Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Lemn deosebit marca Levi

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Lemn deosebit marca Levi

Astazi am folosit pentru prima data noul lemn cu un adversar cu adevarat greu. Avusesem ceva indoieli in urma antrenamentului de ieri, cand imi paruse greu de controlat partea cu balsa, pe care am iarba OX.
    Cu partenerul de azi, bun executant al topspinurilor, situatia s-a schimbat radical. Mingea se oprea in aer si parca mergea in zig-zag, facandu-l pe bietul om eu sa se planga cum n-o mai facuse niciodata.
    Lemnul are in compozitie:
    Balsa (partea cu iarba) - Mahon - Ayous (miez) - Nuc - Limba
    Pe rever e excelent pentru blocuri, chopuri si chop blocks. Atacurile si lifturile nu prea merg, insa controlul excelent compenseaza cu varf si indesat. Lemnul se preteaza foarte bine pentru cei de joaca langa masa sau la maxim 1 metru distanta. Varianta cu miez de 3.2 mm nu are suficienta putere pentru jocul de la semidistanta.
    Blocurile, taiatele si topspinul merg si ele excelent (cu Baracuda de 2 mm).
    Am senzatia ca varianta Plop - Mahon - Plop - Nuc - Limba e mai potrivita impotriva adversarilor cu joc drept, acesta permitand executarea atacurilor si lifturilor cu iarba.
    Revin cu impresii dupa memorialul Paneth Farcas.
    La prima vedere reteta e remarcabila pentru ierbarii ultra-defensivi.
    - - - Actualizat - - -
    Recitindu-mi postul de aseara am constatat ca e putin neclar.
    Lemnul nu e potrivit pentru lifturi si atacuri doar pe partea cu iarba. Cu fata neteda merg excelent toate loviturile.
    Am senzatia ca m-am ales cu o capodopera, dar ma voi pronunta definitiv doar dupa turneul de azi. Sper ca mi se va ridica mana la inaltimea lemnului...
    Felicitari maestului Levi!
    DR. Levi All+; FH: Andro Impulse PowerSponge 2.0 mm; BH: Giant Dragon Dragon's Talon OX
    Dr. Levi All; FH: Yasaka Razka Max; BH: TSP Curl-PH OX

Si eu sunt mandrul posesor al unui lemn marca Levi. Am avut niste cerinte destul de greu de indeplinit: Cel mult 75 gr, flexibil ca sa ma ajute la spin, off-. Mi-a facut un lemn superb de 76 de gr cu un simt deosebit si un control remarcabil. La viteza parca a mai scazut nitel, dar controlul merita din plin. E lemnul cu care joc si cu care voi juca mult timp de acum incolo.
    Multumesc domnule Levi!

Comentariu

Dupa cum am promis, revin cu impresii post Paneth Farcas.
      Lemnul e cu adevarat senzational pentru joc defensiv, el ajutandu-ma sa castig cu un tanar ce face tenis de masă in cadru organizat de 12 ani. Daca il alegeam pe cel ceva mai rapid din dotare pierdeam fara drept de apel acel meci. Pentru joc all around mi se pare o idee prea lent. Ieri am invatat in sfarsit sa dau topspin cat de cat corect si din cel rapid nu-mi era returnat niciunul in vreme ce din acesta veneau cam toate inapoi. Prin rapid inteleg All+
      Pe o scara de la 1 la 10, viteza acestui lemn e in zona 6-7 pe FH si pe la 4 pe BH. E exceptional pentru jucatorii ce doresc sa directioneze perfect mingea si sa poata returna aproape orice lovitura fara dificultate. Merg foarte bine si blocurile, dar pentru a surpriinde trebuie sa plasezi mingea foarte bine, viteza fiind redusa.
      Exceleaza la scurte, chop-uri, mingi razante cu fileul, blocuri cu iarba dar si cu fata neteda.
      Il recomand cu caldura tuturor jucatorilor defensivi si celor ce nu folosesc iarba pentru a ataca.
      DR. Levi All+; FH: Andro Impulse PowerSponge 2.0 mm; BH: Giant Dragon Dragon's Talon OX
      Dr. Levi All; FH: Yasaka Razka Max; BH: TSP Curl-PH OX

Comentariu

Procesare...
      X