Cumpar adidasi marimea 42. Daca aveti idei sau oferte le astept cu interes. Mersi mult.
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Cumpar adidasi marimea 42
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)
-
valabil
- - - Actualizat - - -
Rezolvat. Cred ca o sa imi iau pana la urma o alta Viscaria adusa din Japonia (84g) si cred ca raman la ea. Nu cred ca e mai bun ZLF-ul decat Viscaria. Bafta tuturor.Joola Panther FL, FH Tenegry 05 max negru, BH Yasaka Antipower rosie 2.0 mm
Rezolvat. Cred ca o sa imi iau pana la urma o alta Viscaria adusa din Japonia (84g) si cred ca raman la ea. Nu cred ca e mai bun ZLF-ul decat Viscaria. Bafta tuturor.Joola Panther FL, FH Tenegry 05 max negru, BH Yasaka Antipower rosie 2.0 mm
Comentariu
Salutare. Vand Fatza Adidas Tenzone neagra max doar taiata si probata 2 ore. Dimensiune mare 152/158 taiata pe Viscaria de un profesionist, adica cu 1mm mai mare pe toata circumferinta. Pret 160 lei. Schimb cu Tenergy 25FX noua (cu diferenta din partea mea) sau in stare foarte buna (ideal ar fi sa fie doar taiata si doar probata la fel ca si Tenzone). Mersi.
Joola Panther FL, FH Tenegry 05 max negru, BH Yasaka Antipower rosie 2.0 mm
Comentariu
Buna dimineața , am la schimb daca doriți un cauciuc Xiom Sigma2 Europa Roșie 2.0 mm am jucat aproximativ 10 ore dar e o fata pentru jucatori profesioniști de top iar eu se pare ca mai am mult de ?nvațat nu pot sa ma acomodez cu ea e taiata pe o lama Yasaka Sweden Classic de catre domnul Vlad de la TTMALL . Cauciucul e ca nou, nu e atins sau alte defecte. Daca sunteți interesat astept un raspuns . StimaBH:TSP Ventus Spin max
LAMA: Butterfly Zhang Jike ALC
FH: Victas V>15 Limber 2.0 mm
Comentariu
Mersi dar am Sigma Europe de 2. Vreau sa incerc altceva pe forehand.Joola Panther FL, FH Tenegry 05 max negru, BH Yasaka Antipower rosie 2.0 mm
Comentariu
Salutare. Accept la schimb si alte fețe gen tenergy 80, Tenergy 64, Andro Rasant, toate negre si 2.1 mm. Daca reusesc sa inteleg Tenzone-ul s-ar putea sa renunt la vanzare/schimb. Prima impresie este ca are un spin foarte bun dar in acelasi timp este foarte putin sensibil la spinul adversarului. Deocamdata, ca sa fiu consecvent ramane valabil anuntul. Multumesc.Joola Panther FL, FH Tenegry 05 max negru, BH Yasaka Antipower rosie 2.0 mm
Comentariu
organizator local- 04.apr.2010
- 4643
- Cluj-Napoca, Romania
- 50
Likes given: 246Likes received: 317
am si eu o acuda s2 neagra noua doar cat am puso pe paleta la concurs la cluj si dupa cateva seturi am dato jos ! e taiata perfect de dl gelu popescu daca doriti la schimb datimi de stire?! marimi normale 152/156 !DAN UNIVERSAL balustrade din inox &confectii metalice fier forjat!http://danuniversal.000space.com/ vezi aici!
Comentariu
Postat în original de Dan Universal Vezi postam si eu o acuda s2 neagra noua doar cat am puso pe paleta la concurs la cluj si dupa cateva seturi am dato jos ! e taiata perfect de dl gelu popescu daca doriti la schimb datimi de stire?! marimi normale 152/156 !
- - - Actualizat - - -
valabil...Joola Panther FL, FH Tenegry 05 max negru, BH Yasaka Antipower rosie 2.0 mm
Comentariu
Tenergy 05 si stiu ce spun. Apropo, ati gasit Viscaria nou?
Daca nu, am o oferta pentru un Viscaria light in cutie.
0749.959836, pentru ca doua saptamani sunt plecat din localitate.
Comentariu
Postat în original de Vasilescu Vezi postTenergy 05 si stiu ce spun. Apropo, ati gasit Viscaria nou?
Daca nu, am o oferta pentru un Viscaria light in cutie.
0749.959836, pentru ca doua saptamani sunt plecat din localitate.Joola Panther FL, FH Tenegry 05 max negru, BH Yasaka Antipower rosie 2.0 mm
Comentariu
Postat în original de CornelTT Vezi postSalutare. Vand Fatza Adidas Tenzone neagra max doar taiata si probata 2 ore. Dimensiune mare 152/158 taiata pe Viscaria de un profesionist, adica cu 1mm mai mare pe toata circumferinta. Pret 160 lei. Schimb cu Tenergy 25FX noua (cu diferenta din partea mea) sau in stare foarte buna (ideal ar fi sa fie doar taiata si doar probata la fel ca si Tenzone). Mersi.
[ATTACH=CONFIG]5809[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]5810[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]5811[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]5812[/ATTACH]Joola Panther FL, FH Tenegry 05 max negru, BH Yasaka Antipower rosie 2.0 mm
Comentariu
maestru- 29.mai.2008
- 1931
- Uricani, Hunedoara
- 50
Likes given: 112Likes received: 83
am o fata joola maxx 450 neagra dimensiuni 165\160 grosime max jucata o luna in stare super ok
fata e lipita pe lemn o dezlipesc si ai fac poze doar daca esti interesat !!!!!Butterfly Viscaria fl
Butterfly tenergy05
Comentariu
Postat în original de vrg Vezi postam o fata joola maxx 450 neagra dimensiuni 165\160 grosime max jucata o luna in stare super ok
fata e lipita pe lemn o dezlipesc si ai fac poze doar daca esti interesat !!!!!Joola Panther FL, FH Tenegry 05 max negru, BH Yasaka Antipower rosie 2.0 mm
Comentariu
Fatza Tenzone s-a vandut.
Revin in curand cu alte fețe bune: o pereche de Tibhar 5Q 2.1 mm noi, o pereche de Bryce Speed FX 2.1 mm noi si o pereche de Xiom Sigma I Europe 2.0 mm folosite. O sa postez cateva poze zilele astea. Multumesc.Joola Panther FL, FH Tenegry 05 max negru, BH Yasaka Antipower rosie 2.0 mm
Comentariu
Postat în original de agata Vezi post
Astept si alte oferte.Joola Panther FL, FH Tenegry 05 max negru, BH Yasaka Antipower rosie 2.0 mm
Comentariu
senior- 11.nov.2005
- 857
- Pitești
- 63
Likes given: 129Likes received: 281
Postat în original de CornelTT Vezi postCumpar adidasi marimea 42. Daca aveti sugestii sau oferte le astept cu interes. Mersi mult.
Liviu Petrescu
Comentariu
Postat în original de petrescu liviu Vezi post
--------------------------------------------------------------
Valabil in continuareJoola Panther FL, FH Tenegry 05 max negru, BH Yasaka Antipower rosie 2.0 mm
Comentariu
senior- 27.mar.2010
- 339
- Galați, Romania
- 48
Likes given: 24Likes received: 6
am si eu un pont ....http://www.ghetefotbalonline.ro/boot...e-negru-orangeBl: Primorac off+
fh: Tibhar evolution MX-P
bh: Tibhar evolution MX-P
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 19:41.Procesare...X
Comentariu