Craioveanu Mihai-open
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu A - București 19 octombrie 2013 - SK TENNIS HALLE
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Vasi tu nimic
- - - Actualizat - - -
Scuze de nu imi place din greseala.
- - - Actualizat - - -
Gata Vasi nu mai injura o sa imi repar greseala
Comentariu
Offf! Din pacate nu putem ajunge m?ine!! (Cocala Claudia Adriana și Țepelea Ioana)
Suntem la concurs de copii (juniori - fete). Sorry!Tenergy 05 / VISCARIA / Tenergy 05
Comentariu
Scz. ma retrag. Sobetkii Arcadii.Blade: DHS Hurricane Long 5 Golden
FH: Stiga Dragon Power 57.5
BH: Tibhar K3 2.0
Comentariu
senior- 29.nov.2005
- 351
- Bucharest, Romania, Romania
- 40
Likes given: 0Likes received: 0
Din pacate, ma simt nevoit sa ma retrag. Multa Bafta participantilor
Sent from my HTC One S using Tapatalk 2
Comentariu
junior- 18.iun.2013
- 94
- București
- 56
Likes given: 0Likes received: 4
Grupe superioare Amatori
1. Vranceanu Mihai, Mihai Ion, Birloveanu Viorel, Enache Cristinel
2. Vlase Gheorghe, Dumitru Gheorghe, Gramaticu Sorin, Dumitrescu Paul Ionut
3. Dinicescu Ion, Jianu Lucian, Ursu Teodor, Voin Doru
4. Niculescu Gabriel, Tomica Andrei, Pata Andrei, Arabagiu Marius
5. Matei Razvan, Balasa Costin, Cucu Cristin, Silviu Niculae
6. Dobre Titus, Banica Dan, Moise Mihai, Popa Vicentiu
7. Dima Cristian, Viciu Dragos, Bordea Alexandru, Moraru Constantin
8. Lapadat Daniel, Damian Alin, Neagoe Costin Adrian, Milos Gianni
Comentariu
Din pacate iar a ramas in urma actualizarea postului,oricum felicitari pentru organizare sunt mandru de a fi sponsor al acestui eveniment.
Astazi am vazut sala plina de oameni mandri ca fac un sport,imi pare rau ca nu am vazut pe nimeni din conducerea Amaturului(probabil au fost alte evenimente cu mai multa prioritate,sau nu ii stiu eu),acolo.
Eu inteleg ca probabil sunt probleme vechi,pe care eu nu le cunosc(sincer nici nu vreau sa le retin,consider ca lupta pentru miscare va invinge)dar ce as vrea sa ramana,este faptul,ca oricate sali de sport ar fi in București sau in Romania,sunt mult prea putine.Avem datoria sa luptam sa reusim,sa lasam generatiei care vine dupa noi mandria de a face sport.Am intalnit aici oameni de la care am cu siguranta de invatat,bravo domnilor.
Apropo,asta este pentru Mihai sau Sevraj,promit ca la urmatorul concurs sa adaug in lista de premiere,mai multe broaste sau cum le spune el clan...Scuzele mele celor care au considerat ca premiile sunt prea greoaie sau prea mici pentru priceperea lor.
Bafta multa si multumesc tuturor celor care macar au dorit sa participe.Ultima editare de giulesti202; 19.oct.2013, 16:14.
Comentariu
Comentariu
promit ca ii transport si ii montez gratuit lui Mihai usa.
doar sa imi dea adresa.
bravo mihai,nu mai esti doar sferturi.
- - - Actualizat - - -
Mihai sa traiesti 1000 de ani,desi trebuia sa cer arbitru,impartial,mingile mele toate au atins o tusiera blonda.
Aviz celor care ma cunosc,bravo tie Mihai,daca trebuie trimit gratuit o echipa la Targoviște sa iti instaleze usa.
Comentariu
Felicitari colegului Mihai Vranceanu care a urcat pe podium doua saptamani la rand, si cu putin noroc...cine stie...poate urca si a 3-a
Un loc 1 bine meritat si mult asteptat, o reflexie a progresului foarte bun din ultimul an. La mai multe!Blade: Viscaria
FH: Tenergy05
BH: Tenergy05
Comentariu
Postat în original de iahim Vezi postFelicitari colegului Mihai Vranceanu care a urcat pe podium doua saptamani la rand, si cu putin noroc...cine stie...poate urca si a 3-a
Un loc 1 bine meritat si mult asteptat, o reflexie a progresului foarte bun din ultimul an. La mai multe!
- - - Actualizat - - -
Sfertule bravo ai ajuns intreg
Comentariu
Postat în original de giulesti202 Vezi postpromit ca ii transport si ii montez gratuit lui Mihai usa.
doar sa imi dea adresa.
bravo mihai,nu mai esti doar sferturi.
- - - Actualizat - - -
Mihai sa traiesti 1000 de ani,desi trebuia sa cer arbitru,impartial,mingile mele toate au atins o tusiera blonda.
Aviz celor care ma cunosc,bravo tie Mihai,daca trebuie trimit gratuit o echipa la Targoviște sa iti instaleze usa.
- - - Actualizat - - -
Va multumesc ptr premiu, sunt un norocos ca la primul turneu castigat sa fie un asa premiu cu greutate
Astept un telefon sa ne vedem pe la sala!
Comentariu
Pacala in varianta moderna
Daia nu ai vrut tu sa pleci cu ea in spate ca nu mai avea cum sa te vada Geo Saizescu sa te bage in locul lui Papaiani
Comentariu
organizator principal- 17.mar.2012
- 6330
- Victoria
- 50
Likes given: 1854Likes received: 1514
Postat în original de sevraj Vezi postEu v am zis de la inceput sa cereti arbitru, ca ptr usa aia o sa fac orice, inclusiv sa va fur la tusuri
Va multumesc ptr premiu, sunt un norocos ca la primul turneu castigat sa fie un asa premiu cu greutate
Astept un telefon sa ne vedem pe la sala!
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8126
- Brașov
Likes given: 1615Likes received: 3040
Felicitari Mihaita!...incet incet ma parasiti toti, poate numai asa am noroc la un podium. Zamfirica, Bute, Vali, Danut, pescarul Dan, si lista continua, ...toti baieti de baieti, ...pâna la urma vin si eu dupa voi, de ce sa ne bata altii, mai bine ne batem intre noi,. Ma bucur pt voi, felicitari la toti!
Comentariu
Bravo Mihai! Ma bucur ca ai reusit sa castigi in sfarsit un turneu A! Acum ne intalnim pe la OPEN! :P Bafta in continuare cu antrenamentele! Lafel si domnu' dantim se vad progrese in jocul dvs de cand a-ti inceput la OPEN :PFH/Butterfly Tenergy 05
Blade/DHS Hurricane King
BH/Butterfly Tenergy 05
Comentariu
Postat în original de sevraj Vezi postbatrane pinguin sunt prea tanar ptr glume din astea, nu le pricep
Inca o data felicitari ,ma mir cum ai reusit sa iti stapinesti bucile sa nu mai aplaude pina ai reusit sa cistigi in finala
- - - Actualizat - - -
Postat în original de cosminTGV Vezi postBravo Mihai! Ma bucur ca ai reusit sa castigi in sfarsit un turneu A! Acum ne intalnim pe la OPEN! :P Bafta in continuare cu antrenamentele! Lafel si domnu' dantim se vad progrese in jocul dvs de cand a-ti inceput la OPEN :P
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 08:08.Procesare...X
Comentariu