diferiti......
Enjoy PING-PONG-mottoul Campionatului mondial din China 2015
Un inteligent observă tot timpul, un prost face tot timpul observaţii.? Heinrich Heine
Comentariu
Felicitari castigatorilor !!! , Horia o adevarata surpriza placuta !
Legat de subiectul "furat" , acele persoane sunt niște "gunoaie" ,
Sincer si mie îmi este frica pe unde merg si îmi i-au tot timpul Geanta si paleta cu mine , iar actele si banii ram?n in masina , asa m-am ?nvațat si vad ca am numai de câștigat .
Comentariu
senior- 25.oct.2012
- 192
- timisoara
- 49
Likes given: 14Likes received: 10
felicitari domnului Andone Claudiu si sper sa nu se supere pe mine pentru micul incident
bravo pentru revenirea spectaculoasa pe care ati avut-o de la 2-0 la seturi si 10-8 in setul 3
Comentariu
Postat în original de lulciuc.dumitru Vezi postfelicitari domnului Andone Claudiu si sper sa nu se supere pe mine pentru micul incident
bravo pentru revenirea spectaculoasa pe care ati avut-o de la 2-0 la seturi si 10-8 in setul 3
Va multumesc. Daca dumneavoastra sunteti convins ca totul a fost corect, as fi foarte multumit.4/3 din oameni au probleme cu fractiile
Comentariu
Postat în original de Zosim1 Vezi post...acest lucru se poate rezolva relativ simplu daca la inceputul competitiei se monteaza o camera video undeva sus sa poata acoperi zona tribunelor si daca se intimpla astfel de evenimente sa se poata indentifica persoana si excluderea din circuit...
Postat în original de remusashi Vezi post...felicitari lui Horia care ne da o noua formula pt. campion la tenis de masă : paleta hobby+tenis de camp+tinerete debordanta...sper sa-l convingem cat de curand sa-si incerce paleta si la Open... just for fun Horica...Ultima editare de alandala; 20.oct.2013, 22:57.
Comentariu
Felicitari Horia!!! Eram sigur ca vei castiga grupa dupa ce ai jucat cu mine, dar chiar si turneul? Frumos joc!
Ps: Ar fi fain sa jucam si un tenis de camp :P
Comentariu
Czabi, nu e nici o performanta. A fost o zi in care am jucat destul de slab. Am pierdut 3 meciuri. Unul in inferioare, unul in superioare si evident finala.Evident, toti cei de la care am pierdut au jucat mai bine decat mine. Norocul meu a fost ca l-am intalnit de doua ori pe ''bunul meu prieten'' Crainic Adrian, pe care l-am batut. In superioare si in semifinale. Bine ca nu a filmat nimeni semifinala. A fost circ. Dar important este ca ne-am simtit bine, ne-am distrat, am jucat tenis si ca ramanem cu amintiri placute de la un turneu bine organizat.4/3 din oameni au probleme cu fractiile
Comentariu
,,Il felicit si eu''pe prietenul meu Andone care a dovedit inca o data ca,, mintea bate muschii'' si asemenea lui bruce lee care reusea sa invinga adversari mult mai puternici din punct de vedere fizic ,la fel a reusit si Andone datorita inteligentei si ,,sireteniei ''sportive sa ma invinga de doua ori in acest concurs
Totodata a dovedit ca este ,,nasul'' meu in concursurile oficiale ajungand la un palmares de 4-0
Comentariu
Înțelept- 25.feb.2008
- 3894
- Deva
- 74
Likes given: 2043Likes received: 1394
Turneu A" Arad, open + amatori 19.10. 2013
Postat în original de adi.crainic Vezi post,,Il felicit si eu''pe prietenul meu Andone care a dovedit inca o data ca,, mintea bate muschii'' si asemenea lui bruce lee care reusea sa invinga adversari mult mai puternici din punct de vedere fizic ,la fel a reusit si Andone datorita inteligentei si ,,sireteniei ''sportive sa ma invinga de doua ori in acest concurs
Totodata a dovedit ca este ,,nasul'' meu in concursurile oficiale ajungand la un palmares de 4-0
- - - Actualizat - - -
Bogdane, ai spus ca luni postezi clasamentul. Te rog frumos, nu ma baga in gura lu nevasta-mea, ca nu ma crede ca am fost la turneu
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 21:22.Procesare...X
Comentariu