Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

„Cupa Dumbrăvița 2025”, Dumbrăvița (Timiș) – 25-26.01.2025, ora 9.30 (Sâmbătă: E și O, Duminică: A și H)

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 20 (0 members and 20 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• Postat în original de FAUR LUCIAN Vezi post
    Este consemnat că in meciul Faur Lucian vs Tănase Valentin s-au jucat doar 3 seturi: 11-9, 11-8 și 11-9. Nu are cum sa fie scorul final 3-2. chiar daca Dl Ghete, arbitru , într-un singur loc a consemnat greșit 3-2. Ați văzut și dvs ca dansul a mai greșit consemnarea rezultatului și în meciul disputat cu el. Ma-ati chemat sa confirm rezultatul corect.
    Vă rog să corectați. Asta nu schimbă cu nimic ierarhia grupei. Dar așa este corect. Mulțumesc !
    Buna seara domnule Faur! Imi cer scuze pentru neplacerile create din neatentia mea. Confirm ca scorul dintre dl Faur si dl Tanase a fost 3-0 pentru dl Faur, cum scrie la rezultatul desfasurat de jos, unde s-au trecut si seturile si cum scrie pe tabelul principal in dreptul domnului Tanase. O seara buna!
    FAUR LUCIAN FAUR LUCIAN likes this.

Comentariu

• Il rog pe Tose Cristian, finalistul de la Hobby sa ma contacteze. Stiu ca a filmat o parte a meciului dintre noi doi si as dori filmarile. Daca il cunoasteti va rog sa-i transmiteti mesajul acesta. Va multumesc!
      Mihai Popa, Sibiu, 0721-275827
      tibisarlea tibisarlea likes this.

Comentariu

• Frumos concurs , bună organizare!!Felicitări tuturor! ...sa ne vedem cu bine!

Comentariu

• Chiar daca trofeul a sosit putin mai tarziu decat ar fi trebuit, acest fapt nu stirbeste cu nimic performanta!

Felicitari, Cristian Istrate!

how do you upload pictures

Comentariu

• Premierea categoriei Open :

Comentariu

• Premierea categoriei Elite :

Comentariu

• Kamarazi din Piatra Neamț mulțumesc pentru ospitalitate, organizare ireproșabilă, gustările cu bucate alese, a fost un turneu super fain, bravo Emi
                Felicitări organizatorilor și tuturor participanților, sa ne vedem sănătoși!
                Primorac carbon tamca 5000 / Sardius tamca 5000
                fh tenergy 05
                bh rakza 7 soft

Comentariu

• Scorul între Borșan David și Mican Nicolae a fost 2-3 nu 1-3 poate confirma Miky mulțumesc.
                  Miky Miky likes this.
                  Blade: Butterfly Dimitrij Ovtcharov Innerforce ALC
                  FH: Butterfly Dignics 09C
                  ​​​​BH: Buttetfly Dignics 05

Comentariu

• Felicitări organizatorilor. Mulțumiri pentru efortul depus pentru organizarea unui turneu cu foarte mulți participanți.

Comentariu

• Felicitări Cătălin M.🙂👍🤝👏👏👏🏓🏆

Comentariu

• Felicitări Mihai P.🙂👍👏👏👏🏓🏆
                        Mihaisb Mihaisb likes this.

Comentariu

• Felicitări Bogdan P.👍🤝👏👏👏🏓🏓🏓
                          Mihaisb Mihaisb likes this.

Comentariu

• Postat în original de david007 Vezi post
                            Scorul între Borșan David și Mican Nicolae a fost 2-3 nu 1-3 poate confirma Miky mulțumesc.
                            Adevărat! 👍
                            david007 david007 likes this.

