Din Brașov Dragos Florin -amator
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
Turneu A Valenii de Munte Cupa SERBARILE TOAMNEI 2 noiembrie 2013
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
-
Din Breaza vin :
Mihaila Nicolae-open
Rusea Gheorghe-amatur
Popescu Alex-amatur
Abaza Ioana-amatur
Poteca Luiza-amatur
Din Campina vine Mostovoi Andrei-open
Din Busteni vine Totpal Marius-open
Comentariu
organizator principal- 17.mar.2012
- 6328
- Victoria
- 50
Likes given: 1849Likes received: 1510
Postat în original de GeluBv Vezi postSa inteleg ca softul era problema, sau ai dat iarba pe soft !?
Cred ca te onorez cu prezenta, maine stiu sigur, nu-mi place sa ma inscriu de dragul de a ma retrage. Am in vizor câtiva "campioni" care se inscriu (chiar si la doua turnee) constienti ca nu participa.
Comentariu
Postat în original de Zosim1 Vezi postGelule,acei ,,campioni,, care se inscriu si primesc un,,imi place,, in cazul in care se retrag mi-se pare normal sa fie rasplatiti cu un ,,Nu imi place,,.Eu consider acest lucru unul de bun augur in cazul organizatorilor care se confrunta cu retrageri masive nemotivate si daca este cazul retrageri motivate este si normal retragerea punctului acordat prin ,,Imi place,, sau ,,Multumesc,,.Eu cind ma inscriu la un turneu si achit prin cont taxa de participare ,in cazul retrageri din timp mi-se restitue taxa mai putin cu 3 euro,(taxa de procesare),pe care nimeni nu o contesta.
Comentariu
Coordonator Onorific- 01.aug.2010
- 8125
- Brașov
Likes given: 1605Likes received: 3037
Mesajul nu era asa dur pe cat pare, iar faptul ca cineva se retrage, si anunta aici, nu este un lucru rau, si binenteles ca nu poti sa faci ancheta sau sa demonstrezi daca cineva s-a inscris in bascalie, in schimb mai este o situatie, despre care vorbeam, si anume aceea in care cineva se inscrie la doua turnee ce au loc in aceiasi zi. Ex. Anitei Marcel, care se inscrie la Gura Humorului concomitent cu turneul de la Cluj. Emi nu a vrut sa agite pe nimeni, a vrut sa transmita ca se practica like-urile la inscriere si nu se practica un-like-urile la ne-participare. S-o lasam asa,...nu e nimic grav.
Comentariu
organizator principal- 17.mar.2012
- 6328
- Victoria
- 50
Likes given: 1849Likes received: 1510
Postat în original de sevraj Vezi postOameni buni sa nu ducem lucrurile la extrem ca nu e militie aici. Oamenii care se retrag pe forum in timp util nu incurca cu nimix si dupa cum am spus nu e militie aici sa vina cu justificari. Daca va deranjeaza imi placele donez eu cate unu ptr toti cei care se retrag la timp pe forum.
In concluzie nu doresc sa agit spiritele ,si ,,militile,,dar mi se pare ca un procedeu nefiresc sa se transforme intr-unul firesc.Asteptam postul lui Sorin despre propuneri pentru anul urmator si mai discutam pe acea tema.Mersi Mihai pentru sinceritate.EmiUltima editare de Zosim1; 01.nov.2013, 19:52.
Comentariu
organizator turnee- 02.iun.2013
- 7669
- Odorheiu Secuiesc
- 47
Likes given: 2Likes received: 5
Va rog sa ma înscrieti si pe mine pe lista amatorilor:
Tokos Pal - Odorheiu Secuiesc - 344.
Multumesc!FH: Butterfly Tackiness Matsushita Pro Model BH: Dr. Neubauer Diamant
Tel : 0742 257 995
Comentariu
organizator principal- 20.ian.2009
- 3579
- București, Romania
- 36
Likes given: 317Likes received: 1210
Durdun Gheorghe - București
www.pingpongshop.ro | Magazin online & offline
www.pingpongacademy.ro| Sala dedicata tenis de masa
https://facebook.com/clubsportivpingpongacademy
Distribuitor official | Andro - Der Materialspezialist - DHS - Barna Original
Comentariu
organizator principal- 20.ian.2009
- 3579
- București, Romania
- 36
Likes given: 317Likes received: 1210
Postat în original de Dan2 Vezi postVei participa in afara concursului.
Eu unul am crezut ca pot participa pana la sfarsitul anului (cel putin asa o vedeam eu normal), iar din 2014 fiind un nou an competitional sa nu mai pot participa.
Oricum voi venii cu drag din placere, nu stiu sigur daca am sa joc (ma cam dor genunchii), dar voi fi prezent
www.pingpongshop.ro | Magazin online & offline
www.pingpongacademy.ro| Sala dedicata tenis de masa
Distribuitor official | Andro - Der Materialspezialist - DHS - Barna Original
Comentariu
organizator local- 23.ian.2008
- 930
- Valenii de Munte Prahova
- 55
Likes given: 589Likes received: 354
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 20:29.Procesare...X
Comentariu