Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Cresail

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• VÂND Cresail

Cresail seria a III-a, este lemnul unui prieten, pret 3100 negociabil, Contact 0727863868
    Ultima editare de CatalinCraiu; Ieri, 01:48.
    Marian Bogdan Marian Bogdan likes this.
    Lemn : Tibhar Kinetic Speed (KS)
    Fete BH/FH tibhar k3

Poze mai jos!
    Ultima editare de CatalinCraiu; 24.dec.2024, 21:08.
    Marian Bogdan Marian Bogdan likes this.
    Fete BH/FH tibhar k3

Comentariu

Fete BH/FH tibhar k3

Comentariu

Postat în original de CatalinCraiu Vezi post
        Cresail prima serie lemnul unui prieten, pret 3100 negociabil, Contact 0727863868
        Cătălin, acest model este seria a treia. Prima serie este cea cu scris gothic și fluture negru, a doua cea cu scris normal și fluture negru. Prima serie este destul de greu de găsit și este cea mai valoroassă. Crăciun fericit!
        R45 / Andro Ligna CI Off / R47
        "My goal is not to be better than anyone else, but to be better than I used to be."

Comentariu

Tibi.68 Tibi.68 likes this.
          "My goal is not to be better than anyone else, but to be better than I used to be."

Comentariu

Poze mai sus cu seria a doua... 🙂

Comentariu

Ok, multumesc frumos pentru info, am editat anuntul, chiar nu ma pricep la Cresail, nu este lemnul meu, nu stiu pretul real, doar m-a rugat un prieten si i-am pus anunt!
              Daca era viscaria / schlager / primorac etc le stiu pe dinafara si cele fara fluture si cele cu fluture...dar Cresailul nu m-a pasionat niciodata, stima!
              Marian Irimia Marian Irimia likes this.
              Fete BH/FH tibhar k3

Comentariu

Pentru dl Irimia...sunteți convins ca e seria a treia ? Mai aveți cunoștință de vreun lemn făcut de Butterfly și care de la o generație la alta a avut fluture, apoi nu ( in sens crescător, desigur )...cred ca vorbim de aceeași generație ( a doua ) insa comercializată in regiuni diferite ale globului ( Asia versus Europa )...
                TRUST NO ONE !

Comentariu

Postat în original de danmihai Vezi post
                  Pentru dl Irimia...sunteți convins ca e seria a treia ? Mai aveți cunoștință de vreun lemn făcut de Butterfly și care de la o generație la alta a avut fluture, apoi nu ( in sens crescător, desigur )...cred ca vorbim de aceeași generație ( a doua ) insa comercializată in regiuni diferite ale globului ( Asia versus Europa )...
                  Atunci când l-am achiziționat pe al meu am avut de ales între unul ca cel pe care tu îl al la vânzare și cel pe care îl am eu acum. Am întrebat câțiva specialiști în lemne de colecție, pentru a lua cea mai bună decizie, așa că sunt foarte sigur. Arașez drept dovadă răspunsul unuia foarte renumit, pe nume Mika Winiarski, expert în lemne Butterfly.

Comentariu

il cunosc bine pe Mika de pe forumuri
                    Fete BH/FH tibhar k3

Comentariu

https://mytabletennis.net/forum/help...oogle_vignette
                      TRUST NO ONE !

Comentariu

Procesare...
                      X