Comentariu

• Bună ziua! D-le Emi ați promis în postarea #592 ca veți corecta scorul meciului Faur vs Tănase, după ce vor confirma si cei implicați rezultatul corect. Atât dl Tănase cât și dl Ghete au confirmat rezultatul corect, ocazie cu care le mulțumesc.
                              Ghete Alexandru Ghete Alexandru likes this.
                              Senior

Comentariu

Bună ziua! D-le Emi ați promis în postarea #592 ca veți corecta scorul meciului Faur vs Tănase, după ce vor confirma si cei implicați rezultatul corect. Atât dl Tănase cât și dl Ghete au confirmat rezultatul corect, ocazie cu care le mulțumesc.
                                Inainte sa tot insistati pe o gresala care va apartine in totalitate mai bine verificati posturile corect si nu mai aduceti insinuari.Ambi jucatori sunt raspunzatori de rezultatele trecute in tabel.Foaia dumneavoastra am postat-o si rad toti organizatorii care o inteleg.
                                Posturile care sunt concludente pt luarea in evidenta a rezultatelor, sunt postul 4 si postul 5 , respectiv postul 4 pentru Elite si Hobby, si postul 5 pentru Open si Avansati.In postul 5 modificarea in grupa dumneavoastra s-a facut ieri la ora 10.59 dupa cum arata in josul postului.

Speram ca in viitorul apropiat sa se reglementeze si aceasta speta si rezultatele din foaie sa ramana cele scrise imediat dupa efectuarea jocului altfel sunt spete care pot fi interpretate si aduc mari probleme desfasurarii turneului si atentiei organizatorului cand in loc sa se concentreze la introducerea cu cat mai mare acuratete a datelor tuturor grupelor este tot intrerupt de completarea eronata a datelor.Este o adevarata aventura descifrarea rezultatelor a anumitor grupe la cat Avansati si Hobby.
                                Ultima editare de Zosim1; Ieri, 14:30.

Comentariu

• Nu o să întru în polemici cu dvs. Am avut doar rugămintea de corecta un înscris pe care, adevărat, noi
                                  l-am greșit. Ați fost organizator tehnic. La cine să fi apelat? Mulțumesc!
                                  Senior

Comentariu

• In sfarsit un moment mai relaxant pentru mine (Astept sa schimb parbrizul si nu am ce face) si pentru o retrospectiva a turneului.

Un turneu A+, dealtfel primul din acest an, intr-o zona limitrofa a tarii, sud -vestul tarii mai exact, localitatea Dumbravita de Timisoara.Ne-am bucurat de vizita a catorva jucatori care au venit de la mari distante, si multi din centrul tarii.In prima zi a competitiei am avut placuta surpriza sa avem un procent foarte mare de prezenti in sala pana la ora 9.00 si doar cativa care nu au reusit sa patrunda cu viteza mai mare in ceata densa care s-a asternut in dimineata acelei zile.Cu toate acestea au confirmat si validat toti in timp util si am putut incepe turneul in jurul orei 9.30 asa cum am promis.O prognoza a finalizarii grupelor la ora 15.00 s-a adeverit aproape cu o precizie de ceasornicar, care a fost data peste cap de grupele superioare care au avut o intarziere de aprox 30 min.Eliminatorile la Open s-au desfasurat intrun ritm normal pe ambele laturi ale tabelului, pe cand la Elite am avut surpriza neplacuta ca o jumatate a tabelului sa aiba o intarziere de aproape o ora fata de cealalta.Pe aceasta cale atrag atentia unui finalist ca la viitoarele turnee pauzele dintre seturi sa le petreaca in suprafata de joc si in limita bunului simt de 1 minut si din respect fata de toti participantii nu e ok sa se lase minute in sir asteptat sa vorbeasca la telefon.
                                    Comportamente extreme in desfasurarea turneului nu prea am vazut, manifestarile de bucurie a unor tineri nu sunt deliciul celor mai in varsta . dar totul a fost intr-un ton de desfasurare tolerant.Turneul incepe la 9.30 si se finalizeza la in jur de 21.00.

