Consider atitudinea adminului numit "clau" abuziva si doresc sa-mi spuna cineva cum imi pot sterge contul deoarece nu este sau nu am reusit eu sa gasesc o rubric de stergere a contului !
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Stergere cont
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Ca sa nu se stearga "contributia" d-voastra la acest forum o sa dezactivez contul d-voastra, fara sa il sterg.
De asemenea deoarece ma acuzati public de unele lucruri o sa postez mesajele private dintre noi, ca lumea sa inteleaga cererea d-voastra.
Este vorba de o atentionare in privat pe care v-o faceam sa nu dezgropati subiecte de acum 7-8 ani, in care se discuta despre diverse materiale. Acele subiecte au ramas deschise pentru ca eventualii utilizatori sa poata aduce completari la descrierea respectivelor echipamente.
Insa d-voastra, fara nici o experienta in domeniu, sfatuiati pe cei ce postasera acolo acum 7-8 ani sa cumpere diferite echipamente, in special Xiom. Am sters din mesajele postate in acele subiecte foarte vechi, am sters si ironiile altora la "munca d-voastra de dezgropare", am incercat sa va si temperez prin mesaje private, insa iata ce a iesit:
Postat în original de blackjackPostat în original de clauPostat în original de blackjackPostat în original de clauPostat în original de blackjackPostat în original de clauVa rog nu mai dezgropati subiecte din 2006 ca sa sfatuiti useri care n-au mai postat de 5 ani sa isi ia Xioame.
Si cand zic fara nici o baza ma refer la faptul ca sunteti amator, fara experienta (cel putin asa ati afirmat in unele mesaje) si totusi dati sfaturi in toate topicurile.
Va rog sa incheiem aici, sper ca mesajul meu a fost inteles, mai ales ca nu e public ci privat. Am sters oricum de pe forum multe din sfaturile d-voastra precum si raspunsurile ironice pe care le-ati primit de la alti utilizatori.
2. Nu vorbesti la obiect, esti cu totul pe langa subiect. La unele subiecte esti pe langa... cu intarziere de 4-5 ani (sau cand a fost acolo ultima postare)
3. Fiind administrator pe acest forum imi permit sa cenzurez tot ce nu e la obiect, tocmai pentru a proteja ceilalti utilizatori de dezinformare.
4. Te-am mai poftit odata sa incheiem, repet din nou, inteleg ca esti incepator pe acest forum, hai sa nu dramatizam si sa ne vedem de treburi.lemn: Waldner Dotec Carbon
fețe: Dignics 05/Dignics 05
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.ro