Dacă asta este prima ta vizită, asigură-te că
ai verificat secțiunea Întrebări Frecvente prin click pe
linkul de mai sus. Poate va trebui să te înregistrezi
înainte de a putea posta: dă click pe linkul de înregistrare de mai sus pentru a continua. Pentru a vedea mesaje,
selectează forumul pe care vrei să-l vizitezi din selecția de mai jos.
DIN motive ...de bere... tre ..sa ma retrag ,...acumm. ca mie somn ... dar pana la acest concurs da .. doamne .sa ma trezesc !! noapte buna !!.. sper sa ne putem videa atunci !
Din București la Amatori Birloveanu Viorel. - - - Actualizat - - -
SC Porta Brand B(at)M srl,distribuitor Porta Doors are placerea(sper cu acordul domnilor organizatori) sa ofere premii primilor 4 clasati la Open si Amatori, materiale promotionale ale companiei nostre si ureaza tuturor participantilor bafta si le multumeste pentru participare. Va doresc tuturor distractie placuta.
Cu stima
BIRLOVEANU VIOREL
Manager
SC PORTA BRAND B&M SRL
Str. DELTEI Nr. 39 S 3 BUCURESTI
Mobil 0752 116 317/0724 311 437
TEL/ FAX 037 117 85 53
E-mail office(at)usi-porta.ro
Cif: RO 2530 5760
Nr.Reg.Com. J40/3654/2009
Cont: RO 55 BTRL 0470 1202 K353 24XX
Banca: TRANSILVANIA – PANTELIMON
Ultima editare de giulesti202; 09.nov.2013, 00:01.
Pentru a-i da posibilitatea sa joace in finala acestui turneu,ii promit solemn lui geoiarba(alias NICULA DUMITRU)ca n-am sa particip la acest turneu,insa doresc sa-mi promita ca va juca finala.La turneul anterior de la CLUJ,mi-a reprosat ca daca eu nu-i ieseam in cale ,sigur juca finala turneului la amatori.No,acum ai posibilitatea s-o joci ,stimabile geoiarba.Mult succes in viitoarea finala si de preferat sa o si castigi.
domnule doctor, va mulțumesc solemn pentru gestul acesta nobil, pentru ca și eu urmaresc cu interes evoluția acestui „vraci din savana H?rtibaciului” și de abia aștept sa se întâmple acel eveniment fericit. și aș vrea sa vina cât mai repede de fapt ziua când colegul GEO va ține în m?na o cupa Amatur. atât de importanta mi se pare ziua aceea încât am impresia ca atunci mi se va întâmpla și mie ceva deosebit... deie Domnul!
Din București la Amatori Birloveanu Viorel. - - - Actualizat - - -
SC Porta Brand B(at)M srl,distribuitor Porta Doors are placerea(sper cu acordul domnilor organizatori) sa ofere premii primilor 4 clasati la Open si Amatori, materiale promotionale ale companiei nostre si ureaza tuturor participantilor bafta si le multumeste pentru participare. Va doresc tuturor distractie placuta.
Cu stima
BIRLOVEANU VIOREL
Manager
SC PORTA BRAND B&M SRL
Str. DELTEI Nr. 39 S 3 BUCURESTI
Mobil 0752 116 317/0724 311 437
TEL/ FAX 037 117 85 53
E-mail office(at)usi-porta.ro
Cif: RO 2530 5760
Nr.Reg.Com. J40/3654/2009
Cont: RO 55 BTRL 0470 1202 K353 24XX
Banca: TRANSILVANIA – PANTELIMON
[ATTACH=CONFIG]5835[/ATTACH]
Va Multumim si va asteptam cu cea mai mare placere.
Comentariu