Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

Harimoto SZLC FL

Adună
Acest topic este închis
X
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• ÎNCHIS Harimoto SZLC FL

Vând lemn Tomozaku Harimoto Super ZLC ca nou, maner FL. Lemnul a fost cumparat de nou si incercat 3 ore. Stare perfecta. Poze mai jos.

Pretul este de 1500 lei, Transport inclus la easybox cu plata in cont. Contact: 0728123803.​​

Ultima editare de RAndrei; 11.ian.2025, 15:46.

V-am sters cuvantul "nou". Din moment ce-i incercat, nu mai e nou. Ar fi util sa puneti cateva poze cu lemnul, nu cu ambalajul.

Comentariu

Postat în original de Kralizec Vezi post
      V-am sters cuvantul "nou". Din moment ce-i incercat, nu mai e nou. Ar fi util sa puneti cateva poze cu lemnul, nu cu ambalajul.
      Cand cumparam din magazin un adidas incercat de 20 de oameni si dam pret intreg pe el cum se numeste? Am actualizat anuntul.

Comentariu

Nu e buna comparatia. Pe lemnul acesta ati lipit niste fete. Nu ati scos lemnul din cutie si l-ati luat doar in mana ca sa vedeti daca vi se potriveste priza. Eu v-am vorbit frumos. Nu tre' sa faceti pe desteptul. Daca va convine sa vindeti aici, respectati regulile. Daca nu, puteti migra pe olx sau unde faceti ce doriti.

Comentariu

Postat în original de Kralizec Vezi post
          Nu e buna comparatia. Pe lemnul acesta ati lipit niste fete. Nu ati scos lemnul din cutie si l-ati luat doar in mana ca sa vedeti daca vi se potriveste priza. Eu v-am vorbit frumos. Nu tre' sa faceti pe desteptul. Daca va convine sa vindeti aici, respectati regulile. Daca nu, puteti migra pe olx sau unde faceti ce doriti.
          A fost doar o analogie. Imi pare rau, dar intentia mea nu a fost sa ,,ma dau destept", iar urat nu am vorbit. Poate ca termenul mai corect este ,,ca nou", din acest punct de vedere aveti dreptate. Abordarea aceasta ,,agresiva" nu cred ca isi avea rostul. O zi productiva va doresc!
          Kralizec Kralizec likes this.

Comentariu

Procesare...
          X