Pentru a doua zi lucrurile nu au stat chiar ca in prima zi , prezenta la validare la ora 9.00 era de aproximativ 50% si chiar la 9.30 inca se mai validau jucatori si am reusit undeva la 9.40 sa incepem Hobby si la 9.50 Avansati.La avansati am intampinat o problema tehnica si la generarea grupelor au fost 2 jucatori dublati si 2 au fost scosi din schema.Am depistat in timp util fara a pricinui deranj prea mare (Tofeni Florin si Todea Alexandru).Grupele inf se termina la Hobby pe la 14.30 si la Avansati 15.30Grupele superioare la Hobby se desfasoara in sistem de 2 grupe pe 2 mese ce duce la terminarea lor in 2 ore si terminarea turneului la in jurul orelor 18.30. La avansati se joaca o grupa sup pe o masa si turneul se gata pe la 20.30

Problema cea mare la Avansati Hobby consta in completarea rezultatelor ceea ce ne-au pricinuit destule probleme.

In incheiere trebuie sa felicit si eu pe castigatori, dar si pe ceilalti care vad ca sunt tot mai multi in zona felicitarilor, dar de fapt eu o sa ii felicit pe toti cei 300 de participanti si bineinteles si pe cei care au luat parte la organizarea evenimentului.
                                    In primul rand mi de multumiri Doamnei Nicoleta Husar si Mircea Danila, lui Radu Popescu, Turcan Amalia,membrilor echipelor Acs.Dumbravita si Css Dumbravita pt implicare, tuturor parintilor care ne-au ajutat in cele 4 zile, celor 3 asistenti medicali de pe serviciu Ambulanta, Politiei locale implicate si bineinteles si Primariei Dumbravita.

Cat mai multe turnee Amatur in continuare.Acelasi EMI

Comentariu

Nu o să întru în polemici cu dvs. Am avut doar rugămintea de corecta un înscris pe care, adevărat, noi
                                      l-am greșit. Ați fost organizator tehnic. La cine să fi apelat? Mulțumesc!
                                      Da si asta va spuneam ca a fost corectat de ieri, dar nu in toate posturile.Si v-am indicat postul corect.

Comentariu

• Postat în original de Zosim1 Vezi post

Da si asta va spuneam ca a fost corectat de ieri, dar nu in toate posturile.Si v-am indicat postul corect.
                                        Buna ziua!
                                        Nu va suparati, dar si in postul indicat de dvs si pe profilul jucatorului de pe amatur.ro apare, in continuare, rezultatul de 3-2 intre domnii Faur Lucian si Tanase Valentin, si nu 3-0.
                                        Multumesc! O zi buna!​

Comentariu

• La postul 4/5 m-am referit. Rezultatul este modificat la postul 576, dar pe profilul jucatorului apare tot 3-2.

Comentariu

• Postat în original de Ghete Alexandru Vezi post

Buna ziua!
                                            Nu va suparati, dar si in postul indicat de dvs si pe profilul jucatorului de pe amatur.ro apare, in continuare, rezultatul de 3-2 intre domnii Faur Lucian si Tanase Valentin, si nu 3-0.
                                            Multumesc! O zi buna!​
                                            Cred ca nu o sa mai apara mult si bine, deoarece am impresia ca nu postezi unde trebuie. Poate nu stii ca pe situl amatur.ro, nu prea au ce sa modifice organizatorii, cu o singura exceptie din ce stiu eu. Asa ca degeaba tot bati apa in piua pe forumul turneului care e pe tenisdemasa.ro si degeaba modfica organizatorii anumite posturi, ca pe amatur.ro va trebui sa scrii in alt loc din ce am vazut eu.

https://www.tenisdemasa.ro/forum/node/1191179/page156

Pe linkul de mai sus, am vazut ca mai posteaza unii cereri de modificare rezultat, dar sa nu te astepti ca in secunda 2 sa si apara modificarea, ca si cum cineva nu are ce face decat sa tot raspunda la toate cererile pe care le au unii si altii, mai ales ca in cazul tau am vazut ca modificarea nu produce nici o rasturnare specataculoasa de clasament, cel mult o gadilare de orgoliu a celui care a castigat cand vede ca in loc de 3-2 apare un 3-0
                                            In the practice of tolerance, one's enemy is the best teachers!
                                            Dalai Lama

