Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

fețe Dignics 05/09C, Tenergy 05FX, Rozena,Andro, Joola

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

• VÂND fețe Dignics 05/09C, Tenergy 05FX, Rozena,Andro, Joola

Vând următoarele gume folosite de mine pe lemne Butterfly 157X150 in diferite grade de uzură

Dignics 05 negru
    Dignics 09C rosu
    Tenergy 05 Fx pereche rosu și negru
    Rozena rosu
    Andro Rasanter C45 negru
    Andro Hexer Grip Sfx verde
    Joola Dynaryz Acc pereche rosu și negru

Preț :150 euro tot setul

Mai multe detalii la telefon 0765154577 sau și mai bine Whatapp pentru a trimite filmuleț in care se vede mai exact starea lor .

Salut stimate coleg! Fetele au uzura destul de mare, vreau sa te ajut din experienta, mai umbla la preț, sau fa niște poze mai clare sa vadă lumea ce vinzi mai exact.
    spor la vanzare!!! Sanatate multa!!
    Blade: VECHITURA CU 70 LEI
    FH: FATA DE ROATA DE MASINA
    BH: PIAPTAN CU EFECTE SECUNDARE

Comentariu

Te salut și eu ! Să înțeleg ca anunțul meu chiar reprezintă o așa amenințare pentru vânzările tale ? Ce înseamnă sa mai umblu la preț ?! Dacă ai face un calcul simplu prețul mediu pe bucata este de 4-5 ori mai mic fața de cât am dat eu pe ele noi , eu am considerat ca este un preț cât se poate de corect sau tu le-ai vrea pe gratis ? Cât despre poze cu starea lor si exact nivelul de uzura nu ai avut măcar răbdarea sa citești anunțul pana la capăt in care am specificat ca trimit video pe whatapp prin care se vede mult mai bine detalii decât orice poza postata aici .
      Eu am cumpărat de la tine lemne , fețe și ți-am respectat anunțurile, te rog fă si tu acest lucru . Dar dacă chiar ai chef de “hate”uri postez aici o poza cu ceea ce vinzi tu cu grad de uzura 0 . Ar trebui sa știi ca o față cu uzura O este doar cea pătrată, nu una tăiată , relipita si chiar cu ciupituri pe margini ( poate are grad de uzura 0,5 , 1,2 etc dar nicidecum 0).
      Spor la vânzare ție , eu nu fac bișniță cu materiale , doar vreau sa îmi mai atenuez din cheltuieli si sa dau o mâna de ajutor colegilor care vor sa testeze si alte fețe la un preț mai mult decât modic .

Comentariu

Procesare...
      X