Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Multumesc pentru raspunsul foarte prompt oferit.
Eu unul am crezut ca pot participa pana la sfarsitul anului (cel putin asa o vedeam eu normal), iar din 2014 fiind un nou an competitional sa nu mai pot participa.
Oricum voi venii cu drag din placere, nu stiu sigur daca am sa joc (ma cam dor genunchii), dar voi fi prezent
Daca nu-i de tenis atunci de tuica.Sau? Intreaba batrini din zona dar eu stiu ca tuica pina la un litru face bine la genunchi,de la unu in sus face rau la genunchi,ii inmoaie.Tu decizi.Te saluta Emi
SC Porta Brand B(at)M srl,distribuitor Porta Doors are placerea(sper cu acordul domnilor organizatori) sa ofere premii primilor 4 clasati la Open si Amatori, materiale promotionale ale companiei nostre si ureaza tuturor participantilor bafta si le multumeste pentru participare.Imi pare sincer rau ca nu pot sa particip si eu(poate la o editie viitoare),dar va doresc tuturor distractie placuta.
Cu stima
BIRLOVEANU VIOREL
Manager
SC PORTA BRAND B&M SRL
Str. DELTEI Nr. 39 S 3 BUCURESTI
Mobil 0752 116 317/0724 311 437
TEL/ FAX 037 117 85 53
E-mail office(at)usi-porta.ro
Cif: RO 2530 5760
Nr.Reg.Com. J40/3654/2009
Cont: RO 55 BTRL 0470 1202 K353 24XX
Banca: TRANSILVANIA – PANTELIMON
Rog pe aceasta cale,pe toti cei care organizeaza astfel de turnee,sa ne contacteze pe oricare numar de telefon,din semnatura,incercam in limita bugetului disponibil sa ajutam miscarea
sportiva,nu urmarim publicitatea cu orice pret si credem in valoarea legaturilor sportive intre oameni,care iubesc miscarea si sportul in general. - - - Actualizat - - -
Omule esti mare si la propriu si la figurat ,tine-o tot asa
Va multumesc din suflet stimate domn si va promit ca vom incerca sa nu ne facem de rusine.
Bafta multa si dvs,desi am observat ca maine nu particpati sper sa am placerea cand puteti sa facem inpreuna cateva seturi,la SKT.
Pentru deplasare București - Valenii de Munte se poate utiliza cursa București - Cheia plecare la ora 10,50 din autogara BASARAB - sosire in Valenii de Munte in jurul orei 13,00 (statia se afla chiar in fata salii de sport) - firma CHIVARAN.
Pentru intarziati, cursa de la ora 11,50 ajunge in Valeni in jurul orei 14,00.
Te-am bifat deja prezent la OPEN, asa ca poti sa iei si microbuzul de 11,50, ai locul asigurat.
Sunt pregatit sa merg la peste, dar decat sa am surpriza sa gasesc locul ocupat sau pestii sa fie mofturosi si sa nu traga la un "pescar" incepator, mai bine vin la cocurs. Mai ales ca am vazut ca nu s-au inscris prea multi si prind si cap de lista in inferioare. Asa ca, desi mi-e frica de Craciunica (junior), vin si eu: Stoica Mihai - Mioveni - Amatori - ierbar.
Mult succes participantilor la ambele sectiuni !
Asteptam ca de obicei cat mai multe informati !
Printre concurenti se afla un sarbatorit[M.A.],facetil praf cu o tuica buna !
P.S. Stiu Dane, am rabdare,dar nu prea multa.
Cu stima Deni.
Comentariu