Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
Salutăm respectuos organizatorii acestui turneu! Ca regulă de intrare pe tabloul principal este primul venit primul servit după cum ați specificat în prezentarea turneului. La fel de respectuos vin cu următoarea întrebare pentru a mă lămuri: Cum se face că eu m-am înscris împreună cu alți doi colegi, ei sunt pe tablou iar eu pe lista de așteptare în condițiile în care la actualizarea de pe tapatalk eram pe tablou? Mulțumesc!
Salutăm respectuos organizatorii acestui turneu! Ca regulă de intrare pe tabloul principal este primul venit primul servit după cum ați specificat în prezentarea turneului. La fel de respectuos vin cu următoarea întrebare pentru a mă lămuri: Cum se face că eu m-am înscris împreună cu alți doi colegi, ei sunt pe tablou iar eu pe lista de așteptare în condițiile în care la actualizarea de pe tapatalk eram pe tablou? Mulțumesc!
Buna ziua, domnule Antochi. Sunt doua parti la raspunsul pt dumneavoastra:
1. Am avut ceva probleme cu fisierul excel, nu mi-a luat cum trebuie wildcard-urile. Dupa cum vedeti si in listele actualizate si in anunt, sunt cate 2 la fiecare categorie.
2. Sunteti al 23-lea inscris, domnul Gherghel e al 22-lea, domnul Dorcu al 21-lea (v-am pus in lista in ordinea in care a scris domnul Dorcu). Pe liste sunt 22 de locuri plus cele 2 wildcard-uri. De aici faptul ca ei au prins lista si dvs sunteti pe lista de asteptare
Nu mi-as face probleme ca nu prindeti, eu zic ca daca se continua in stilul asta n-o sa fie nevoie de wildcard-uri 😅
Comentariu