adaugat marfa
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Vand : DARKER/TRICOU NATIONALA / STIGA
Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 6 (0 members and 6 guests)
-
doar daca ai dat Spirit-ul in mana lui Timo Boll personal si l-a impregnat cu ceva tenis...altfel nu vad cum un lemn luat acum doua luni de la flash cu 300 ron, acum costa la tine 550 ron...credeam ca numai leo33 ( el pandeste pe olx si okazii diverse ponturi ) are adaos capitalist la produsele lui !! Scuze , leo33, nu m-am putut abtine.
Comentariu
Postat în original de romanulvesel Vezi postdoar daca ai dat Spirit-ul in mana lui Timo Boll personal si l-a impregnat cu ceva tenis...altfel nu vad cum un lemn luat acum doua luni de la flash cu 300 ron, acum costa la tine 550 ron...credeam ca numai leo33 ( el pandeste pe olx si okazii diverse ponturi ) are adaos capitalist la produsele lui !! Scuze , leo33, nu m-am putut abtine.Victas V22 DE blue 2.0
Victas Koji Matsushita Special
Victas Curl P1V black1.5
Comentariu
Postat în original de romanulvesel Vezi postdoar daca ai dat Spirit-ul in mana lui Timo Boll personal si l-a impregnat cu ceva tenis...altfel nu vad cum un lemn luat acum doua luni de la flash cu 300 ron, acum costa la tine 550 ron...credeam ca numai leo33 ( el pandeste pe olx si okazii diverse ponturi ) are adaos capitalist la produsele lui !! Scuze , leo33, nu m-am putut abtine.
Comentariu
http://tenisdemasa.ro/forum/showthre...ighlight=flash
Claudiu, exista functia " search "...mura-n gura !
Comentariu
1971-2020- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Likes given: 242Likes received: 808
Scuze de "nu-mi place", mi-a alunecat degetul pe tableta. In rest: "no comment".Blade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
Comentariu
Postat în original de romanulvesel Vezi posthttp://tenisdemasa.ro/forum/showthre...ighlight=flash
Claudiu, exista functia " search "...mura-n gura !
Comentariu
SARBATORI FERICITE !...tuturor colegilor de forum(fara nici o exceptie).Victas V22 DE blue 2.0
Victas Curl P1V black1.5
Comentariu
Postat în original de gabiopel Vezi postam intrat in posesia fetelor. totul este in ordine. multumesc frumos!recomand userul!
tbs....rezervat...
- - - Actualizat - - -
TBS....vandut.Multumesc tuturor interesati de lemn.Victas V22 DE blue 2.0
Victas Curl P1V black1.5
Comentariu
accept oferte pentru ce mai am!!!!!!...vreau sa lichidez totul.
- - - Actualizat - - -
accept oferte pe ce mai am! vreau sa lichidez totul!Victas V22 DE blue 2.0
Victas Curl P1V black1.5
Comentariu
adaugat un DARKER.Victas V22 DE blue 2.0
Victas Curl P1V black1.5
Comentariu
actualizare si oferta DARKER!Victas V22 DE blue 2.0
Victas Curl P1V black1.5
Comentariu
DARKER...vandut.Victas V22 DE blue 2.0
Victas Curl P1V black1.5
Comentariu
Am stat sa ma gandesc daca sa dau "imi place" sau "nu imi place" pentru vanzarea Darker-ului... Spor la vanzare!Viscaria
Omega V Tour
Vega Europe
Comentariu
Postat în original de catalanu31 Vezi postAm stat sa ma gandesc daca sa dau "imi place" sau "nu imi place" pentru vanzarea Darker-ului... Spor la vanzare!Victas V22 DE blue 2.0
Victas Curl P1V black1.5
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 22:39.Procesare...X
Comentariu