Are cineva habar unde se v-a tine finala pe tara amatur 2013???????
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Finala pe tara amatur 2013
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
organizator local
- 18.feb.2012
- 3464
- Vatra Dornei
- 59
Likes given: 440Likes received: 543
Finala pe tara amatur 2013
Taguri: Nimic
Coordonator Onorific- 14.apr.2008
- 3420
- Topoloveni-Argeș
Likes given: 33Likes received: 368
Postat în original de marcu vasile Vezi postNu-mi este in clar dar sper ca pana la urma sa se tina undeva si sa fie anuntat cu o luna inainte.
Multumesc ptr. informare domnule SEVRAJ
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8137
- Brașov
Likes given: 1617Likes received: 3051
Contractul pentru inchirierea salii (Sala Sporturilor) este la semnat. Directorul salii m-a luat in evidenta pentru 7 decembrie, deci 90% se rezolva, numai ca nu-mi permit sa fac anuntul definitiv pâna nu am contractul semnat. Este multa birocratie, oamenii (si sala) apartin de primarie, si.... Eu cred ca pâna pe 7 nov sa am toate cele. Pentru a doua sala nu-i problema, este ca si rezolvata.
Comentariu
Înțelept- 19.oct.2010
- 6979
- Blaj
- 67
Likes given: 198Likes received: 477
Postat în original de GeluBv Vezi postContractul pentru inchirierea salii (Sala Sporturilor) este la semnat. Directorul salii m-a luat in evidenta pentru 7 decembrie, deci 90% se rezolva, numai ca nu-mi permit sa fac anuntul definitiv pâna nu am contractul semnat. Este multa birocratie, oamenii (si sala) apartin de primarie, si.... Eu cred ca pâna pe 7 nov sa am toate cele. Pentru a doua sala nu-i problema, este ca si rezolvata.
Comentariu
Bravo GELU si sper sa se rezolve sa pot sa imi planific concediul ca de 3 ani imi planific concediul in functie de turneul final.
Comentariu
culmea este ca și eu aș vrea sa-mi planific sâmbata libera când va fi turneul... am un mic „proiect”, str?ns legat de mișcarea amaturista și ca sa-mi iasa cât mai bine m-am g?ndit sa merg la Brașov anul asta neaparat, chiar daca nu voi juca. iar la job ne-au comunicat deja acum o luna ca nu mai pupam concediu pâna în 2014...
așa ca neaparat trebuie sa trag sforile în așa fel încât sa fiu liber macar în ziua respectiva
deci și eu aștept, marite sultan, sa proclami ziua când va avea loc lupta finala!
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8137
- Brașov
Likes given: 1617Likes received: 3051
Postat în original de adimucu Vezi post....
deci și eu aștept, marite sultan, sa proclami ziua când va avea loc lupta finala!
Adi, sa lasi vrejul acasa, nu de alta dar suntem multi si nu incapem
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 23:17.Procesare...X
Comentariu