Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
doar daca ai dat Spirit-ul in mana lui Timo Boll personal si l-a impregnat cu ceva tenis...altfel nu vad cum un lemn luat acum doua luni de la flash cu 300 ron, acum costa la tine 550 ron...credeam ca numai leo33 ( el pandeste pe olx si okazii diverse ponturi ) are adaos capitalist la produsele lui !! Scuze , leo33, nu m-am putut abtine.
Pot fi de acord cu dvs.cu o conditie: Sa va schimbati username-ul in romanul ,,trist"(va urmaresc postarile si gasesc atata tristete in ele incat mie mila.
doar daca ai dat Spirit-ul in mana lui Timo Boll personal si l-a impregnat cu ceva tenis...altfel nu vad cum un lemn luat acum doua luni de la flash cu 300 ron, acum costa la tine 550 ron...credeam ca numai leo33 ( el pandeste pe olx si okazii diverse ponturi ) are adaos capitalist la produsele lui !! Scuze , leo33, nu m-am putut abtine.
Claudiu, exista functia " search "...mura-n gura !
Este intradevar acelasi lemn... Un like pentru spiritul de observatie, un "-" pentru a spune lucrurilor prea pe nume . Nu am nimic cu nimeni, am avut o data ceva de impartit cu vrg pe o speta identica, eu am zis, eu am auzit... mi s-a raspuns ca atata vreme cat vinde sub pretul de achiztie... si nu vinde mai sus, e "norocul" lui ca a cumparat la un pret mai mic si vinde la un pret mai apropriat de valoare sa de piata. Acum..., nici leo33, nici phill nu sunt singurii "samsari" de pe forum... (no offense, nu am nimic cu nimeni, daca imi convine cumpar, daca nu, admir si trec mai departe, imi vad de treaba mea). Specula nu trebuie incurajata, insa pentru aceasta problema/sesizre/constatare exista moderator si mai ales, regulile da vanzare ale forumului. Da un MP mai departe, si vezi ce ti se raspunde!
Comentariu