Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Se inscriu din Campina Miron Andrei si Miron Liviu.
Liviule, ram?i tata la amatori, s-a actualizat clasamentul, te ajuta si media si locul,...plus ca mi-a zis Lulu ca ne insiri pe toti din Brașov,...hai mai incearca, sa vedem daca a fost o intamplare sau esti campion. Te rog transfera-te la amatori, ...mi-e dor de tine, si apoi sunt mai multi brasoveni la amatori decat la open. Merci!
Din cauza unor modificari a programului de lucru echipa de la Mioveni se retrage: Vasiliu Remus, Trocan Nicolae, Rizescu Gheorghe si Stoica Mihai. Succes tuturor competitorilor si mai ales brasovenilor (dupa atata distanta parcursa merita)!!!
Blade: XIOM AIGIS NOVUS
FH: Butterfly Feint AG 1,7mm
BH: Der Materialspezialist Kamikaze OX
Liviule, ram?i tata la amatori, s-a actualizat clasamentul, te ajuta si media si locul,...plus ca mi-a zis Lulu ca ne insiri pe toti din Brașov,...hai mai incearca, sa vedem daca a fost o intamplare sau esti campion. Te rog transfera-te la amatori, ...mi-e dor de tine, si apoi sunt mai multi brasoveni la amatori decat la open. Merci!
Da domule Gelu,tatal si regele ierbarilor!Suntem nerabdatori sa ne vedem cu niste prieteni adevarati!
Comentariu