Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Bottom out - ce inseamna?

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • Bottom out - ce inseamna?

    Salut, am si eu o intrebare legata de un termen in engleza gasit pe site-urile straine: bottom out. E folosit in review-urile fetelor moi , cu viteza mai redusa. De exemplu e folosit pentru a descrie atat Tibhar Nimbus Soft cat si Tibhar Nimbus Sound cat si a multor altora:
    http://www.tabletennisdb.com/rubber/...bus-sound.htmlhttp://www.tabletennisdb.com/rubber/...mbus-soft.html

    Citez: The only downside is bottoming it out (which happens occasionally during counter-looping rallies).
    Are idee cineva ce inseamna, si cum se comporta o fata in actiunea descrisa? Ce se intampla cu o fata moale in cazul schimburilor de mingii puternice? De ce e un asa mare dezavantaj?

    Multumesc anticipat de raspunsuri.

  • #2
    Termenul de care intrebi descrie comportamentul fetelor moi in cazul loviturilor puternice si inseamna ca mingea "cade jos" adica ajunge la lemn din cauza duritatii reduse a buretelui si este aruncata inspre in jos de obicei catre/in fileu, unghi de aruncare complet diferit fata de cel obisnuit al fetei la lovituri usoare/medii. De aceea se spune ca la retopspin sau chiar si la blocuri puternice ai nevoie de fete tari.
    Nittaku Violin​Fastarc G-1 / Fastarc S-1

    Comentariu


    • #3
      Aham, mersi frumos de explicatii. N-am avut ocazia sa experimentez cu fete atat de moi, dar doar ce mi-am cumparat fetele mentionate mai sus. Mi se pare curios ca se intampla si la retopspin, unde oricum nu folosesti(asa ar trebui) direct lemnul ci doar buretele. O sa le fac o proba sa vad in ce conditii se intampla ce mi-ai descris.

      Comentariu

      Procesare...
      X