Stie careva daca ar fi un lemn bun sa imi yau Hybrid wood de la stiga.? Sunt jucator ofenisv si mai mult pus pe topspin, cam ca si filo si nu stiu daca este bun acest lemn. Daca imi este bun please recomandatimi si nishte fete de paleta adecvate pt foarte mult efect in topspin Zicetimi repede VA ROG
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
e bun Hybrid wood de la stiga?
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
Daca cumva esti incepator nu te apuca de hybrid wood. O fi el bun , dar e cica e "hybrid". In locul tau eu nu as lua hybrid wood, ci ceva cu carbon ca ca sa aiba sweet-spotul mai mare; daca vrei stiga spre exemplu stiga carbonix. Daca cumva esti incepator ti-as recomanda tare un stiga tube light cu niste fețe andro impuls speed, e o combinatie super tare, cu mult control, efect si viteza destula; una dintre cele mai tari combinatii pe care le-am incercat.
Sper ca am fost de folos cu ceva, bafta!
Eu, daca esti incepator, ti-as recomanda LKT Instinct, lemn de control excelent si ieftin. Incepatorii, de viteza nu trebuie sa-si faca griji ca nu ea le va aduce puncte in plus . Fetele sunt mai importante decat lemnul si pentru ca spui ca dai topspin mult, ca Filo, poti sa-l intrebi pe el ce ti-ar recomanda. Eu i-ti recomand Butterfly Solcion pt un control deosebit pe topspin si nu numai...Lemn- Bty Viscaria
FH - TENERGY 05
BH - TENERGY 80
Comentariu
Postat în original de RedBullDaca cumva esti incepator nu te apuca de hybrid wood. O fi el bun , dar e cica e "hybrid". In locul tau eu nu as lua hybrid wood, ci ceva cu carbon ca ca sa aiba sweet-spotul mai mare; daca vrei stiga spre exemplu stiga carbonix. Daca cumva esti incepator ti-as recomanda tare un stiga tube light cu niste fețe andro impuls speed, e o combinatie super tare, cu mult control, efect si viteza destula; una dintre cele mai tari combinatii pe care le-am incercat.
Sper ca am fost de folos cu ceva, bafta!Blade DHS PG 2
FH: DHS Hurricane 3
BH: Stiga Airoc Astro M
Comentariu
clipper e mai rigid, mai rapid, mai greu, nici unul nu vibreaza
acousticul e pt loop si tops, merge d minune si la capace, mi-a placut cum sare p fețe mai subtiri si medium-soft
clipper e pt hard hitter si topspin puternic d la semidistantza, un lemn cam greu pt mine dar mie imi plac 75-85gr asha k depinde d fiecare, incerc sa evit lemnele head heavy, nu ma impac cu eleLemn: Joola Zhou Qihao Super ALC 90 FL, 85gr
FH: Butterfly Tenergy 05 2.1
BH: Tibhar Quantum X Pro Max
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2024 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 20:21.Procesare...X
Comentariu