zicetimi va rog si mie nishte site-uri ROMANESTI de unde pot cumpara fete de palete . multumesc. please raspundeti repede
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Problema?!
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Lemn: Joola Zhou Qihao Super ALC 90 FL, 85gr
FH: Butterfly Tenergy 05 2.1
BH: Tibhar Quantum X Pro Max
am cautat pe siteurile astea dar nu am gasit Tibhar Torpedo Soft . Mai imi poti da te rog si alte site-uri??
Comentariu
tibhar au cei d la buzau, dar nu au site iar transportul costa enorm in ultima vreme, de ce vrei romanesti?Lemn: Joola Zhou Qihao Super ALC 90 FL, 85gr
Comentariu
vechea problema, e cam invers problema, in romani sa nu ai incredere....
daca erai din bucuresti iti cumparam eu d afaraLemn: Joola Zhou Qihao Super ALC 90 FL, 85gr
Comentariu
afla cat t costa la buzau fara transport si o sa incerc sa iti fac rost d ele la pretul ala, fac eu comanda afara si iti trimit prin ramburs daca vreiLemn: Joola Zhou Qihao Super ALC 90 FL, 85gr
Comentariu
sunt un pic mai scumpe decat stiam eu, cam 200ron perechea, eventual 207ron cu tot cu transportul d la postaLemn: Joola Zhou Qihao Super ALC 90 FL, 85gr
Comentariu
la buzau e mai scump cu tot cu transport, t asigur, ramane d vazut daca am bani sa pot sa fac comanda k mai am si altele d luatLemn: Joola Zhou Qihao Super ALC 90 FL, 85gr
Comentariu
desigur pereche, + transport posta, in cel mai rau caz 220ron la finalLemn: Joola Zhou Qihao Super ALC 90 FL, 85gr
Comentariu
bani nu sunt o problema . Problema este ca nu sunt sigur daca am facut alegerea perfecta. Ca imi trebuie nishte fete cu mult efect dar sa aiba si viteza. Oricum daca crezi ca sunt nishte fete mai bune ca astea te rog anuntama ca sa ma informez de ele.Si ms pt chesti aia cu rambursu. Deseara iti zic decizia ok?
Comentariu
ce fețe ai acu?Lemn: Joola Zhou Qihao Super ALC 90 FL, 85gr
Comentariu
Postat în original de denisam cautat pe siteurile astea dar nu am gasit Tibhar Torpedo Soft . Mai imi poti da te rog si alte site-uri??
http://s221.photobucket.com/albums/dd22 ... orpedo.jpgPalete si accesorii tenis de masa la preturi de importator
Fete de palete tenis de masa
TT.MGVSPORT - www. ttsport.ro
Comentariu
vreau sa te intreb ceva vali. daca ai jucat cu ele spunemi te rog ce efect au? mai mare ca si Stiga Neos Sound?
Comentariu
Nu am jukat cu ele , deci nu stiu sa-ti zic exact , dar comparale pe site-uri , una fața de cealalta .Palete si accesorii tenis de masa la preturi de importator
Comentariu
Postat în original de denisam vorbit cu filo si cred ca am sa ti le iau . imi poti trimite o poza cu ele?Palete si accesorii tenis de masa la preturi de importator
Comentariu
Ai pm DenisPalete si accesorii tenis de masa la preturi de importator
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 06:13.Procesare...X
Comentariu