se retrage Toplician Mihai u 19
Anunț
Adună
Nici un anunț încă.
“Cupa Sperantelor” Deva – Editia a II-a - Etapa 3 – 22.03.2025
Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)
-
organizator tehnic
- 15.iul.2014
- 685
- Brad
- 52
Likes given: 4098Likes received: 344
Inscrieri U19 (22.03.2025) - 22 Mar, 1:50:24 AM - v7.3 / cls_2024-mar
1. Triff Raul, Deva - 148 - 45.45 - EL
2. Mutu Mario, Deva - 1126 - 12.82 - A
3. Tiriac Mihai, Zalau - 6002 - 5 - H
Lemn: E. Lebesson
Forehand: Yasaka Rakza X
Backhand: Yasaka Rakza X
Comentariu
Buna seara! Rezultate? Un clasament final pe fiecare categorie ? Oare se poate? Mulțumesc anticipat
- Aprecieri 4
Comentariu
organizator tehnic- 15.iul.2014
- 685
- Brad
- 52
Likes given: 4098Likes received: 344
Buna seara. Acuma le transfer din Rankedin.
Multumim pentru intelegere.
Lemn: E. Lebesson
Forehand: Yasaka Rakza X
Backhand: Yasaka Rakza X
Comentariu
senior- 12.mai.2022
- 463
- Deva
Likes given: 600Likes received: 328
Asociația club sportiv table tennis cool sport Deva vă mulțumește tuturor pentru prezenta și vă așteptăm și la următoarele competiții organizate de clubul nostru.
Felicitări tuturor participanților, câștigătorilor, antrenorilor! 🙏
Speram ca v-ați simțit bine la noi și cu siguranță vom remedia anumite defecțiuni neprevazute !claudiak likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
senior- 29.iun.2011
- 483
- Cluj-Napoca, Romania
- 54
Likes given: 20Likes received: 260
Postat în original de Bobi1983 Vezi postBuna seara! Rezultate? Un clasament final pe fiecare categorie ? Oare se poate? Mulțumesc anticipatAntreneaza-te ca un animal si joaca precum o bestie. (Cristian MATEIU)
www.acstopspin.ro
Comentariu
Mulțumesc...Datorita faptului ca nu am cont pe rankedin nu pot vedea clasamentul decât la U9 ..deci...mulțumesc și pentru acest clasament...și ca o sugestie...faceți căldura, aduceți o boxa cu un microfon( 450 de lei de la altex) asigurați câte un Sandwich și anunțați ca este apa pentru toti copii...Ca si recomandare...nu știu...Succes pe mai departe și totuși aștept clasamentele pe amatur la toate categoriile...Sper ca în curând sa organizez și eu un turneu pe categorii de varsta și sa ma ridic la standarde mai înalte...Doamne ajuta la toată lumea și spor tuturor copiilor și multa răbdare și înțelepciune antrenorilor..andreyutzu likes this.
- Aprecieri 1
Comentariu
senior- 29.iun.2011
- 483
- Cluj-Napoca, Romania
- 54
Postat în original de Bobi1983 Vezi postMulțumesc...Datorita faptului ca nu am cont pe rankedin nu pot vedea clasamentul decât la U9 ..deci...mulțumesc și pentru acest clasament...și ca o sugestie...faceți căldura, aduceți o boxa cu un microfon( 450 de lei de la altex) asigurați câte un Sandwich și anunțați ca este apa pentru toti copii...Ca si recomandare...nu știu...Succes pe mai departe și totuși aștept clasamentele pe amatur la toate categoriile...Sper ca în curând sa organizez și eu un turneu pe categorii de varsta și sa ma ridic la standarde mai înalte...Doamne ajuta la toată lumea și spor tuturor copiilor și multa răbdare și înțelepciune antrenorilor..
Ne vedem la Florești în aprilie.Antreneaza-te ca un animal si joaca precum o bestie. (Cristian MATEIU)
www.acstopspin.ro
Comentariu
senior- 29.iun.2011
- 483
- Cluj-Napoca, Romania
- 54
Clasamentul actualizat.
https://rankedin.com/en/ranking/1421...k=13&year=2025Antreneaza-te ca un animal si joaca precum o bestie. (Cristian MATEIU)
www.acstopspin.ro
Comentariu
senior- 29.iun.2011
- 483
- Cluj-Napoca, Romania
- 54
Clasamentul turneului de la Deva.
https://rankedin.com/en/tournament/4...apa-3a/resultsAntreneaza-te ca un animal si joaca precum o bestie. (Cristian MATEIU)
www.acstopspin.ro
Comentariu
© 16.06.2005-2024 www.tenisdemasa.roPowered by vBulletin® Version 5.7.5
Copyright © 2025 MH Sub I, LLC dba vBulletin. Toate drepturile rezervate.
Traducere vBulletin® 5 în Română roStyles.com®Această pagină a fost generată la 16:05.Procesare...X
Comentariu