Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Cresail

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• VÂND Cresail

Cresail seria a III-a, este lemnul unui prieten, pret 3100 negociabil, Contact 0727863868
    Ultima editare de CatalinCraiu; Astăzi, 01:48.
    Marian Bogdan Marian Bogdan likes this.
    Lemn : Tibhar Kinetic Speed (KS)
    Fete BH/FH tibhar k3

Poze mai jos!
    Ultima editare de CatalinCraiu; Ieri, 21:08.
    Marian Bogdan Marian Bogdan likes this.
    Fete BH/FH tibhar k3

Comentariu

Fete BH/FH tibhar k3

Comentariu

Postat în original de CatalinCraiu Vezi post
        Cresail prima serie lemnul unui prieten, pret 3100 negociabil, Contact 0727863868
        Cătălin, acest model este seria a treia. Prima serie este cea cu scris gothic și fluture negru, a doua cea cu scris normal și fluture negru. Prima serie este destul de greu de găsit și este cea mai valoroassă. Crăciun fericit!
        R45 / Andro Ligna CI Off / R47
        "My goal is not to be better than anyone else, but to be better than I used to be."

Comentariu

Tibi.68 Tibi.68 likes this.
          "My goal is not to be better than anyone else, but to be better than I used to be."

Comentariu

Poze mai sus cu seria a doua... 🙂

Comentariu

Ok, multumesc frumos pentru info, am editat anuntul, chiar nu ma pricep la Cresail, nu este lemnul meu, nu stiu pretul real, doar m-a rugat un prieten si i-am pus anunt!
              Daca era viscaria / schlager / primorac etc le stiu pe dinafara si cele fara fluture si cele cu fluture...dar Cresailul nu m-a pasionat niciodata, stima!
              Fete BH/FH tibhar k3

Comentariu

Pentru dl Irimia...sunteți convins ca e seria a treia ? Mai aveți cunoștință de vreun lemn făcut de Butterfly și care de la o generație la alta a avut fluture, apoi nu ( in sens crescător, desigur )...cred ca vorbim de aceeași generație ( a doua ) insa comercializată in regiuni diferite ale globului ( Asia versus Europa )...
                TRUST NO ONE !

Comentariu

Procesare...
                X