Anunț

Adună
Nici un anunț încă.

“Cupa Sperantelor” Deva – Editia a II-a - Etapa 3 – 22.03.2025

Adună
X
Adună
Currently Active Users Viewing This Thread: 1 (0 members and 1 guests)

• Filtrează
  • Ora
  • Arată
Curăță tot
postări noi

se retrage Toplician Mihai u 19

Comentariu

Inscrieri U19 (22.03.2025) - 22 Mar, 1:50:24 AM - v7.3 / cls_2024-mar

1. Triff Raul, Deva - 148 - 45.45 - EL
      2. Mutu Mario, Deva - 1126 - 12.82 - A
      3. Tiriac Mihai, Zalau - 6002 - 5 - H
      Lemn: E. Lebesson
      Forehand: Yasaka Rakza X
      Backhand: Yasaka Rakza X

Comentariu

Buna seara! Rezultate? Un clasament final pe fiecare categorie ? Oare se poate? Mulțumesc anticipat

Comentariu

Buna seara. Acuma le transfer din Rankedin.
          Multumim pentru intelegere.
          Lemn: E. Lebesson
          Forehand: Yasaka Rakza X
          Backhand: Yasaka Rakza X

Comentariu

Asociația club sportiv table tennis cool sport Deva vă mulțumește tuturor pentru prezenta și vă așteptăm și la următoarele competiții organizate de clubul nostru.
            Felicitări tuturor participanților, câștigătorilor, antrenorilor! 🙏
            Speram ca v-ați simțit bine la noi și cu siguranță vom remedia anumite defecțiuni neprevazute !
            claudiak claudiak likes this.

Comentariu

Mulțumim Oprean Andrei și Mateiu Cristian pentru implicare !
              andreyutzu andreyutzu likes this.

Comentariu

Postat în original de Bobi1983 Vezi post
                Buna seara! Rezultate? Un clasament final pe fiecare categorie ? Oare se poate? Mulțumesc anticipat
                https://rankedin.com/en/tournament/4...apa-3a/results
                Antreneaza-te ca un animal si joaca precum o bestie. (Cristian MATEIU)
                www.acstopspin.ro​

Comentariu

Mulțumesc...Datorita faptului ca nu am cont pe rankedin nu pot vedea clasamentul decât la U9 ..deci...mulțumesc și pentru acest clasament...și ca o sugestie...faceți căldura, aduceți o boxa cu un microfon( 450 de lei de la altex) asigurați câte un Sandwich și anunțați ca este apa pentru toti copii...Ca si recomandare...nu știu...Succes pe mai departe și totuși aștept clasamentele pe amatur la toate categoriile...Sper ca în curând sa organizez și eu un turneu pe categorii de varsta și sa ma ridic la standarde mai înalte...Doamne ajuta la toată lumea și spor tuturor copiilor și multa răbdare și înțelepciune antrenorilor..
                  andreyutzu andreyutzu likes this.

Comentariu

Postat în original de Bobi1983 Vezi post
                    Mulțumesc...Datorita faptului ca nu am cont pe rankedin nu pot vedea clasamentul decât la U9 ..deci...mulțumesc și pentru acest clasament...și ca o sugestie...faceți căldura, aduceți o boxa cu un microfon( 450 de lei de la altex) asigurați câte un Sandwich și anunțați ca este apa pentru toti copii...Ca si recomandare...nu știu...Succes pe mai departe și totuși aștept clasamentele pe amatur la toate categoriile...Sper ca în curând sa organizez și eu un turneu pe categorii de varsta și sa ma ridic la standarde mai înalte...Doamne ajuta la toată lumea și spor tuturor copiilor și multa răbdare și înțelepciune antrenorilor..
                    Dacă dați click pe căsuța U9 se deschid și celelalte categorii de vârstă și azi s-a actualizat clasamentul. Nu trebuie cont pentru a fi vizualizată competiția. Toate înscrierile, rezultatele și turneele viitoare vor fi anunțate pe pagina de FB a organizatorului și pe Rankedin.com sau pe whatsapp, nu vor fi pe AMATUR. Într-adevăr a fost un disconfort lipsa unui microfon, i-am atras atenția organizatorului că nu e ok, dar era târziu și automat s-a creat un disconfort privind organizarea și comunicarea. Fiecare organizator e liber să aleagă ce oferă la turnee. Dar per total a fost un turneu reușit cu meciuri palpitante și o atmosferă de derby-uri.
                    Ne vedem la Florești în aprilie.
                    www.acstopspin.ro​

Comentariu

Clasamentul actualizat.
                      https://rankedin.com/en/ranking/1421...k=13&year=2025
                      www.acstopspin.ro​

Comentariu

Clasamentul turneului de la Deva.
                        https://rankedin.com/en/tournament/4...apa-3a/results
                        www.acstopspin.ro​

Comentariu

Procesare...
                        X