Formula actuala s-a cristalizat ca urmarea a propunerilor,sugestiilor si mai ales realitatilor din turnee.La inceput era foarte simplu.Se impartea nr de jucatori la nr de mese ,respectandu-se regula sarpelui si astfel rezulta nr de jucatori in grupa.Probabil ca nu sunt singurul activ in aceasta discutie care am fost la acel turneu de la Cluj din2009,parca,in care s-au alcatuit grupe inferioare de 12.S-a jucat 2 din 3,turneul a inceput la 10 30 si gr inf s-au terminat pe la 21:30.(tin minte ca din grupa mea faceau parte dnii Rusu S ,Matei D,Moldovanu I.s.a.m.d).Un turneu de la Miercurea Ciuc,cu un nr mult mai mic de participanti decat cele de acum,s-a terminat pe la orele 2:00 AM.Chiar mai recent,la Turneul final de la Sibiu din 2011 am jucat primul tur de eliminatorii cu dl Constantinescu M,meciul incepand la orele 1:15 AM.
Am facut acest remember doar pt.ca cei mai noi sau care au uitat sa fie constienti ca in organizarea turneelor s-a progresat anual.Bineinteles ca se poate si mai bine,toate propunerile dvs sunt binevenite si vor fi analizate punctual.
Am facut acest remember doar pt.ca cei mai noi sau care au uitat sa fie constienti ca in organizarea turneelor s-a progresat anual.Bineinteles ca se poate si mai bine,toate propunerile dvs sunt binevenite si vor fi analizate punctual.
Comentariu