Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

vand fata donic baracuda si lemn Nittaku septear

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 0 (0 members and 0 guests)
 
  • Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

  • vand fata donic baracuda si lemn Nittaku septear

    Vand fata donic baracuda grosime 2.1 mm culoare neagra (eu am folosito pe rever) fata este taiata pe lemnul Nittaku septear.
    de asemenea vand si lemnul Nittaku septear pe care am lipit aceasta fata
    fata e folosita cam 1 an si ceva cu frecventa de joc de o data pe septamana. fata e ciupita pitin pe margini dar zic eu ca e in stare buna.
    Lemnul este Nittaku septear asa cum ziceam si este in stare foarte buna. In poze este cu fetele mele actuale lipite pentru ca nu mi-am schimbat inca lemnul si de aceia nu am dezlipit fetele.
    pret 220 lemn + fata
    la cererea domnului stefan70 fac urmatoarele clarficari. Pretul este pentru amndoua si nu pentru lemn sau doar fata, adica pe lemn impreuna cu acea fata cer 220 lei.
    Din cate puteti observa nu le vand separat pt ca altfel precizam un pret pentru fiecare, asta tot pentru domnul stefan70.
    Fișiere atașate
    Ultima editare de taiegatu; 01.nov.2013, 11:12.

  • #2
    Dl. Asa cum spune si in anunt ca vinzi lemn si fata - nu am de unde sa ghicesc ca se vand doar imprena atata timp cat nu scrie asa ceva in anunt--- Eu am pus o intrebare normala cat costa doar lemnul?. si sunt sigur ca au mai fost persoane care au pus intrebarea acesta, si daca nu o sa mai intrebe acest lucru daca nu specificati acest lucru in anunt---
    UN LEMN NOU FACE LA DL. TIBI 199 LEI- CE SA FAC CU O FATA DE 1 AN FLOSITA SI UN LEMN (SH) SI SA DAU 220 LEI, CAND EU AM NEVOIE DOAR DE LEMN- -- SI LA UN ASA PRET NU AM NEVOIE. MULTUMESC. VANZARE!
    Ultima editare de leo33; 01.nov.2013, 12:09.

    Comentariu


    • #3
      pai pretu e mai mic decat ala nou pt lemn.
      pretul pt lemn ar fi in jur de 170 lei si fata cam 50 lei care impreuna fac 220 lei.
      Dece vreu sa le dau impreuna? pentru ca nu vreu sa ma complic, nu fac comert cu astfel de materiale, am facut destule cadouri de fete si lemne pana acum. Deci le vand asa pt a vreau sa scap de ele mai rapid.

      Comentariu

      Procesare...
      X