Postat în original de Durdun Gheorghe
Vezi post
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
banii si divizionarii din amatur
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 3 (0 members and 3 guests)
-
Înțelept
- 25.feb.2008
- 3936
- Deva
- 74
Likes given: 2086Likes received: 1413
senior- 24.dec.2012
- 231
- Cluj-Napoca
- 61
Likes given: 0Likes received: 0
D-le Adimucu, cei 100 de amatori (DIN POSTUL 5) nu vor parasi niciodata sala, fiindca au venit sa joace la turneu - si nu in excursie. In plus, datorita proverbialei lipse de unitate (sa nu zic unire), nici macar nu vor protesta, ci vor juca ping-pong-ul de care sunt indragostiti.
Pt a gasi o rezolvare acestei probleme spinoase (DIVIZIONARII IN AMATUR), munca de lamurire trebuie dusa de catre toti cei interesati pe singura scena accesibila (aproape) tuturor: Internetul.
Personal, tin sa va felicit pt mesajele dvs si sa va asigur ca Circuitul are nevoie nu doar de jucatori valorosi, ci si de 'voci' cu talent si priza la public - cum sunteti dvs, Csaba si iuliu Zedler, s.a.
Cu stima: Stefan RusuUltima editare de stefan_rusu23; 22.oct.2013, 20:04.
Comentariu
Postat în original de grasomega Vezi postva rog sa incetati a ne lua de prosti.
fiți binevenit...la urma urmei, ”h?rtia rabda orice”.
am zis deja ca nu mai vreau sa contrazic aici pe nimeni, dar acum raspund doar pentru ca faceți referire la prea mulți oameni deodata (și aș fi raspuns la fel chiar daca v-ați fi referit exclusiv la persoana dumneavoastra): nu iau pe nimeni de prost.
sunt nevoit sa remarc ca nu sunteți mulțumit nici chiar dupa ce v-am dat dreptate (printre rînduri, e adevarat) și mi-am cerut și scuze pentru ca am crezut foarte serios ca trebuie sa-mi cer scuze, nu pentru ca vreau „sa iau pe cineva de prost”.
din același motiv am scris ca va admir și va respect (nu doar pe dumneavoastra personal, ci pe toți ”amaturiștii”): pentru ca asta chiar gîndesc în momentul asta.
și înca cu mai mult respect va rog din suflet sa nu mai puneți pe seama mea lucruri pe care nu le-am scris sau g?ndit. pentru ca ceea ce scrie în propoziția pe care am citat-o mai sus nu voi face niciodata atâta timp cât este vorba despre o discuție referitoare la Amatur. în afara de alte lucruri pe care le-ați scris aici și în legatura cu care va voi da dreptate cu placere de câte ori va fi nevoie de acum înainte, propoziția aceea este total deplasata...
dar, așa cum am scris undeva mai sus, simțiți-va liber în orice moment de acum încolo sa va exprimați orice g?nd. eu voi încerca sa privesc chiar și jignirile de acest fel ca pe orice alta judecata „neutra” și chiar sa nu reacționez daca se poate...
Comentariu
Înțelept- 01.apr.2009
- 6058
- Brașov, Romania, Romania
- 66
Likes given: 29Likes received: 43
Am si eu o singura intrebare ;
Este normal ca un fost jucator legitimat sa se inscrie la sectiunea amator ?
Comentariu
Postat în original de Antal Denes Vezi postAm si eu o singura intrebare ;
- participanti nelegitimati a caror experienta, valoare si pozitie in clasament sunt comparabile cu cea a jucatorilor legitimati
- Jucatori legitimati FRTM in diviziile inferioare (L) si copii legitimati la categoria “cadeti’ sau “juniori”:, cu conditia sa nu fi facut parte din lotul national in ultimii 2 ani.
- Participantii fost legitimati la prima participare sau fost legitimati care au MP=0
CHIT la OPEN pot participa dar in regulament nu se specifca dc cei LEGITIMATI INACTIVI pot participa la sectiunea AMATORI
Comentariu
Înțelept- 01.apr.2009
- 6058
- 66
Sogore aici este buba !
Daca ai fost legitimat ai miscarile formate,miscarile si loviturile sunt din instinct, iar pentru un amator aceste deprinderi dureaza ani de zile si tot nu le face corect fara a lua sedinte.
Un fost legitimat chiar daca n-a jucat ani de zile dupa un scurt timp are o evolutie peste amatori.
Comentariu
Regulamentul poate rezolva aceasta problema a AMATORULUI PUR si sigur pe perioada lunga miscarea ar avea de castigat dc. jucatorii fosti legitimati si actuali ligitimati (indiferent de liga unde joaca)vor avea drept de joc numai la OPEN.
Comentariu
Înțelept- 01.apr.2009
- 6058
- 66
Ar fi timpul ca acest aspect sa fie stipulat in regulament !
Fost jucator de TM s-au antrenor TM se inscrie la sectiunea amatori,chiar arata penibil .
Comentariu
senior- 24.dec.2012
- 231
- Cluj-Napoca
- 61
Postat în original de Antal Denes Vezi postAm si eu o singura intrebare ;
Comentariu
Postat în original de stefan_rusu23 Vezi postFiindca nu ati intrebat daca este regulamentar sau legal.. , as dori sa formulez un raspuns acceptabil: Eu cred ca o fosta legitmare nu ofera indicii clare despre valoarea din prezent a jucatorului in cauza. Teoretic, ar trebui ca acesta sa concureze in primul sau turneu la Open, iar in urma rezultatelor si punctajului obtinut sa apara decizia de incadrare in sectiunea potrivita cu nivelul sau actual de joc (Open/amator). SR
dl ANTAL a insinuat prin intrebare ca nu i corect participarea actualilor si fostilor legitimati de FRTM.
Comentariu
senior- 24.dec.2012
- 231
- Cluj-Napoca
- 61
Postat în original de dinicescuion Vezi postNu ati inteles intrebarea deoarece ati raspuns ca in regulament de la capitolele ORGANIZAREA TURNEELOR si PARTICIPANTII IN CIRCUIT.
dl ANTAL a insinuat prin intrebare ca nu i corect participarea actualilor si fostilor legitimati de FRTM.
N-am citit deloc regulamentul pt a-i raspunde d-lui Antal Denes, insa mata ar trebui sa mai studiezi putin limba romana pt a reformula ultima-ti propozitie din mesajul... ce pare a fi scris de un strain. SRUltima editare de stefan_rusu23; 25.oct.2013, 18:51.
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 19:12.Procesare...X
Comentariu