dragi amaturiști, am observat ca de multe ori lumea înțelege greșit ceea ce scriu pe forum. deși am încercat de fiecare data doar sa accentuez ce e mai frumos în aceasta mișcare, mulți au înțeles și au interpretat pe dos, sau poate au citit „pe verticala” scrisele mele. înca odata încerc sa mai surprind esența AMATUR, care ar trebui sa fie, dupa parerea mea, posibilitatea de a câștiga noi prieteni alaturi de care sa urmarești doar relaxarea și încântarea spiritului, bineînțeles pe lânga practicarea sportului preferat.
așa ca am mai adunat niște gînduri și le-am dat de data asta acea forma „speciala” cu care îmi place sa cred ca v-am mai încântat și în alte împrejurari. am facut asta în speranța ca acum aceste gînduri vor ajunge acolo unde trebuie și vor fi înțelese așa cum trebuie.
le țin pregatite ca sa le postez aici sub titlul pe care-l vedeți mai sus, nu înainte ?nsa de a va cere permisiunea și de a va întreba daca mai suportați înca o „umilința” și daca mai aveți timp și energie ca sa citiți ce scrie un nepriceput...
voi posta versurile în orice moment.
așa ca am mai adunat niște gînduri și le-am dat de data asta acea forma „speciala” cu care îmi place sa cred ca v-am mai încântat și în alte împrejurari. am facut asta în speranța ca acum aceste gînduri vor ajunge acolo unde trebuie și vor fi înțelese așa cum trebuie.
le țin pregatite ca sa le postez aici sub titlul pe care-l vedeți mai sus, nu înainte ?nsa de a va cere permisiunea și de a va întreba daca mai suportați înca o „umilința” și daca mai aveți timp și energie ca sa citiți ce scrie un nepriceput...
voi posta versurile în orice moment.
Comentariu