Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

DHS National

Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• ÎNCHIS DHS National

]Bună ziua.
    Mi-am facut si acest moft de a cumpăra si testa un lemn DHS național.
    Imi dau seama insa ca nivelul meu de pregatire nu este deocamdata pentru acest lemn. Va trebui sa mai astept cativa ani, asa ca am decis sa vand acest lemn.

Wang Chuquin national (Q968 )
    se vinde împreună cu o fata tibhar k3 (rosie) decupata pe lemn- in stare noua.
    Ultima editare de Evelin; 09.dec.2024, 23:32.

Salutare, ce serie are lemnul pe maner, 1, 2,32 ? de unde ai cumparat-o cu 1000 dolari ?

Pe Aliexpress e 3000 RON, daca bagi discount-uri ajungi la 2600-2800 RON
    Pe Prott e 400 dolari, iar daca prin ghinion iti este selectat coletul pentru inspectie si platesti taxe vamale si TVA, ajungi la 550 $ maximum.

Nici daca doresc cumpar un Q968 cu 1000 dolari, nu gasesc.
    Ultima editare de Rares1337; 02.dec.2024, 17:53.
    Cristian Baican Cristian Baican likes this.

Comentariu

Nu pot sa va contrazic pt ca în primul rand sunteți mai mare decât mine și cu siguranță cunoașteți mai bine Site-urile și paletele.
      Eu am avut insa de ales daca sa cumpar lemnul acesta sau Ma long 5 national pe care mi l-a propus un domn de pe acest grup. Însă am cumpărat un ma long 5 provincial și Wang Chuquin national. Și le-am încercat pe amândouă.
      sunt rapide și dau toate mingile foarte departe de masă sau în fileu. Și e și cam mare pentru mana mea.
      Atât a zis ca costa unul nou domnul de la care l-am luat.Eu am văzut ca este și la 2mii de dolari pe internet.
      Am înțeles ca cele de prin China sunt multe falsuri.
      pe mine m-a costat cu tot cu fete 3mii de lei.
      Fata neagra o păstrez și vand doar cu fata rosie.
      pot sa las lemnul cu 2500 lei și sa păstrez fata rosie sau pot sa îl vând cu 2800 cu tot cu fata rosie
      fata rosie este nou nouță
      P.s. Un prieten mi-a zis sa va spun ca el are cumpărat un lemn din China
      Și a trebuit sa plătească și transportul și sa plătească prin pay pol și l-a costat mult mai mult ca e alt curs la dolar. Adică un produs de 460 de dolari pe el l-a costat 2700 roni- cu tot -ajuns acasa
      -am vândut lemnul
      Ultima editare de Evelin; 08.dec.2024, 19:11.

Comentariu

Comentariu

Încă este valabil..
          am redus prețul la 2700 ron cu tot cu o față nouă tibhar k3 hybrid.
          imi cer scuze ca am actualizat anuntul prea repede si mi-a atras atentia domnul administrator.

Comentariu

Buna, ai mai multe poze ? sunt interesat de lemn, insa vreau ceva poze mai clare, nu vreau sa confund lemnul asta cu cel de 1000 ron care este identic, sau vreau sa vad unde scrie pe el q968, nu ai postat poza si pe lateralul lemnului
            Lemn : Tibhar Kinetic Speed (KS)
            Fete BH/FH tibhar k3

Comentariu

Bună ziua.
              Tudor Lucian Tudor Lucian likes this.

Comentariu

Am crezut ca o sa cumpere cineva lemnul . Am negociat. Însă nu s.a concretizat . Deci lemnul dhs national revine la vânzare.
                pret 2400 ron

Comentariu

Procesare...
                X