Nr lui andrei rus corect :0745165196
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
AM GRESIT !
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Coordonator Onorific
- 30.aug.2006
- 1107
- București,Reghin
- 38
Likes given: 0Likes received: 24
Ai gresit,cu toti gresim.Dumnezeu ne iarta.
...dar am si eu o rugaminte mare la tine.Ne cunoastem,esti baiat bun si nu am absolut nimic cu tine.Fara suparare si fara rautate,te rog sa nu mai deschizi topicuri inutile.Am vrut sa te rog cu ocazia concursului de la Voluntari dar mi-a luat-o Visco-n fata.
In numele meu,al lui Visco si a multor forumisti te rugam sa soliciti pe cineva sa iti explice in mare cum functioneaza un forum.
Toate cele bune,pe curand.Blade : Neubauer Matador Hybrid Carbon
BH : Neubauer Abs 3 Pro
FH : Xiom Jekyll&Hyde
Pai explic eu, fara sa mi-o ceara, lui si altora care nu stiu:
Fiecare utilizator inregistrat primeste avertizari de mesaje noi, primite de la ultima vizita. Orice forumist care se respecta, citeste topicurile noi aparute si discutiile din topicurile existente. Cand nu respecti subiectul unui topic este ca si cum te bagi intr-o discutie interesanta intreband ce culoare are asfaltul. Cand deschizi un topic nou nejustificat, este ca si cum suni la usa si fugi sau mai rau, iesi pe scena si uiti poezia. Cand deschizi un topic sa intrebi un numar de telefon...
Tine de respectul fata de celilalti, ce debitam pe forum.Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Echipa AmaTur- 21.nov.2007
- 5829
- Fălticeni
- 64
Likes given: 984Likes received: 1520
Lasati l ca baiatul pare sa progreseze, a deschis un singur topic pt nr de telefon. Sa nu uitam ca pt turneul de la Voluntari a deschis doua(ca sa anunte doua inscrieri,e drept).Si,deasemeni,a anuntat turneul B de la Brașov la rubrica "Competitii",poate vine cineva si din afara tariiof all the things i lost i miss my mind the most
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.ro