care este diferenta intre fetele donic bluefire si noile fete victas?
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
bluefire vs victas
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
bluefire vs victas
LEMN: DHS HURRICANE LONG 5
FETE: DHS HURRICANE 3 National BLUE SPONGE FH/DHS HURRICANE 3-20 national BHTaguri: Nimic
Am schimbat pe FH, M2 de 2 mm pe Victas Limber 2mm, fara regrete si fara a privi inapoi. Desi prin februarie puteam sa jur ca mi-am gasit perechea, asa pe neasteptate, vara mi-a adus Limberul! . A fost deajuns o proba sa ma conving ca nu exista cale de intoarcere. Pe scurt:
Spin: M2=Limber
Viteza: M2 cu o idee mai rapid
Control: Limber>>>M2
Topshetul subtire si foarte elastic, purtand inconfundabila amprenta a tehnologiei japoneze, ofera acel plus de control, pentru care iubesc Limberul la nebunie. Precizia extraordinara a capacelor controlate, coroborata cu o capacitate nemaiintalnita de a ingropa returul adversarului, face din Limber o fata neaparat de incercat! Este prima fata cu care am reusit sa returnez pe masa topspinul cu chop, ceea ce pentru mine reprezinta o limita pe care nu am crezut ca o voi atinge!
Pe de alta parte, pentru atacantii pursange,reprezinta o alternativa absolut viabila pentru un BH criminal. Topspinul e greu de blocat, dupa o traiectorie mediu inalta, dupa contactul cu masa, mingea se culca brusc, parca ar vrea sa ocoleasca paleta adversarului. Spinul generat este extraordinar, aerul sfaraie, fierband in jurul mingii!!! Ce mai, e super!!!Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
cum sunt fetele victas la jocul scurt langa fileu in comparatie cu donic bluefire?LEMN: DHS HURRICANE LONG 5
FETE: DHS HURRICANE 3 National BLUE SPONGE FH/DHS HURRICANE 3-20 national BH
Comentariu
Pai jocul pe capace si contre sunt caracteristicile jocului scurt! In plus controlul extraordinar ofera posibilitatea de a juca foarte eficient cu mingi taiate scurt si flipuri de deasupra mesei.Asta cu flipul o vad zi de zi la Levi, care de cand joaca cu Limber pe rever, ma omoara cu acest procede.u Deci e clar, la jocul scurt, Limber este peste M2.Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Levi SIC Carbo Def, Fețe: FH Tibhar Evolution MX-D 2mm black+BH Tibhar Grass Dtecs OX red
Comentariu
Postat în original de laky Vezi postPai jocul pe capace si contre sunt caracteristicile jocului scurt! In plus controlul extraordinar ofera posibilitatea de a juca foarte eficient cu mingi taiate scurt si flipuri de deasupra mesei.Asta cu flipul o vad zi de zi la Levi, care de cand joaca cu Limber pe rever, ma omoara cu acest procede.u Deci e clar, la jocul scurt, Limber este peste M2.www.ttmall.ro - Magazin si blog de tenis de masa
http://tenisdemasa.ro/forum/showthre...-Tenis-de-Masa
Comentariu
Printre altele...Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Comentariu
Cum se simte la topspin si topspin in forta comparat cu un tenergy? Tenergy are simtul ala ca agata mingea si nu ii mai da drumul pana nu o lasi tu, plus control f bun la topspin. Cum se comporta Victas la capitolul asta?
Comentariu
Paradoxal, dar n-am jucat in viata mea cu Tenergy, deci nu pot sa fac o comparatie. Despre cum se comporta in general, cred ca s-a scris cam totul...Ultima editare de laky; 17.oct.2013, 07:39.Levi SIC Gloria OFF, Fețe: FH Xiom VEGA X max black+BH Der materialspezialist Kamikaze OX red
Comentariu
Se poate o comparatie intre ACUDA S2 si VICTAS LIMBER (pt. d-nul laky) MultumescBlade : OSP Virtuoso AC (Rst)
Fh : Xiom Omega VII Pro (2,0 mm) black
Bh : Andro Rasanter R 42 (2,0 mm) green
Comentariu
Postat în original de azoT Vezi postSe poate o comparatie intre ACUDA S2 si VICTAS LIMBER (pt. d-nul laky) Multumesc
Spin: Limber > S2
Viteza: Limber = S2
Control: Limber > S2
Limber e putin mai moale ca S2, dar face arc mai pronuntat si are control mai bun.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 20:36.Procesare...X
Comentariu