din Vicov: Vlaisan Vasile la amatori
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Campionatul National Amatur- Turneu A + Gura Humorului 9 Noiembrie 2013 O + A
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
organizator local
- 22.iul.2010
- 1772
- București Sos. Oltenitei 103, Romania
- 40
Likes given: 22Likes received: 135
din pacate eu si cu Alex ne vom retrage
se retrag
Tanase Horia
Berzan Alexandru
Succes tuturor si fie ca cel mai bun sa castigeAdresa: Sos. Oltenitei nr. 103, Bucuresti / Program: Luni-Vineri intre 11-19 / Telefon: 0722.678.078 / Mail: contact@vivasportshop.ro
http://www.VivaSportShop.ro
Comentariu
senior- 31.ian.2010
- 656
- Cluj-Napoca, Romania
- 52
Likes given: 10Likes received: 11
Am 2 locuri in masina Cluj-Gura Humorului,relatii tel. 0745640329. R.CRISTIANLEMN:MAZE(Old Tag)
Fh:TEN. 05
Bh:,TEN. 05
Comentariu
Din pacate, nu am reusit sa me clonez, asa ca NU voi putea sa fiu prezent la concurs... SUCCES TUTUROR, poate ne vedem la urmatorul.Iulian Toma
Comentariu
organizator local- 22.iul.2010
- 1772
- București Sos. Oltenitei 103, Romania
- 40
Likes given: 22Likes received: 135
din București Tanase Tiberiu-amatoriAdresa: Sos. Oltenitei nr. 103, Bucuresti / Program: Luni-Vineri intre 11-19 / Telefon: 0722.678.078 / Mail: contact@vivasportshop.ro
http://www.VivaSportShop.ro
Comentariu
senior- 23.mai.2007
- 953
- Vatra Dornei, Romania
- 40
Likes given: 10Likes received: 27
Se retrage Capra Arthur de la Vatra DOrneiBlade :Butterfly Timo Boll Spirit
BH : Tenergy 05Fx
FH : Tenergy 05Fx
Comentariu
organizator local- 27.sep.2010
- 1076
- Iași
- 39
Likes given: 3Likes received: 18
Se retrag Unciuleac Alin si Unciuleac Catalin din IașiBlade 1 : Butterfly Jun Mizutani Super ZLC Blade 2: Butterfly Custom Arylate
Fh: Tenergy 05 2.1 mm Fh: Tenergy 05 2.1 mm
Bh: Tenergy 05 FX 2.1 mm Bh : Tenergy 05 FX 2.1 mm
Comentariu
Coordonator Onorific- 09.iun.2006
- 1514
- Gura Humorului, Romania
- 55
Likes given: 0Likes received: 3
Postat în original de puiu Vezi postDin Bacău Ciocoiu Gheorghe amatori
Comentariu
- 1514
- 55
Si iata ca a venit si ultima zi de inscriere !!! Multumesc tuturor ce s-au inscris si sper ca va veti simti bine in Gura Humorului ! Cateva precizari inainte de concurs. Inscrierea se va face la intrarea in sala si acolo veti putea vedea la ce masa sunteti repartizat. Vor fi afisate grupele vizibil asta daca nu intrati vineri seara sa le vedeti pe forum . Cafeaua si masa se serveste la terasa ,, La Patinuar'' aflata langa sala. Totodata acolo va fi pus la dispozitie un gratar, lemne si carbuni suficienti pentru a va putea face o gustare daca aveti nevoie . Turneele se vor putea viziona life pe siteul www.sportdakiro.com (am reusit sa instalez o camera si sper ca astazi sa va pot da detalii despre modul prin care puteti viziona). Duminica 10 Noiembrie ora 13.00 pentru cine mai poate incercam sa mai organizam un turneu la gramada. Premiul cel mare o sticla de whisky !!! FARA TAXA de participare si fara sa il contabilizam in Amatur doar ca o intalnire intre prieteni ! Vom incerca sistemul lui Emi cu grupe de 4.
Hai ai nostri !!!
Comentariu
organizator principal- 20.ian.2009
- 3759
- București, Romania
- 36
Likes given: 318Likes received: 1223
Cu o deosebita placere revin in acest superb orasel numit Gura Humorului unde am petrecut momente de neuitat atat in sala de tenis cat si in afara ei ! Din pacate nu voi putea sa joc asa ca :
Durdun Gheorghe - București - GRATAR NADIANCA
www.pingpongshop.ro | Magazin online & offline
www.pingpongacademy.ro| Sala dedicata tenis de masa
https://facebook.com/clubsportivpingpongacademy
Distribuitor official | Andro - Der Materialspezialist - DHS - Barna Original
https://facebook.com/clubsportivpingpongacademy
Comentariu
Daca cineva cauta cazare , am o rezervare la hotel Simeria pentru o camera dubla (cu doua paturi) de Vineri pana Sambata . Numar de telefon 0756326814 VladGEWO TABLE TENNIS
Comentariu
organizator local- 23.nov.2009
- 2334
- Agnita
- 65
Likes given: 268Likes received: 367
Postat în original de Durdun Gheorghe Vezi postCu o deosebita placere revin in acest superb orasel numit Gura Humorului unde am petrecut momente de neuitat atat in sala de tenis cat si in afara ei ! Din pacate nu voi putea sa joc asa ca :
Urez mult succes lui Dan si Emi in organizarea celor doua turnee,multa bafta participantilor si ......distractie la maxim prietenilor si colegilor amaturisti!Hai ai nostri(amaturistii)!!I love table tennis !
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8140
- Brașov
Likes given: 1627Likes received: 3057
Si mie-mi pare rau ca ratez intalnirea cu voi. Dane, sa ai succes, ....Emi, sa fi sanatos si-ti multumim, ...George si tu sa fi sanatos, dar pâna una alta stai pe camera cu Tanti Jeni,...Lulu Caterinca sper sa fie in forma, s-o lase pe Jeni cu treaba ei,...Sterea, s-o lase mai moale,...hai Mihaita (Nemanciuc),...
Ce sa mai, bafta baieti (si fete)
Comentariu
Se retrage Farkas Gabor -OPEN (Tg Mureș)blade:timo boll tamca 5000
fh:YASAKA RAKZA 9 MAX
bh:YASAKA RAKZA 9 MAX
Comentariu
senior- 31.ian.2010
- 656
- Cluj-Napoca, Romania
- 52
Likes given: 10Likes received: 11
Pentru cei care nu stiau,eu i-am dat ,,NU-MI PLACE POST,, LUI GELU BV,din motiv ca nu ne putem intilni-(PRIETENII STIU DE CE)!!! Daca s-a interpretat gresit SCUZE!!! MULTA SANATATE SULTANE SI SA NE VEDEM CU BINE!KRI.ITLEMN:MAZE(Old Tag)
Fh:TEN. 05
Bh:,TEN. 05
Comentariu
- 1514
- 55
Postat în original de Durdun Gheorghe Vezi postCu o deosebita placere revin in acest superb orasel numit Gura Humorului unde am petrecut momente de neuitat atat in sala de tenis cat si in afara ei ! Din pacate nu voi putea sa joc asa ca :
Comentariu
organizator tehnic- 01.apr.2011
- 2163
- Suceava, Romania
- 52
Likes given: 193Likes received: 446
Buna! Sunt nevoit sa ma retrag din motive personale! Voi ajunge spre sfarsitul zilei la sala sa urmaresc partea finala a turneului si bineinteles voi fi prezent duminica la turneul copiilor! Multumesc pentru intelegere! Succes!!!
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 00:08.Procesare...X
Comentariu