Comentariu

• Postat în original de sorin1218 Vezi post

Cred ca nu o sa mai apara mult si bine, deoarece am impresia ca nu postezi unde trebuie. Poate nu stii ca pe situl amatur.ro, nu prea au ce sa modifice organizatorii, cu o singura exceptie din ce stiu eu. Asa ca degeaba tot bati apa in piua pe forumul turneului care e pe tenisdemasa.ro si degeaba modfica organizatorii anumite posturi, ca pe amatur.ro va trebui sa scrii in alt loc din ce am vazut eu.

https://www.tenisdemasa.ro/forum/node/1191179/page156

Pe linkul de mai sus, am vazut ca mai posteaza unii cereri de modificare rezultat, dar sa nu te astepti ca in secunda 2 sa si apara modificarea, ca si cum cineva nu are ce face decat sa tot raspunda la toate cererile pe care le au unii si altii, mai ales ca in cazul tau am vazut ca modificarea nu produce nici o rasturnare specataculoasa de clasament, cel mult o gadilare de orgoliu a celui care a castigat cand vede ca in loc de 3-2 apare un 3-0
                                              Buna ziua!
                                              Consider ca nu "bat apa in piua" absolut deloc, ci incerc sa repar o greseala pe care mi-o asum, trecand rezultatul gresit. Stiu ca nu influenteaza cu absolut nimic situatia generala acest scor, dar poate pentru domnul Faur conteaza ca a fost 3-0, nu 3-2. Doar mentionam ca in postul 5, care este concludent pentru rezultate, nu a fost schimbat scorul, acesta fiind modificat in postul 576. De aceea pe profilul jucatorului apare 3-2.
                                              O zi buna!​

Comentariu

• Alex! mulțumesc pentru implicarea ta dar, după cum se vede, defapt orgoliul celor pe care i-am rugat să facă banala corectură este mai mare decât dorința noastră de a îndrepta o greșeală.
                                                Și cu asta închei. Este pentru prima dată cand am intervenit pe site și cred că va fi ultima.
                                                Senior

Comentariu

• La acest turneu, am fost sesizati de o speta nemaintilnita pina acum, si anume: in grupa 15 de la Avansati, in timpul desfasurarii grupelor inferioare, s-au retras din diferite motive 2 jucatori.

Conform regulamentului (paragraful 7.3.1 ) rezultatele celor 2 jucatori au fost anulate....

Dar unul din jucatorii din acea grupa, avea victorii la cei 2 care s-au retras, si cind s-a facut clasamentul, apare cu zero victorii in clasament....

Ne pare rau pentru domnul ce apare in clasament cu zero victorii, chiar daca dinsul a cistigat la cei 2 retrasi, , dar singura solutie este aplicarea regulamentului.

Zosim1 Zosim1 likes this.

Comentariu

Alex! mulțumesc pentru implicarea ta dar, după cum se vede, defapt orgoliul celor pe care i-am rugat să facă banala corectură este mai mare decât dorința noastră de a îndrepta o greșeală.
                                                    Și cu asta închei. Este pentru prima dată cand am intervenit pe site și cred că va fi ultima.
                                                    Vad ca tot insistati pe o gresala.
                                                    V-am explicat cat se poate pricepe si eu si Sorin vad ca a intervenit.Noi organizatori tehnici avem acces la un fisier xls cu ajutorul caruia este posibila desfasurarea turneului.Dupa terminarea turneului afisam in postul clasamentului rezultatele turneului de unde sunt preluate de admin programului.Noi ne-am facut treaba cu varf si indesat ceea ce se vede in postul 4 rezultatele de la Elite si Hobby,si in postul 5 rezultatele de la Open si Avansati.Mai departe va rog adresati-va in sectiunea Clasament sau sesizari echipa Amatur, noi nu avem acces in profilul jucatorului sa modificam nimica.

Comentariu

Procesare...
                                                    X