Stolearenco Igor _ Galați
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu B - Tecuci – 02.11.2013
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (0 members and 4 guests)
-
senior
- 05.sep.2012
- 498
- Tecuci, Romania
- 65
Likes given: 1041Likes received: 171
Se retrage Sisea Daniel
Se inscrie Liviu Chiritoiu
- - - Actualizat - - -
Tartan Anin TecuciStiga Clipper Butterfly Tenergy 64 Yasaka Antipower
Comentariu
1971-2020- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Likes given: 242Likes received: 808
Domnule Munteanu, aveți în vedere pentru acest Turneu B cu "aroma" de A (dupa numarul de participanți și numarul de mese) inaugural și o transmisiune live-net a evenimentului pentru "sedentarii" care din varii motive nu pot sa va onoreze cu prezența, mai ales ca stapâniți programul "meșteșugit" de FlorinBN cu realizarea grupelor inferioare, superioare și clasamentului instant la finalul concursului.
De asemenea, cu spirit de gluma (50% ), va sugerez și inaugurarea unei tradiții locale privind acordarea ca premii merituoșilor învingatori a unor borcane cu celebrul Muștar de Tecuci, aliniindu-va astfel organizatorilor care promoveaza produsele tradiționale românești: magiunul de Topoloveni, țuica de Valeni, etc.
Bafta multa!Blade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
Comentariu
senior- 05.sep.2012
- 498
- Tecuci, Romania
- 65
Domnule Marcel,sper ca la premiere sa avem si celebrul Mustar de Tecuci! Si cealalta dorinta iti va fi indeplinita cu ajutorul cumnatului meu,Paul Gasner,care va face echipa
cu dl.Costi Corcoz!Stiga Clipper Butterfly Tenergy 64 Yasaka Antipower
Comentariu
organizator tehnic- 14.sep.2009
- 1099
- Iași, România
- 54
Likes given: 432Likes received: 97
O transmisie live (audio + video) nu cred ca va fi posibila în parametri tehnici acceptabili, de aceea nu promitem. Promitem în schimb sa va ținem la curent cu derularea evenimentului pe tot parcursul, în scris, pe forumTB ZLF & T05/T05FX
Comentariu
senior- 05.sep.2012
- 498
- Tecuci, Romania
- 65
Bogiu Claudiu
Bogiu Ionel Tecuci
- - - Actualizat - - -
Panait Adrian Brăila
Chirila Laurentiu Brăila
- - - Actualizat - - -
Se retrage Floroiu Eugen
Se inscrie Corneanu Sorin BotoșaniStiga Clipper Butterfly Tenergy 64 Yasaka Antipower
Comentariu
Lefter Costel _ GalațiBlade : Butterfly Timo Boll W7
FH: Cornileau Target GT BH: Cornileau Target GT
Tel : 0752 155 898
Comentariu
- 1099
- Iași, România
- 54
Intrasem un pic in panica la atât de mulți participanți dar am înțeles ca ați facut rost și de a 11-a masa. Eeeeeiiiiiii, la asemenea valori care vor juca la 11 mese cred ca ar trebui ca turneul sa fie de categorie B+, daca A nu se mai poateTB ZLF & T05/T05FX
Comentariu
Anghele Cristinel
Ionita Valentin
Din Galați, multumim.blade: Zhang Jike Super ZLC
fh: Butterfly Tenergy 05
bh: Dr. Neubauer Killer
Comentariu
Eu vin sa fac poze si sa mai vad lumea, nu ne-am mai vazut din 2009Yasaka Ma lin carbon
FH -Butterfly Tackiness
BH- Donic Desto F3
Comentariu
1971-2020- 29.iun.2011
- 10932
- Galați
- 53
Likes given: 242Likes received: 808
Știți ceva? Una-i una și doua-s mai multe!
Las naibii calculatorul sâmbata și "viu" și eu la mișcare!
Marcel Giosan - Galați.Blade: Butterfly Amultart; FH: Andro Rasanter R42, BH: Andro Rasanter R37
Comentariu
OK, ne vedem la Tecuci. Dupa cum am promis, revin cu un mesaj pt a confirma vestea proasta: VIN SI EU!!!!Iulian Toma
Comentariu
- 1099
- Iași, România
- 54
TB ZLF & T05/T05FX
Comentariu
Postat în original de marcelgiosan Vezi postȘtiți ceva? Una-i una și doua-s mai multe!
Las naibii calculatorul sâmbata și "viu" și eu la mișcare!
Marcel Giosan - Galați.
- - - Actualizat - - -
Postat în original de mariusik Vezi postSe inscriu:Ion Marius,Roscan Nicusor,Giol Mihai,din BrăilaBlade : Butterfly Timo Boll W7
FH: Cornileau Target GT BH: Cornileau Target GT
Tel : 0752 155 898
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 23:48.Procesare...X
Comentariu