Șarlea Tiberiu, Blaj,- hobby. Mulțumesc!
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
„Cupa Dumbrăvița 2025”, Dumbrăvița (Timiș) – 25-26.01.2025, ora 9.30 (Sâmbătă: E și O, Duminică: A și H)
Adună
Acesta este un topic important.
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 4 (2 members and 2 guests)
-
Manoila Adrian - Iasi - Avansati, ma retrag
Un turneu reusit va doresc!Blade: Timo Boll ALC
Fh: Dignics 09C
Bh: Dignics 09C
Comentariu
senior- 24.nov.2006
- 115
- Bistrița
- 68
Likes given: 371Likes received: 63
GARAZ MIRCEA,Bistrita,avansati.Tofenfor patraulea1980 like this.Primorac Carbon FL Off+
Sriver FX // Sriver FX
- Aprecieri 2
Comentariu
senior- 14.ian.2008
- 1075
- 37
Likes given: 4Likes received: 261
Va salut din nou ,
Va multumesc pentru sanctionarea de 6 luni . Sincer nu inteleg pentru o reclamatie asa de mica imi dati 6 luni ? Sa vedeti ce urmeaza.
Eu consider ca aceasta este doar o facatura realizata de ******** , sustinuta de *******, ******* precum si altii, mai ales ca primii 2 au dat si like cand au vazut suspendarea mea. Mentionez ca dupa aceasta suspendare aranjata , diversi prieteni m-au sunat mentionand ca sunt sunati de aceste persoane mentionate si indemnati sa nu mai imi raspunda la telefon pe diverse motive aiurea , ca atat le poate sincer mintea. Cam asta a facut ****** in Prahova si vad ca se razbuna prin fortarea altor organizatori sa nu ma mai lase sa particip cum am vrut sa vin aici.
Din pacate nu au fost prea multe persoane de acord si am incercat sa ii'' ajut'' si eu prin like . Cei care ma stiti de atatia ani si nu ati dat like la suspendarea mea pregatita intentionat de mizeriile aranjate in mare parte de conducerea AMATUR ,ca persoane de referinta ********, ********* , ********** ,******* etc. , in afara de cativa care sunt oameni de caracter si le multumesc , eu chiar va multumesc si sper sa intelegeti ca nu sunt vinovat de nimic .
Am fost acuzat si suspendat de injurii- nu am injurat pe nimeni la turnee, pe forum , doar pe mesaj privat pe *********** care m-a jignit, apoi amenintat dupa cum am trimis si conducerii AMATUR pe mailul prezentat, dar se pare ca prefera sa sustina tot partea vinovata . De asemeni va rog sa imi trimiteti mailul personal la adresa alex_m_grigore@yahoo.com si sa va dau foreward la mailul trimis lor cu toate argumentele clare si sa vedeti de fapt ca decizia luata pe baza a niste afirmatii corecte din partea mea dar nesustinute , a fost sustinuta doar cum vor ei , dar fara sa arate concret.
De asemeni sunt acuzat de amenintari . Sa vedem asta si la adresa cui.
Unul din motivele ''amenintarilor'' a fost ca eu am avertizat ca pot trimite ANAF la controale fiscale , tocmai pentru a-i motiva sa nu mai faca astfel de lucruri cu noi participantii , mai ales ca si cunosc fiscal situatia lor. Tot nu m-au ascultat.
Eu sper prin asta, ca o parte din acesti conducatori care decat ne creeaza probleme sa fie dati la o parte si sa fie cineva capabil pus sa fim motivati sa venim ca inainte la turnee. Eu nu am nici cel mai mic interes, sa nu intelegeti gresit.
Cat despre cealalta parte ascunsa a lor, si anume fiscala , am avut eu grija unde trebuie si de data asta sa ajunga si la cine trebuie. Ca doar unul e presedinte ascuns , nu 12 cum declara. Dee ce sa fac daca m-au crescut parinti care au lucrat in sistem fiscal si legal ?
Chiar daca acum vor face tot posibilul sa ma elimine din AMATUR ca spun un adevar si vedeti ca am incercat sa apar si persoane care asemenea mie nu au gresit , va asigur ca voi face tot posibilul sa fim sustinuti de oameni capabili in viitor.
Prin asta si refuz suspendarea aranjata.
Alexandru Grigore
0728985542
EDITAT ADMIN: am sters din mesaj numele . Nu aveti dreptul sa le pomeniti fara acordul dansilor.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 15:42.Procesare...X
Comentariu